Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Az állóháború a felállás ellen

Az állóháború a felállás ellen

Az állóháború a felállás ellen

Öntelt Pöcsök vs. Femnáci Picsák

 

gender-men-versus-women-equality.jpg 

„Én szexpárti vagyok. Szeretek szexelni, és mi vagyunk többségben. Mégis a hangos kisebbség miatt nekem kell ezt szégyellnem.”  Maggie Jordan – Híradósok (HBO)

Előbb egy személyes sztori. Valamikor a 80-as évek talán a 90-es évek elején járunk. Külföldi nyaralás szüleimmel és az ők barátaikkal. Több család, a helyi maszekos kör. Fizetni kell a szállodást, apám megy a recepcióhoz, és követik őt a többi pár hölgytagjai. Ugyanis náluk volt a pénztárca, nem a férjüknél. Egy férfi és talán 3-4 nő állt a recepció előtt. Ők a 70-80-as évek addigra 40 feletti vállalkozói-maszek feleségek voltak. De persze ez nem most alakult ki, hanem ez már berögződött dolog volt. Nem árulok el nagy titkot, hogy a nők a szexuális megélésüket nem a férjeikkel élték meg.

Az most hogy a vérmes nők herélték ki a férjüket, vagy a férfiak adták be magukat önként, abban a dologban mellékes, hogy a feminista ideológia biztosan nem férkőzött be kis falum hölgytársaságának életébe. Nem volt pontos ideológia arra, hogyan nyomják el a férfit. Az igaz, hogy az akkori rendszer, ha nem is teljesen, de az egyenjogúságot hangoztatva lehetőséget adott nekik erre. És ők éltek vele. Persze az külön kérdés megérte nekik-e ez a felállás? Hát azért maradt nem elnyomott férfi, aki persze ezen hölgyeknek adott örömet. Sajnos nem sok forrás van erről, de a 70-es és 80-as években igencsak laza volt a szexualitás a kisebb közösségekben is, az üzemek kartársai és kartársnői sokszor találták megy egymás örömét a másik karjaiban. A New York Times cikke szerint a kelet német nők kétszer annyi orgazmust éltek át, mint a nyugati társaik. Volt idő, volt biztonság, elvált nőként is tudott biztonságban élni.

Ha ma megnézem, az azóta várossá lett kistornyos falumat, azt látom, hogy a jelenlegi felállás megváltozott. Ma a feleségek az anyagi biztonság miatt elnéznek sok mindent a férjüknek – (érdekes, hogy anno "Uram"-nak hívták a férjüket, miközben sok esetben ma a "Párom" helyett ez relevánsabb lenne) – és a válás esetén max egy lakás marad. Persze ez nem reprezentatív felmérés, ezt csak az amit én tapasztaltam.

A két korszak valahol szemben áll egymással, de az egyik esetben a fárfiak a kényelem miatt hódoltak be, a másik esetben a nők az anyagi biztonság miatt.

Miért nem áll fel egy farok?

Megint csak azzal kezdem, hogy az én farkam miért állt fel, aminek volt sok oka, de most egyet emelnék ki. Az elvárás. És ez az elvárás nem csupán arra terjedt ki, hogy felálljon, vagy sokáig bírja, vagy úgy dugjon. Hanem elvárás a klasszikus férfi minőségekre:

1.) Fizikai védelem

2.) Anyagi biztonság megteremtése

3.) Utódnemzés

Libido dominandi

A férfiak világában meglévő uralkodási vágy, a libido dominandi jellemzi a férfi-női kapcsolatokat is. Ez szerinte olyan elképzelésekben is megnyilvánult, mint például a középkori egyház által propagált szeretkezési pozíció: a férfi felül-nő alul pozíció. - Pierre Bourdieu francia szociológus (forrás: Wikipédia)

A libido dominandi fogalmat használja ugyanakkor, amely az uralkodás iránti ösztönös vágyat jelenti, belső vezéreltség, amelyet egy férfi érez, és amely dominációra készteti őket – ennek a legjobb példája pedig a háború. Hosszú távon a nemek közti különbség pedig megmarad szerinte, minden látható változás ellenére. Az oktatási rendszer, az állam, a család és az egyház tartja fenn a maszkulinitás formáját. (forrás: maszol.ro.)

"maszkulinitás hosszú távon lépésről lépésre eltávolodott a fizikai erőszaktól a szimbolikus erőszak irányába" - Hadas Miklós

Ma persze nem kell kitől megvédeni a nőt, de az anyagi biztonságon túl növekedett az anyagi elvárás is. Nyaralás, cipő, táska és a többi, ami épp a szomszéd feleségnek lett. A többlet, több munka, több stressz, több elvárás. És felmerült a kérdés, egyáltalán miért is? Azért mert szombaton leszopnak?

(ha megnézzük a mozifilmeket, hány vígjátékban jegyzi meg a feleség, hogy ingyen szaxit kap a férj? Ennyi lenne az intimitás?)

Az utódnemzést eleve kicserélném szexre. Azt már a Hölgyek várjatok írásomban leírtam, hogy a férfi kapott egy olyan igényt a nők felöl, amit sok esetben nem is ért. OK a romantikát és a szerelmeskedést még felfogja, de tudatos szexet, meg a szexistennőt, és az összes többi dolgot már nem. És a romantikus slow sex szépségét is meg kellene mutatni, a benne rejlő szépséget kellene mutatni. Hogy élje át, érezze meg mi lehet még a szexben. Nem gyertyák száma, a pezsgő ára, és az étterem trendisége az, amitől ez jobb lesz. Legyek most kurvára demagóg.

A férfi nem akar isten lenne, csak férfi, ezért elég neki a nő, mindenféel istenes dolog nélkül.

És itt már bejön az, hogy nem beszélünk a szexről. A médiából ömlik a nő orgazmusa, ezer trükk van, hogy legyen jobb neki, de mi van a férfi orgazmusával? Hol van tisztelve az álló farok?

A #MeToo kapcsán elmélyedtem pár csoportban, és láttam mekkora az ellenszenv az egész iránt. Ami mögött az is húzódik, hogy lett egy kurva nagy férfi ellenesség is. Az átlag férfi már nem hisz a nőnek. Számító kurvának tartja, és szélsőséges femnáci posztokat szaval. Már nem tudja látni benne, az áldozatot, mert maga is egy áldozat.

Nem lehet felmenteni persze a férfiakat sem, az 5 perces önző reszelős dugás miatt, amikor nem is érdekelte őket, hogy elélvez-e a párja. De azonkívül, hogy ez nem jó a nőnek, beszéltünk arról, mi lenne a jó a egy férfinek? Alig.

A nők elvárnak valamit, de nem tudjuk, hogy mit, a társadalom meg álságosan kommunikál a szexről.

Mit tesz a férfi? Inkább kiveri.

A kiverés fétise:

6-7 évesen már rendszeresen maszturbáltam, dörzsöltem masszíroztam a farkamat. Vagy ezt még kukinak kellene hívni? Na ez nehéz dolog.

Az első amit külső használatként bevetettem, az a zuhany volt. Lecsavartam a fejet és magát a cső sugarát irányítottam a fityma fékhez és a makkhoz. Vicces, hogy pont oda ahova a Orgazmus Meditációkor kell a farkat érinteni. Mivel rövid a fitymám így nekem azonnal a makkor izgattam. De olyan erővel engedtem rá a vízsugarat, hogy a fityma egy részét elérve az évek alatt azt megnyújtotta. Még a 30-as éveim elején is megvolt a nyoma.

Aztán ahelyett, hogy verni kezdtem volna, volt a családban egy NDK-s masszírozó gép, és arra szoktam rá. olyan 2-3 cm-es kerek fejek voltak hozzá, kvázi egy vibrátor volt. Ez volt a másik amit évekig használtam összevissza.

Sokkal színesebb játékot folytattam mire 13-14 évesen beállt volna a klasszikus farokverés mozdulat.

És itt csesszük el. Mert farokveréssel 5 perc alatt elélveztem, rángatva durván.

Minden trauma, elfojtás nélkül játékot és egyéni vágyat vittem bele tudatlanul.

Gyerekként jobban benne voltam egy öngyönyörben, mint az azt követő 20 évben.

Én is vertem a farkamat, nagyon sokszor, nagyon sokat. Mert hát valahol a farok erekciós állapotában adja magát, hogy kb. milyen mozdulatok jönnek be. Az anatómia azért nagy úr. De maga ez a gyors, kemény fogású, határozott mozgást már nem a farok keménysége, állapota, a vad izgalom, a kanosság kívánja meg így. Belénk kódolják.

Mert hát egy tinifiúnak hol is van megfelelő helye, ideje arra, hogy valóban élvezze ezt. Gyorsan, valahol elbújva kell elvégezni. Félnie kell attól, hogy valaki rányit, meglátja, és a végén mit kezdjen az ondóval... Sok-sok probléma. Eleve tilos róla beszélni, ezért a bűnös élvezetet még tetézni kell bujkálással és kapkodással is. Nincs más megoldás, célratörően kell elvégezni, gyorsan és keményen. Szóval verni kell, és kész.

Ott van maga a szó jelentése is; ha kiverik, akkor biztosan verni kell. Ok, az én koromban használták a hokizni szót is, de ismerve a jégkorongozás világát, az sem sokkal finomabb kifejezés. Ha verni kell, akkor verem én is.

Mindig a kapkodás, és akkor még nem volt online pornó HD-ban, csak import pornómagazin, német alámondásos VHS kazetta, Tutti Frutti Party valamelyik német adón este 10 után. Hát igen, a „ja, ja, tiefe-tiefe” szöveget sosem felejtem el. Amikor akár fejlődhetett is volna a szexuális életem, valójában csak rémálom volt.

A gimis évek sem egyszerűbbek, és én négy évet egy fiúkollégiumban töltöttem. Ott aztán, mondhatni, nullára redukálódott a hely és az idő kérdése. Éjjel gyorsan a paplan alatt, vagy napközben a WC fülkében, olykor egymás között cserélgetve egy-egy rejtegetni való újságot.

Aztán jönnek az albérletes évek, ahol megint csak kevés a megfelelő pillanat. Én az a szemérmetlenebb típus vagyok, felnőttkoromban nem csináltam olyan nagy ügyet abból, hogy maszturbálok. De a mai napig igazából nincs olyan férfi ismerősöm, aki elmesélte volna, hogy olykor maszturbál-e. Nőktől hallottam, ők sokkal nyitottabban élik meg ezt.

De amikor látom a médiában, hallom a mindennapokban, hogy „húú, a férjem/barátom verte a farkát”, bizony érzem a megdöbbenést. Ciki, meg béna, meg gáz, olykor még szánalmas is. Mert a pasi nem bír magával.

És hát a legtöbb férfi nem is tud mást tenni, csak veri a farkát.

Most 43 vagyok, és 41 évesen még én is vertem. Bennem volt már a szokás, mondhatni, belém volt kódolva, hogy ezt így kell. Elővesz-felállít-ver-élvez. Maximum 5 perc. Mintha begurulnánk a McDrive-ba egy sajtburgerért. Ennyi egy orgazmus.

A farokverés ilyenfajta sunyi módon történő elfogadása valójában lealacsonyítja a férfit, a farkát, az orgazmusát, magát az orgazmust. Ennyi a férfi: 5 perc farokrángatás, nem is kell neki több. A nő érzékeny dolog, ezért sem illik a férfi hozzá.

Pedig a farok érzékeny dolog, a férfi szintúgy. A farok szeretne „finomságban lenni”, a férfi szeretne hosszan élvezni. De ha veri, akkor neki ennyi elég, ennyi jár, és pont. 

 

Mi lenne az a több, hogy feladjuk ezt az 5 perces megoldást?

 1. Elfogadni és megérteni a férfi vágyait
 2. Megmutatni a férfinek, hogy van más ezen az örömön kívül
 3. Ugyanolyan természetességgel és érzéssel beszélni a farokról, mint a punciról
 4. Levenni a férfi válláról: „a férfi egy erőszakos pöcs” bélyeget
 5. Tisztán, őszintén kommunikálni a nő vágyait

Mert a nő vágyai is el vannak hallgatva valahol. Ahogy egy kedves hölgy írta, az hangos femnáci tömeg csak egy baszatlan picsa. Igen, egy tudatos nő ahogy vágyik az érzékiségre, úgy többen arra is, hogy végre rendesen meg legyenek baszva. Ahogy korábban írtam, a férfinek pedig olykor ki kell magát basznia:

Persze nagy a nő felelőssége, és munkája ebben, képes lesz-e erre megnyílni, befogadni. De az elejéről kell kezdeni, egyetlen érintéssel, megtalálni abban a minőséget, felépíteni az első behatolásig, türelmessé tenni a farkat, befogadóvá a puncit, hogy aztán megölve téged beléd haljon. Ugyanis ha ebben a férfi megérzi azt, hogy valóban maga erejéből, bizalmából volt képes arra, hogy a nő teljesen odaadja a punciját neki, lesz képes zsigeri erővel mindent eldobva addig csinálni, amíg minden erejét, és valahol saját férfiasságát is beleveszti a nőbe. Amióta foglalkozom ezzel, ezt a témát mindenki kerüli. Persze a megbaszott nő gyakrabban feltűnik, de hol van a baszó férfi? Hiba lenne, ha ezentúl csak valami erős, de mégis gyengéd férfiról beszélnénk. Persze, hogy sok férfi viszolyog így a tudatos intimitás ellen. Hisz nem látja benne saját magának írmagját sem.”

És erre ma egy férfi azonnal ugrik, obszcenitást lát benne, vulgáris primitív szexet. Egyrészt már nem mer szólni, hogy bizony ezt ő is szeretné, másrészt a nők sem merik kommunikálni, hogy ők bizony szexuális lények, és nem csak érzéki hölgyek.

És a femnácik hangosak. Emiatt pedig azok a férfi csoportok lesznek igazán hangosak, aki próbálják az ő hangjukat elnyomni. Persze vannak pöcs férfiak, és sok esetben csak róluk hallani, emiatt a nők velük általánosítanak minden farokkal rendelkező személyt. Csak ez kurvára nem jó így.

Így elsőre persze, hogy igaza van azoknak akik a a szülői elidegenítés tünet együttes, vagyis a PAS (parental alienation syndrome) elméletét támogatják. Hisz minden pasi pöcs, ergo erőszakos, és így kurva könnyű a válás okait a pasira terhelni. Ha szóba kerül bárhol, hogy félrelépés, azonnal a férfi lép félre sosem a nő. De kérdem én, a férfi mindig egyedülálló nővel dug félre? Ugyan. És ezzel máris csúsztatunk. Így hiába zavaró, hogy egy csoportban a férfi minden nőt számító kurvának titulál, neki ez az ellenkép jutott.

Ami persze érdekes volt, hogy a csoportokban és a kommentekben is kirajzolódott egy hasonló minta. Nyugati feminista összeesküvés a férfiak elnyomására. Annyi ideológiát zúdítottak rám, hogy már-már fullasztó volt.

És szembetaláltam magamat a MGTOW-val. (ejtsd: migtáó)

Itthon két fő oldala van: a Férfihang, illetve a Huffnágel Pista. És ha a azt nézem, mit hallottak ők, valahol még elfogadható válasz is lenne. Miről is szól ez. Az internet bugyraiban, a manosphere-ben három utat ajánlanak a férfinek:

 1. Pick up artist – azaz a csajozó gép, ők kihasználva a női ismereteket csajozásra használják
 2. Férfijogi aktivista – aki küzd a feminizmus ellen
 3. MGTOW – azaz a saját útját járó férfi, a ő feminista propaganda miatt kivonul a nővel tartandó páros kapcsolatokból

A MGTOW-nak négy szintje van:

 1. A piros pirula, azaz férfi felismeri a nővel való kockázatot de ezt bevállalva kapcsolatba a lép vele
 2. A hosszú távú kapcsolat feladása, azaz nem lép házasságra a nővel, de kisebb kapcsolatot fenntart vele
 3. Rövid távú kapcsolat feladása, azaz még randizni sem hajlandó egy nővel, egyszerűn minden figyelmet és támogatást megvonnak egy nőtőt. Bár írta valaki, hogy azért a kurvázást fenntartja magának.
 4. Teljes gazdasági kivonulás, azaz csak annyi pénzt keres magának, ami a saját megélhetését biztosítja, hogy még adó formájában se kapjon a nő támogatást.

És van még tovább, miért jó ez egy férfinek:

 1. Több idő jut magára
 2. Nem csinál belőle több hülyét egy nő sem
 3. A pénznek talál jobb helyet is egy nőnél
 4. Kevesebb stressz lesz

Ha ezt összehasonlítjuk az elején az elvárásokkal, nos nagyjából relevánsak. Igaz akkor a MGTOW kezdeményezése? Nem. Ugyanis nem minden nő ilyen, és ezért kár lenne belevágni. De mégsem mondanám azt, hogy teljesen igazságtalan az amit ők akarnak. EZért ahelyett, hogy legyintenénk, az ő szemszögükből is érdemes lenne ezt mélyebben megvizsgálni.

Puzsér mondta erről, hogy ha minden férfi kivonulna, akkor a nők azért hamarabb nyúlnának szex gyanánt puncihoz, mint a férfiak egymás farkához. Most hagyjuk a stílust, a túlságosan sarkos véleményket.

Szóval már csak emiatt nem teljesen életképes a dolog. Van benne egy kis szerzetes életmód, de komolyan, azért ez nem megoldás. A másik probléma ezzel, hogy ha bővebben belemegyünk ebbe, akkor megjelenik a rasszizmus, a homfóbia is. Azaz kicsit sok esetben ez nem más, mint a hetero középosztálybeli férfiak filozófiája, akik mindentől és mindenkitől féltik a pozíciójukat.

Mégsem szabad legyinteni egyikre sem. Mert igazság mindenkinél van, csak túl van tolva. És tudjuk, fullba nem szabad tolni.

A mostani szexuális zaklatás/erőszak kampányoknál három dolgot emelnék ki:

 1. Az elsődleges dolog, ami létrehozta az összes esetet, és itt nyugodtan nézhetjük a hazai eseteket is, az a Hatalom. Az összes zaklató azzal érte el valahol a célját, hogy a pozíciójából származó hatalmával visszaélt. Tudta, hogy olyan erő birtokában van, amivel a gyengébb személy, ha nem is behódol, de az esetlegesen megtörténő cselekmény után nem fog szólni senkinek. Ahogy látjuk a dolog többszörösen is működött. Nem tisztem ítélkezni egyik személy felett sem, engem kizárólag a motiváció és mechanizmus érdekelt. Mi az, amit a férfi elsődlegesen a sajátjának tekintette: a fizikai erő, a hatalom. De most nem izomerejével, hanem egzisztenciális erejével szerezte, vagy próbálta megszerezni azt, amit akart. Ez egyszerre mutatja a régi mechanizmust, illetve az utolsó kapkodást felismerve, hogy már ezzel nem élhetne.
 1. Ha megnézzük miket szerettek volna az elkövetők: masszázst, nézzék ahogy zuhanyozik, elfenekelés, tapizás, max egy szopás, de valós nemi aktus alig. Hogy miért nem akartak dugni, biztosan sok okot lehetne találni, de valószínűleg közrejátszik a félelem a teljesítőképességtől. Azaz hiába a nagy név, meg a hatalom, valószínűleg a méret parán kívül lehet nem akart felsülni azzal, hogy öt perc alatt elsül. Szóval a férfiasságának pontos megmutatását már szégyellhette.
 1. A fentebb felsorolt dolgok is az mutatják még, hogy a felsülés parán felül valahol mind-mind egy fétis is egyben. BDSM, voyeur-ség, de az ami több esetben mintaként visszatért: a maszturbálás a nők előtt. Weinstein, C.K. Louis vagy Jeremy Piven példaként említhető. Nem is akartak dugni, hanem csak kiverni a nő/nők előtt. Mert már csak ez megy igazán, a legerősebb fétis: 5 perc alatt kiverni a nőre. Persze ebben még lehet magamutogatás ugyanúgy, mint megalázkodni a nő előtt, de maga az orgazmus elérése csak farokveréssel lenne elérhető.

Nem akarok senkit felmeneti, sőt attól, hogy nem volt aktus, ez ugyanúgy abúzusnak számít. De az az ok ami miatt ennyi férfi – most hatalommal, vagy anélkül – erre vetemedik, azt mutatja, hogy sokkal több férfi szorul a farokverés fétisébe, mint azt elsőre látnánk.

A másik, hogy közben olyan egyéb fétisek kerülnek elfojtásra mindenkiben, hogy ez ilyen megélésekhez vezet. Hisz a legtöbben nem merik nemhogy megélni, kimondani, vagy kérni sem azt, hogy valójában mire vágynak.

Ezek az esetek egyszerre szólnak a hatalmukat féltő férfiakról, mert nem értik a világot, és őket is megzavarja egy hangosabb női kisebbség, közben ugyanolyan átlag pasik, akik beleszorultak a farokverésbe, és közben őket is nyomja az a szégyen érzet, hogy lenne egy vágyuk-fétisük, de megélni már nem merik. Mert perverznek lesznek titulálva. (Az más kérdés, hogy a BDSM fesztiválról megjelent két cikk után elmebetegnek lett ott titulálva mindenki.)

Ha sok helyen olvasunk, főleg ezt a háborút látjuk. És ez kezd állóháborúvá válni. A feministákból kiváló femnácik már nem a nők jogaiért, hanem a férfiak ellen küzdenek. Legyen az egy válás, vagy a nemi erőszak kérdése. Tisztelem a PATENT és NANE munkáját, de néha ők is rosszul kommunikálnak. Erre pedig valahol jogos válasz a PAS összefogása, vagy a MGTOW irányzat. Hisz a MGTOW sem ad igazán férfiépítő utat, csak egy irány valami ellen. 

Senki sem valamiért tesz valamit, hanem csak valami ellen. Az pedig maximum nulla lehet.

Amit pedig ért valamilyen sérelem könnyen felszáll erre a vonatra. Hisz van aki megérti, aki támogatja, aki bízik és hisz benne.

A MeToo kampánynak talán nem is maga a nemi erőszak kezelésének kérdése az, amit felhozott, hanem egy olyan nem kimondott állóháború képét, ami miatt dugni sem tudunk egy jót.

Mert a férfi pöcsözésre, nem fog senkinek felállni a farka, és minek is, hisz aztán csak az erőszakos férfikép lesz hangsúlyozva, ahelyett, hogy a vágy és a gyönyör tárgyát látnánk benne.

A feminista kurvázásra pedig egy punci sem lesz nedves, és nem fogja egy nő sem szétrakni a lábait.

Sértődünk, dacoskodunk, hibáztatunk, ellenségképet keresünk. Az áldozatok belefáradnak mindenbe közben. És a libsi ringyó meg a hím soviniszta fasz, meg önmagában áll.

A szexet imádó többségnek szólni kéne lassan, hogy a kisebbség fogja be végre a száját.

Minden intimitás, ez is.

Végezetül egy videó arról, hogy az abúzus kezelése a médiában meddig és hol lehet. Mert a bíróság felmet, az internet soha:

 

 

Felkészülni a popsi szexre

Felkészülni a popsi szexre

Felkészülni a popsi szexre

 

683dc20ecb385498bed832cae5e97218.jpg

 

 (nőnek vagy férfinek)

Nem ez a tuti módszer, de egy igencsak jó megoldás arra, hogy egyszerre legyél ellazult, rugalmas és tiszta. Teljességében felkészült arra, hogy élvezni tudd ezt a kapcsolódást.

 

És ez nemcsak az első alkalomra, hanem igazából később is jó megoldás arra, hogy belelazulj az egészbe, és ne kelljen semmin feszengened.

 

Olyan fürdőszoba kell hozzá amiben WC csésze is van. Ülj be egy kád forró vízbe, és pihenj benne addig amíg a tested el nem lazul. (Ha zuhanyzó van akkor addig engedd magadra a vizet, amíg szintén el nem lazulsz, de zuahnyzó esetében is le kell ülnöd)

 

Tedd szét a lábaidat, és a középső ujjaddal kezd el simogatni a végbélnyílás környékét, majd magát a végbélnyílást. Egy finom ütögető mozdulattal lazítsd el, majd engedd, hogy az ujjad picit behatoljon. (zuhanyzó esetén eközben a másik kezeddel irányítsd ide a vízsugarat)

  

Ha elég laza, engedd le a vizet, és tekerd le a zuhany fejet a csőről. Állíts be egy közepes erős sugarat, nem túl meleg hőmérséklettel. Tedd a csövet a végbényíláshoz, és engedd, hogy a víz behatoljon. Pár másodperc alatt fel fog tölteni, tartsd bent és ülj át a WC-re. Ismételd ez meg addig, amíg minden széklet el nem távozik.

 

Ülj vissza, és most újra engedd magadba a vizet, mostanra vagy annyira laza, hogy a víz simán beléd hatol. Játsz egy kicsit. Hagyd, hogy ahogy bemegy, jöjjön is ki, áramoljon benned a víz. Vagy hagyd egy kicsit bent, majd engedd ki, és töltsd fel újra magadat. Ez teljesen el fogja lazítani a végbényílást.

 

Ha már elég volt, pihenj egy kicsit, mert kevés víz maradhatott benned, ezt még préseld ki magadból. Mosakodj meg, majd törölközés után olajjal kend át a végbélnyílást. Nyugodtan hatolj is be. Használhatsz kókusz, mandula, jojoba, vagy más finom olajat is.

 

Most készen állsz egy finom játékra.

 

Tested, feneked el van lazulva és teljesen tiszta. Nem kell feszengened semmin.

 

Ha a férfi anális szex érdekel, ITT olvashatsz róla.

Ha a prosztata masszázs érdekel, arról ITT olvashatsz.

Ha pedig tanulni szeretnél a prosztata masszázsról, gyere el.

A feminizmusra nem az anti-feminizmus a válasz

A feminizmusra nem az anti-feminizmus a válasz

A feminizmusra nem az anti-feminizmus a válasz

ldr_cover.jpg


De nem is a klasszikus maszkulinizmus.

Megváltozott a világ, olyan értékeket kergetünk, amik idejét múltak. Sok helyen olvasni, hogy állítsuk vissza a régi férfi értékeket. Ok, és állítsuk vissza a régi női értékeket is? Mert ez itt a hiba. Legyen olyan mint régen.

De mi is volt régen?

Ha megnézzük az elmúlt 2-3 ezer év párkapcsolati felállását, és most maradjunk csak az európai részen, nem nagyon találunk olyat, amikor a férfi és a nő egyenrangú kapcsolatban lettek volna. És akkor a szexről még nem is beszéltünk. Az elmúlt közel 1000 éve pedig már a keresztény konzervatív erkölcsök mentén zajlott. Mennyi is volt a nő joga? Ugye.

Voltak a szexualitásban kisebb fellángolások, a rokokó perverziói, A XIX. századi London domina bordélyai, a XX. század elején a nők hisztéria kezelése, a két világháború között Berlin lokáljai, a 70-es évek San Fransisco-jának meleg fürdői, vagy a személyes kedvencem a Plato's Retreat swinger klub a kora 80-as években.

De ezek csak lokális szinten adtak valamit, a legtöbbje szintén csak férfiaknak, de társadalmi szinten nem változott semmi.

Ha nincs Kinsey, aki mert szembenézni mik az egyéni vágyaink, majd nincs Betty Dodson aki nyíltan beszélt a női maszturbálásról, nem tudom hol tartanánk.

És hiába ez a mostani tudatosabb nyitás a szexualitásra, még mindig nem egységes a nő és a férfi szerepének kezelése.

Ha egy nő jóni masszázsra megy, az gyógyulni akar, ha férfi megy lingam masszázsra, meg már finoman szólva is fejlődni. És az valahol álságos.

Anno írtam arról, hogy a nők elhúztak a férfiak mellől, és lehet meg kellene egy picit állni. Valóban van egy bizonytalanság, de arra nem a támadás, meg nem értés, illetve régi értékek visszasírása a válasz.

"Az elmúlt 30 évet megelőzően sem a férfiak, sem a nők nem beszéltek a másik nemnek arról, mi zavarja őket. Mindkét nem passzív-agresszívvé vált, ám különböző módokon. A férfiak ittak, a nőknek a fejük fájt. Ám az utóbbi 30 évben mozgalmaik révén a nők eljutottak oda, hogy lényegében minden érzésüket kimondhatják – a nőknek, a férfiaknak, a társadalomnak. A nők érzéseiből tantárgy lett az egyetemeken, beszélnek róla a TV-ben, különkiadásokban…A férfiak érzései viszont gyomorfekélyként nyilvánulnak meg." - Warren Farrell

Miközben mindenki a kommunikációról hablatyol, valójában senki nem mond semmit. Ezoterikus lilaködbe burkolva sejtetnek valamit, amit a legtöbb férfi kurváta nem ért.

Jó példa erre a baszás. Egy tudatos nő, abszolút érti miről van szó, a férfiak meg nagyon nem. vagy ott tartanak, hogy eddig azt hitték csak valami romantikus lágyság kell - ami kell is, mert baszás sem lesz -, vagy ahogy a mostani #MeToo kampány során többször is elhangzott:

" Ma a férfiak egy része már abban is bizonytalan, hogyan kell úgy közelíteni egy nőhöz, hogy az ne minősüljön szexuális zaklatásnak."

Nos és ebben is van persze igazság. De ezért kellene tisztábban kommunikálni, és nem azonnal nemet mondani.

Ahogy látom a testében nem tudjuk igazán látni a másikat. Az álló farkú férfit most is sok hely undorító, vagy azonnal perverznek tituláljuk, pedig drága hölgyek, dugni és szeretkezni ez tudna. A meztelen nő esetében a férfiak meg vagy simán kanosak lesznek és sunáznának ezerrel, vagy elbizonytalanodnak, hogy akkor most hogyan is tovább.

De tiszta, őszinte reakció alig van.

A XXI. századi tudatos nőre egyetlen válasz van, XXI. századi tudatos férfi. El kell felejteni a feminista kirohanásokat éppúgy, mint a hímsoviniszta lózungokat.

Make love, not war.

Szerepekért, státuszokért megy a harc, miközben valójában mindenki csak önmaga szeretne lenni.

A férfiaknak nem kellene félniük attól, hogy egy erős nő nem akarna, anya lenni, vagy vacsorát főz gyengéd nő. Dehogynem, csak közben szeretne önmaga is lenni a vágyaival és érzéseivel.

A nőknek meg kellene mutatniuk, hogy a férfiak legyenek igenis férfiak, olykor kemények és vadak, és mondják ki végre mire vágynak.

Van egy erős paradoxon a mostani férfi milyen legyen kommunikációban: az egyik azt mondjam legyen végre nyugodtan gyenge, hagyjuk sírni, a másik meg a régi klasszikust akarja. Nos ebbe még én is belezavarodnék, hogy akkor nekem milyennek is kellene lennem.

Tudom mi ezzel a gond, hogy az egyiket nők írták, a másikat olyan férfiak akik nem mernek szembenézni azzal, hogy változni kellene.

Érdekes látni a Marton vs Keró kommunikációt. Marton esetében mivel csak nők voltak a megszólalók hangosan próbáltak kettős mércével élni, és némítani a tömeget, most hogy férfiak is áldozatok lettek a Keró ügy kapcsán nagyobb lett a némaság. Hisz innentől kezdve ez már nem feminista kampány, amit a nyugati ideológia tol ránk. Persze majd lehet előveszik a homofób kártyát, az mindig bejön.

Sok éve már, hogy olvastam egy cikket arról, hogy kiskorúak ellene abúzusoknak hány százaléka fiú elleni. Mert általában azt is kislányok elleni dolognak gondoltuk. És most hagyjuk ki a meleg és pedofil eseteket. Hanem amikor felnőtt nő abúzál fiút. Nos a száma valahol 20% körül lehet, de csak becslés, mert ez nem szokták jelenteni. A kisfiúk még annyira sem szólnak, mint a lányok. És a nőkről ez nem volt elképzelhető, hogy abúzálnának.

Szóval ahelyett, hogy ez energiákat egymás szidására használnánk, ideje lenne szembenézni sok dologgal.

És most hagyjuk a hímsoviniszta férfi tömeget. A nők között ugyanúgy megvan az ellenoldaluk is, meg a pártoló oldaluk is. Hány nő írt arról, hogy a nők is tehetnek az abúzusról, akkor most kérdezem, ha a férfi az áldozat, és nem volt sem kihívó a ruhája, sem nem volt felhívás a keringőre, ott ki a hibás?

Bennük annyi düh van, felesleges megmenteni őket.

De mi van azokkal a férfiakkal, aki tudatosabbak, akarnak valamit, de kurvára nem értik, hogyan is kellene szólni.

Épp tegnap kaptam meg az a szép jelzőt magamra: férfitestbe született kisebbségi komplexusban szenvedő feminista, és vélemény terrort fogalmazok meg. Bár voltam már fizetett ügynök is.

Nos, nem ez a jó kommunikáció.

Azt hiszem az első dolog, az lenne, hogy türelem kellene. Magmegtartás rock’n’roll :)

A másik pedig az, hogy legyen bizalom, intim teret kellene építeni, ahol lehetne végre őszintén beszélni, minden bullshit nélkül.

De ahogy mostanában mindig a nők léptek szóltak hamarabb, most is ez lenne talán jó.  A férfiak pedig türelemmel meghallgatnák a frankót.

De ez már ne legyen valami érthetetlen ezos-spiris szöveg, hanem amolyan férfiasan egyszerű. Meg kellene a nőknek is érteni és elfogadni a férfi nyelvezetét. Nem kell sem istennő, sem egyesülés, sem semmi SH-s szavak. Coelho és Osho idézetek itt nem jönnek be. Tudom, hogy erre jobban kattint a női tömeg, de mi férfiak nem.

Úgy tudunk titeket, nőket elfogadni, ha ti elfogadtok minket, férfiakat olyannak, amilyenek vagyunk.

Nem ezekben kellene megszólalnunk, hanem a pozitív dolgokban kellene hangot adni. Akkor meg csak kuss van. Miért csak akkor szólalnak fel sokan, ha már ég a ház? Mert a kényelem nagyon erős motiváció, és sokan ezt féltik.

Be kell látni azt is, hogy a mostani abúzus elleni kampányok nem a férfiak ellen szólnak, eleve már a férfiak is érintettek benne. Nem szólnak sem érték ellen, hisz az erőszak nem lehet érték, ahogy az elkövető személye sem.

El kellene felejteni egy picit ezt a feminizmus dolgot, mert sem az anti-femenista szövegek, sem a maszkulinizmus nem válasz erre. Aki meg valami gender elméletet vizionál, nos az sem érti valójában ezt. Mert ők mind támadást látnak, pedig ez csak fejlődés. És ez már nem fordítható meg. Nem fog kihalni az emberiség, nem lesz több meleg, nem lesznek gyengébb férfiak.

A férfiak meg leszállnak végre erről a régen minden jobb volt vonatról, mert a nők régen másikra váltottak jegyet. Nem fognak már átszállni. Azt sem mondom, hogy a férfiaknak kell. Inkább keresni egy állomást és elindulni közösen egy új vonalon. De erőszakkal nem lehet másik járatra szállni, mert menet közben a vonatról leugrani veszélyes.

“Nem mertem szólni, hogy zavar a ventilátor zaja”

“Nem mertem szólni, hogy zavar a ventilátor zaja”

“Nem mertem szólni, hogy zavar a ventilátor zaja”

#MeToo mögött lévő női hallgatás

fruzsi.jpg

Egy beszélgetés felidézésével kezdem.

A héten találkoztam Csörgits Kinga szexuálterapeutával, aki többek között abúzált nők speciális kezelésével is foglalkozik. Az ő mottója, hogy a szexuális erőszak gondolatához nem lehet hozzászokni, azzal megtanul együtt élni az ember. Éppen ezért "használd a fájdalmad" jeligével létrehozott egy érintés és BDSM alapú terápiát orgazmus (és egyéb szexuális) zavarok feloldására, kifejezetten gyermekkori szexuális bántalmazást átélt nők számára.

Kinga beszélt arról is, hogy az erőszak nem kizárólag, mint trauma jelent problémát. A lelki önkínzás, kudarcélvezés (ahogy Ő nevezi) egy tudatalatti program, amit az átélt trauma vált ki, és folyamatosan fut a háttérben. Az egykor bántalmazott nők esetében kialakult következmények listája sajnos nagyon hosszú.( állandósult feszültség, frusztráció, düh, félelem, elfojtás, létbizonytalanság, bizalmatlanság, tudatalatti önmegtagadás, bűntudat, szégyenérzet) Az érintettek leggyakrabban az egymással szorosan összefonódó fizikai és lelki tünet együttes negatív hatásaitól egy életen át szenvednek.

A szexuális zavarok, önértékelési és kommunikációs problémák azonban szinte minden esetben élen járnak. Kinga azonban a kialakult szexuális diszfunkcióknál is nagyobb problémának tartja, hogy ezek a nők kommunikációs szinten, sőt az életük egyéb területein sem tudnak többé kilépni az áldozat szerepből. (Kinga példája mutatja, hogy nagyon sok belső munkával és tudatossággal azért lehetséges) Kiváltképp igaz ez egyfelől olyan élethelyzetekre amikor ki kellene állniuk magukért, a jogaikért, a hangjukat hallatni. Másfelől rányomja a bélyegét a szexualitásra, ami további elfojtáshoz, frusztrációhoz vezethet, hiszen a nő férfibe vetett bizalma alapjaiban sérült.

Kinga mesélte, hogy ő sok év múltán sem mert szólni szeretkezés közben még azért sem, mert zavarta pl. a ventilátor zaja. Hát még azért, hogy mi esne igazán jól. Mert egy nőiségében csonkolt nő nem mer szólni semmiért egy intim helyzetben. Nem mer szólni, hogy most inkább nem szeretne szexelni, vagy épp nem így, vagy más lenne a vágya.

Nem szól semmiért, elnémul.

A #MeToo kampány során itthon is rengeteg írás született, pro és kontra. Számos feminista kiáltvány fogalmazódott meg, de közben egyre több lett az olyan, ami megkérdőjelezte a felszínre került esetek valódiságát.

A Spíler Blog egészen jól összeszedte ezeket az írásokat.

1. Stohl András: „Azt hiszed egy Tescóban vagy egy hivatalban a főnök csapatépítőn nem dugja halálra a beosztottjait?” Stohl aztán azt mondta, el tudja képzelni, hogy Marton mint férfi, kívánta meg Sárosdit, nem mint főrendező vagy igazgató, csak megpróbált hozzá közeledni.

2. Verebes István: „Én megértem egy színésznőnek, Sárosdi Lillának a lelkiállapotát (…) egészen addig, amíg nem nevesítette. (…) Attól, hogy megnevezett valakit, ettől az egész összeborzolódott, mert nem bizonyítható. És mert nem bizonyítható, ezért köztiszteletben álló, igen nagy múltú színházi rendezőt pellengérre állított.” – fogalmazott Verebes István az ATV-ben, majd még hozzátette, hogy ő is szinte bármit megtehetett volna a színészeivel, mert élet és halál ura volt a színházban.

3. Tóth Gabi: „Azzal nem értek egyet, hogy megnevezni kellett volna.”

4. Kiss Tibi „Minden olyan emberjogi dolog, ami a szabadságunkhoz köthető megrázza az ember, ha ilyen dolgok történnek, a része a világunknak ez.”

5. Tóta W., HVG: „Sárosdi Lilla ügye pedig azt mutatja meg, hogy a támadások többnyire bizonyíthatatlanok. Van egy állítás meg egy tagadás, és ennyi, a legtöbbször más nem is volt jelen. A tét pedig nagy. Egynek sem kellene megúsznia, de egynek sem szabadna hamis vád miatt tönkremennie.”

6. Hont András, HVG: „Ez nem a magyar Weinstein-ügy. Amit Sárosdi Lilla közléséből tudunk, abból hiányzik az erőszak és a hatalommal való visszaélés mozzanata.” „Nem érzem magamat fölhatalmazva, hogy elítéljem mások érvényesüléshez vezető útját, ezt meghagyom a hatalomnak busás összegekért naponta lábaikat széttevő anyaszentegy¬házaknak.”

7. Oroszlán Szonja: „Olvastam egy cikket a múlt héten. Nem ismerem a lányokat, de nem is ez a lényeg. Filmes asszisztensek voltak, réges-rég történt az eset, kis halak voltak egy nagy tóban.”

8. Kovács Gábor (az Üvegtigris producere) Facebook posztja szerint a produceri szereposztó dívány intézménye az Egyesült Államokban valószínűleg hatékonyabb „szemben a mi rendező centrikus világunkkal”. Kevés ennél cinikusabb és gusztustalanabb vélemény született, nem csoda, hogy posztját azóta törölte.

9. Kornis Mihály, író: „Ha Ő valami rosszat tett – nem tudom, lehet, az más kérdés – ez sem tiporhatja a sárba egy 75 éves nagy színházi ember életének minden eredményét. Bennem Marton László ifjúkorától embermentőként s ennyiben makulátlan férfiként él, amíg élek.”

A politikusok megnyilatkozásait én nem is említem, azok leírásra sem méltóak. De olvastam női jogásztól blogot, hogy ez a kettejük intim dolga nem kellene kiteregetni. Nos, jogász nem vagyok, de az hogy egy férfi a nő fejét a farkához nyomja, az nem intimitás. Az intimitás a bizalomról szól. Ha pedig nem volt bizalom, miért kellene csöndben maradni?

Sokan felhozzák azt, ha ezt engedjük, akkor majd rengeteg jogtalan gyanúsítgatás lesz. Jelenleg itthon egy volt, az is igaz, és egyre jobban eszkalálódik. Ráadásul látni mennyire szerették volna azt is eltusolni.

Álljon itt Szalóki Ági Facebook posztjának első bekezdése:

"Úgy két hete, amikor már néhány napja cikkeztek a Marton-ügyről, fiatal színészekkel találkoztam, kérdeztem őket, mit gondolnak, vajon ki lehet az illető, akiről Sárosdi Lilla beszélt. Amit Radnóti Zsuzsa, Eszenyi Enikő nem tudott, arra a huszonéves lány bizony azonnal rávágta, hogy Marton László. Nem véletlenül tudta a választ..."

Csak olyan az egész rendszer, hogy senki nem mert szólni. Mert ez az egyik leggyakoribb ellenérv, miért nem szóltak, miért hagyták, miért szálltak be a kocsiba. A tekintély uralom, a férfi ereje. És láss csodát tényleg alig hisz valaki. Marton László bocsánatkérésében olvasható ez a szó: közeledés. A nő fejének a farokhoz szorítása nem közeledés, hanem sima abúzus. Tavaly a pannonhalmi pedofil esetnél használták a paplan alatt tapizás helyett az "illetlen érintés" kifejezést.

A NANE (Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület) nagyon szépen leírja mit nevezünk szexuális erőszak:

Szexuális erőszaknak nevezzük, amikor valakit olyan szexuális tevékenységbe vonnak be, amit nem akar.

Szexuális erőszaknak számít többek között: minden nem kívánt érintés és csók;

valakit vonakodása vagy bizonytalansága ellenére rávenni a szexre, vagy azon belül olyan tevékenységre, amire nem vágyik (például orális, anális szex vagy durva szex);

a nem kívánt terhesség és a szexuális úton terjedő betegségek elleni védekezés (óvszerhasználat) megtagadása;

minden szexuális tevékenység olyan emberrel, aki bármilyen okból nem képes egyértelműen kifejezni az akaratát (például alkohol, drog, gyógyszer hatása alatt áll, alszik vagy eszméletlen);

a fentiekre tett kísérlet.

A tévhitekkel ellentétben a szexuális erőszak legtöbb esete nem az utcán, hanem az áldozat vagy az elkövető lakó- vagy munkahelyén (vagy hasonló, privát jellegű területen) történik és többnyire olyasvalaki követi el, akit az áldozat ismer, illetve, akiben bízik (pl. partner, tanár, családtag, barát, munkatárs). Ha a szexuális erőszak egy randi során történik, azt randi erőszaknak hívjuk, ha párkapcsolatban, akkor párkapcsolaton belüli szexuális erőszaknak. A gyermekkel szemben elkövetett szexuális erőszakot szexuális visszaélésnek is nevezzük. Amikor egy családtag vagy gondviselő követ el szexuális erőszakot (főként gyerekek és fiatalok ellen), azt incesztusnak nevezzük.

A nők elleni erőszak az ENSZ meghatározása szerint:

“A nők elleni erőszak bármely olyan, a nőket nemük miatt érő erőszakos tett, mely testi, szexuális vagy lelki sérülést okoz vagy okozhat nőknek, beleértve az effajta tettekkel való fenyegetést, valamint a kényszerítést és a szabadságtól való önkényes megfosztást, történjen az a közéletben vagy a magánszférában. Beleértendő, de nem korlátozandó a testi, szexuális és lelki erőszakra, melyet az áldozat a családon belül szenved el, ide értve a bántalmazást, a lánygyermekkel való szexuális visszaélést, […] a házasságon belüli nemi erőszakot […]”

(Deklaráció a Nők Elleni Erőszak Megszüntetéséről, 1993)

Valójában ez a poszt azért született, mert a napokban, ahogy olvastam a szexuális erőszak, illetve a #MeToo kampány kapcsán a hazai írásokat, azt vettem észre, hogy több az ellenes megnyilatkozás, mint a támogató. Próbálják elvenni az élét, hagyni, hogy valós párbeszéd alakuljon ki. Pedig úgy érzem, ez egy olyan pillanat, amikor közösen lehetne megnyilatkozni, támogatást adni. Hogy az érintett nők lássák, támogatva vannak ebben. Van nekik tér teremtve, amiben megszólalhatnak, fejlődhetnek, gyógyulhatnak.

Sajnos azonban szexualitással és intimitással foglalkozó személyektől, coachoktól, terapeutáktól legfőképp némaságot, visszautasítást kaptam. Ezt azért nem értem, mert azok a nők akik felkeresik az ilyen típusú terápiás foglalkozásokat, nagy százalékban szexuális bántalmazás áldozatai.

Tehát maga ez világ a saját pácienseinek fordít hátat. Hovatovább az, aki tudatos szexualitással kezd el foglalkozni is sok esetben érintett abúzus témakörben. Hónapok óta kerestem azt a témát, amivel össze tudnám terelni az intimitásban-szexualitásban dolgozó-mozgó személyeket. Nem volt tervem, hogy ez legyen, de az elszaporodó ellenvélemények afelé mutattak, ez jó lenne.

Ez egy alap, majdnem mindenkit érintő, az intimitás alapját adó téma, ami minden ideológiától, filozófiai, önismereti, gyógyítási iránytól független. Ugyanis az érintett nők most kaptak volna egy gesztust. Hogy itt vagyunk, veletek vagyunk. Másrészt itt lett volna az idő, hogy magában ebben spiris-ezos-tudatos szexes itthoni világban is meginduljon a tisztulás. Persze ahogy Marton is tiszteletre méltó rendező, a helyi guru, pap, jógaoktató, masszőr stb. is tiszteletre méltó és feddhetetlen. 

Én az intim térben hiszek, annak megteremtésében. Aztán abban minden rajtunk múlik, ketten szabadok vagyunk benne, tisztán, őszintén élhetőek meg a vágyak. Olykor eltemetjük vágyainkat, olykor pedig egy fétisbe kapaszkodva bújunk el.

És ez így jó. A perverzió tesz minket emberré. Fétiseink, perverziónk megélése felszabadít, de valakinek a szexualitás ott kezdődik, hogy ki merje végre mondani szeretkezés közben, hogy zavarja a ventilátor zaja. (Kinga után szabadon)

Szóval csak adjunk bizalmat, teret annak, hogy aki még néma, tudjon végre megszólalni, merjen segítséget kérni, érezze, hogy már szabad megszólalnia. Engedjük őket beszélni, ordítani, kiabálni. Mindenkinek jár, hogy egy biztonságos téren belül kimondhassa és megélhesse eddig ki nem mondott, vagy be nem teljesedett vágyait. 

Szerző: Csörgits Kinga szexológus (Szexakadémia és Mezsgye blog) és Hummel Zsolt intimitás gourmet

Fotóért köszönet Nagy Fruzsinának

 

Orgazmus kontroll - A gyönyör dominálása

Orgazmus kontroll - A gyönyör dominálása

Orgazmus kontroll - A gyönyör dominálása

zsu_kotozes.JPG

Az orgazmus kontroll nagyon mély megélést adó játék.

A nő minden kontrollt átad a férfinek. 

Odaadja a meztelen testét, teljes testi szabadságát, hisz teljesen ki lesz kötve, a szemérmét, hisz a puncija teljesen a férfi kontrollja alá kerül, az érzéseit, mert a férfi figyelni fogja minden rezdülését, legintimebb pillanatait, mert kontroláltalna sóhajai, mozdulatai lesznek, és a teljes gyönyörét, hisz a férfi végig meghatátozza izgalmaának szintjét, és azt is mikor kaphatja meg végre azt a gyönyört.

Puncijának minden porcikája megkapja az érintések teljes spektrumát. Csiklója, hüvely, G-pontja, az ajkai váltakozva kerülnek izgatásra, erősebben, gyengédebben, hosszabban, rövidebben, gyorsabban, lassabban. 

Kezek, ujjak, vibrátor, dildó, minden ami izgató érzést adhat.

A nő mindent átadott, a férfi pedig bizalmat kapva, bizalommal él vele, teljességével uralja a nő gyönyörét.

Ez nem a nő uralása, ez maga a gyönyör dominálása.

Figyeli a nőt, izgalomba hozza, majd csökkentve, vagy éppen teljesen megszüntetve hagyja a nőt izgalmi állapotában. Nem élvezhet el, a gyönyör egy pillanatra lenne, mégis elérhetetlen, közben a test mozdulatlan, szólni nem tud, az egész teste a feloldozásért könyörög.

tumblr_nbd0jkb6l51s7ch8qo1_500.gif_475x267

Mindent felszabadít, átlép meztelenségén, érzésein, izgalmán, a szemérmén, a gátlásain.

Belehalna abba az utolsó utáni pillanatba, csak hogy elélvezzen.

A férfi pedig türelemmel ebben tartja. Olykor megsimogatja, de hagyja "szenvedni".

Ürüljön ki a test, a fej, minden mi benne van, volt. Nem lesz más, mint egy izgalomtól pulzáló punci. Zilált, csatakos, de valahol fürdik ebben a már-már céltalan izgalomban.

Aztán végül bekövetkezik a gyönyör, zuhanás, meghalás, feltámadás, megpihenés.

Hazatérés saját magához.

De ez nem marad meg egy pillanatban, az orgazmus hullámok alatt a legerősebb izgatást kapja, hogy a test valahol megsemmisüljön ebben a gyönyörben.

Semmi nem marad, megsüketül-megvakul a gyönyörben, mert miközben a férfi mindent átvett tőle, most egy pillanat alatt minden egyben visszakap. 

Kötelek oldódnak, izgatás abbamarad, lábait bezárhatja, ölelést kap, magával lehet.

Az orgazmus, a gyönyör ő maga.

A tested a vágyam, mely vezette kezemet gyönyörödbe

A tested a vágyam, mely vezette kezemet gyönyörödbe

A tested a vágyam, mely vezette kezemet gyönyörödbe

img_4985.JPG
 
Szenvedéllyel érinteni, imádni a testét, csókolni, harapni az ajkait, ujjal cirógatni és markolni, beléhatolni a legmélyéig. Ismerem és vágyom a testét, ismerem a vágyaimat.
 
Bármit tehetek vele, bármit elfogadok tőle.
 
Ez a sütemény teljesen intuitív, az eddig megtanult sütemény receptek érdekes mixe lett. Amilyennek én képzelem a pite tésztát.
 
500 gramm liszt, 250 gramm vaj, 40 gramm friss élesztő összemorzsolva, egy vaníliás cukor, 80 gramm cukor, három tojás sárgája, 1 deci tejszín, és fél deci meleg whisky, egy citrom reszelt héja.
 
Minden benne van amit imádok, tejszín, vaj, vanília, meg egy kis pia. Jól kigyúrtam aztán ment a hűtőbe pihenni.
 
Két órát pihent, négybe vágtam kerekre nyújtottam. Első ment a lisztezett formába, aztán teletettem fél sárgabarackkal a vágott felével lefelé. Megszórtam bazsalikom virággal, meg jó sok fahéjjas vaníliás cukorral. Ne sajnáld legyen csak jó édes.

Jött a következő tészta, megint barack és cukor, megint tészta és barack, aztán az utolsó tészta. Megnyomkodtam a szélét, kicsit lenyomtam a barackok körül, hogy kijöjjenek a buja formák.

 
Mert hát, vágy ide, szerelem oda, imádjuk a szép testeket, az apró görbületeket. Cici, vénusz domb, és persze az álló farok is szép lehet.
Megkentem egy tojás srágájával, és 160 fokos sütőben úgy 40-50 perc alatt sül meg. Ha nagyon barnulna a teteje tegyünk rá fóliát.
Szaftos barack, fűszerek, forró vajas tészta. Buja ez nagyon.
Ez a saját receptem, engem erre vitt a vágy, a szenvedély, nekem ez az a recept ami nagyon bejön. Erre vágytam, de közeb gyakoroltam, tapasztaltam. Kellett az ihlet, ami vezette kezemet.Mert tudás nélkül sem megy, szenvedély nélkül sem megy, vágy nélkül sem megy a kezünk arra és úgy amerre a mi gyönyörünk van. De együtt jön az eksztázis.
_kni2762.jpg
 
A farok, a tudatos sült csirke, meg a szakácskönyvek

A farok, a tudatos sült csirke, meg a szakácskönyvek

A farok, a tudatos sült csirke, meg a szakácskönyvek

deeper-than-midnight-sexy-guy.jpg

Szeretem a szakácskönyveket, nincs valami sok, kb 40 darab talán. De ezek között is van öt olyan író/szakács aki kiemelten fontos nekem. Celebek könyveit nem veszem meg. Nekem fontos ebben az, hogy a hitelességen túl, valóban látható és ha lehet tapasztalható legyen a tudása annak aki a könyvet írta.

Kik ők?

Jamie Oliver

Anthony Bourdain

Gordon Ramsay

Thomas Keller

és Bíró Lajos

Jamie tényleg a meztelen szakács, mert képes volt olyan ügyesen egyszerűsíteni és könnyen használhatóvá tenni recepteket, hogy tényleg bárki meg tudja őket főzni. Ügyesen módosította a recepteket, úgy hogy egy egyszerűen felszerelt konyhában, könnyen beszerezhető alapanyagokból is el lehessen készíteni az ételt.

Emellett még szenvedélyével kedvet is adott a főzéshez. A 30 perces kajáival megmutatta, hogy egy gyors étel is lehet egy remekmű.

Adott kedvet. Neked már csak akarnod kellett. A 10 perces lepénykenyere bármikor megoldás arra, ha tényleg nincs ott semmi. Szeret kézzel dolgozni, variálni, ő maga az élet.

Ő az igazi dugás.

Bourdain a fenegyerek, a kokós szakács, akinek a Francia bisztrókonyha című könyve számomra a biblia. Nemcsak hogy a legjobb francia alapételeket írja le, hanem közben beleteszi az életet, olyan egyszerűen, hogy ennyit ír: Zabálni jó. A receptjei annyira nem bonyolultak, de kell bele energia, odafigyelés, de a legfontosabb, a jó alapanyag. Ha lakatlan szigetre kellene mennem és egy könyvet vihetnék, hát azt hiszem az ez lenne.

„Én mindig mély gyanakvással fogadok minden olyan szakácsot, aki nem rajong a szex, a zene, a filmek, az utazás és az ÉLET iránt. Néhány évvel ezelőtt a barátaimmal vacsoráztam az ország egyik „legjobb” éttermében. A rengeteg ízletes, művészien elrendezett, de steril fogás után hátradőltünk és megállapítottuk, hogy furcsa módon kielégítetlenek maradtunk. Hangosan el is tűnődtem, mi lehet ennek az oka. A társaság egyik tagja szerint a szakács úgy főzött, „mint akinek életében nem volt része egy alapos dugásban”.”

Van benne vadság, imádja a street food-ot (valahol neki köszönhető a vietnami pho leves hype), a bouef bourgignon-ja és a paté-ja nekem az alap.

Ő az igazi baszás.

Ramsay bár fuck-ozik jó sokat, sokkal szofisztikáltabb szakács. Tiszteli az alapanyagot, négy évszakos könyve nagyon szépen leírja, mikor, minek van itt az ideje, mi mihez passzol igazán. Nem meglepő, hanem inkább mindig harmónikus. Ahogy a fehér paradicsom levesének áttetszősége az igazi esszencia (most van paradicsom szezon mindenkinek ajánlom kipróbálni, hidegen valami csoda). Tökéletes harmónia van, mindig az adott alapanyaghoz passzintva mindent. Közben pedig ott van benne az energia, a szenvedély.

"Csak három ujj. A konyhában kéz olyan tud lenni, akár mint egy habverő. Ahogy belemélyed az ételbe, megérzed a szépségét, a nedvességét, aztán érezni kezded az illatát is."

Kifinomult, mély tudás van benne.

Ő az igazi szeretkezés.

Thomas Keller talán sokaknak nem ismert séf. Két három Michelin csillagos étterme van az USA-ban, igazi francia fine dinig éttermek, mellett egy csodás francia bisztró és egy pékség. Neki köszönhető a L'ecsó mesefilmben a ratatoullie végső verziója. A klasszikus ételeket apró csavarokkal a végső tökéletességig vitte. A francia hagyma levese 5 óra alatt készül el, és tényleg így lesz tökéletes, minden más csak egy francia hagyma levesre emlékeztető valami. A könyvében több oldalon keresztül magyarázza a tökéletes rántást, vagy azt hogy kell valójában csirkét pácolni és sütni. A hat óra fűszeres vizes pác, nagyon sok vaj, közepes hőmérséklet. Pirult, szaftos és ízes. Ez az igazi tudatos sült csirke.

Ezzel senki ne kezdje, mert a blanqette de veau receptje közben lehet feladná. Ehhez idő kell és gyakorlás. Össze kel hangolódni az egésszel, megérteni miért kell most kicsit másként, mi benne a plusz játék. És persze a türelem, enélkül ez nem fog menni.

“Életem egyik legnagyobb élménye volt látni Renét, amint a salátát készítette. Megsózta, ráöntötte az olajat, jól megforgatta benne, hogy mindenhol fedje, így védve a végén hozzáadott ecettől. Soha nem keverte és öntötte rá egyszerre a kettőt, hiszen az ecet ízesítő adalék. Már maga a látvány izgalommal töltött el, elképzeltem milyen öröm lesz enni az ételt, érezni az olaj gazdagságát, és rajta átsejlő ecet csípősségét.”

Laza ételekben és perfekcionista, de türelemmel és időtlenül főz.

Ő az igazi tudatos szerelmeskedés.

Kellerrel szemben Bíró Lajost talán senkinek nem kell bemutatni. A hazai gasztronómia nélküle nem az lenne, ahol most tart. Ő a doyen. Tiszteli a hazai ízeket, sőt a házi kosztot, mert azok vagyunk mi. Ebből fakad az identitásunk. Közben őrültebb bárkinél. Pacal carbonara, hideg pörkölt, dohány fagyi (ami állati jó). Vadságot, meglepőt lever a hétköznapiba. "Sok vagyok" ahogy a könyv címe is mesél róla. Pofátlanul újra gondol mindent, közben Ökörpofa retró-ja az egyik legjobb éttermi kaja Budapesten.

"Egy séf vagy vendéglős esetében mit tart a legnagyobb bűnnek?

Ha az étel nem sikerült, és a szakács mégis kiadja. Szart főzni ugyanis ugyanannyi időbe telik, mint jót, csak egy kicsit több odafigyelés kell hozzá."

Kihozza magából, az ételből a legtöbbet, a titkos dolgokat, olyanná teszi, amire nem is tudtuk, hogy vágyunk. Igazi perverz.

Ő az igazi BDSM.

Jamie, Ramsay és Bíró Lajos éttermében már ettem, ezért tudom, milyenek azok az ízek, amiket leírnak. De Bourdain és Keller munkássága is elég meggyőző ahhoz, hogy elfogadjam azt, amit ők leírnak.

De persze ma már nem így főzök, hanem éppen ami jön. Persze ihletet adnak, vagy segítenek a technológiában, de az íz felfogásuk annyira már nem érdekel. Tudom mit szeretek, illetve kicsit miattuk is, mindig szeretek kísérletezni.

Hogy jön ez az egész a farkamhoz?

Nekem ez az egész tudatosabb farok sztori, magmegtartás meg a többi sok időmbe telt. Sok könyv, sok gyakorlás és elég sok akarás kellett hozzá. Az első változásokhoz kellett vagy 4-5 hónap, de igazán talán 1,5 év múlva éreztem azt, hogy minden nagyon fasza.

Csináltunk egy farok gyakorlat sorozatot, amit én úgy nyolc hónapos időszakra állítottam be. Ennyi idő az, ami alatt kényelmesen, de hatásosan el lehet jutni egy másik szintre. Nem nehéz dolog ez, de az idő fontos faktor ebben.

Tegnap feljött két hirdetés is, az egyik 72 óra alatt 12,5 cm farok növekedést ígért, a másik pár perc alatt 2 cm-ert. És mivel ez fizetett reklám, gondolom sokan kattintanak rá. Nem is gondolkodnak, mi is lehet ez, de nagyok a számok és gyors. Közben azt látom, hogy egy hétvége alatt coach lehetsz, meg akár gyógyító, a másik egy előadás alatt megmagyarázza, hogy csak akarnod kell. És sikeres leszel, meg jön a boldogság.

Tudom kurva kényelmes ez. De ha valóban tudatos vagy, miért nem teszed fel a kérdéseidet.?

Aki tolja az elméletet, nem mutatná meg ezt gyakorlatban is?

Tudatos vagy-e akkor, ha úgy fogadsz el egy másik tudást, hogy senki nem mutatta meg annak valóságát?

Ha tudatos vagy, el tudod hinni valakinek úgy a szavait, hogy valójában semmit nem éreztél, láttál, vagy tapasztaltál?

Biztos te is jó vagy valamiben, ezért tisztában vagy vele, mennyi munka van benne, és ha büszke vagy rá, meg is mutatod másoknak.

A tudatos intimitásba is úgy kezdj bele, hogy először olyanhoz kapcsolódj amit könnyen megértesz, amiben látod a változást. Aztán ahhoz, aki tud valami hiteleset is mutatni, akiben ott van egy bizonyosság. Nem a tied, hanem az övé. Aztán olyanhoz, aki képes szavaival is átadni személyes élményeit, könyv felolvasó estre ne menj. Aztán olyanhoz akitől ellesel dolgokat és beépíted a saját utadba.

Ne higgy senkinek, ne a kényelmest válaszd, hanem a használhatót. Ne az egyetlen utat, hanem csak iránymutatásokat.

Ma feljött egy tavalyi posztom:

Az elmúlt napokban több poszt alatt előjött a tantra, meg a tantrás, illetve különböző nézetek közötti diskurzus. Taós, thétás, spiris, ezós, sőt tegnap valahol még goás is.

Aztán egyik nap ezt kommenteltem be az egyik poszt alá:
"azért mielőtt végképp belecsúsznánk egy nagy csúsztatásba. A tudatos szex, az energetika vagy a magmegtaratás nem a tantra. Az csak egy módja, mint szakácskönyv a főzésben. Vannak benne jó ötletek technikák de a kajádat azért majd a te szád íze szerint főzd csak meg. Picit mindig azt érzem, hogy sokan keverik ezt, és sokan meg csúsztatnak ezzel. Az energia bennünk van, a tudat a mienk, csak elő kell csalogatni, erre jó a tantra, vagy más. De nincs kizárolagosság."
Eszembe jutott egy régebbi vígjáték egyik jelenete: Ki vagy te?

És hát a tudatos szexualitás is arra kellene hogy vigyen, hogy jobban tudjuk kik vagyunk valójában. Nem leszünk valamilyenek, hanem pont hogy magunk leszünk. János Jánosabb lesz, Péter Péterebb, Andi Andibb, Tünde Tünédbb és én is Zsoltabb. Persze tanulunk, gyakrolunk, tapasztalunk, de a bennünk lévő jó dolgot finomítjuk amíg csak lehet. Fullba nyomjuk a bennünk rejtező szuper dolgokat.

Lehet, hogy borsból kell több, vagy épp rozmaringból. Rádöbbensz, hogy mégis a medium rare az igazi, a marhahús szereti a szegfűborsot, a rák meg a vaníliát. És valamiért bazsalikomot akarsz a sütibe is tenni. Száz szakácskönyv után úgy érzed, 50 felesleges volt, de te ízed is valójában 15 séf egy-egy mozdulatából áll össze.

Mi a te kedvenc kajád, mi a te fűszered? Honnan tudná bárki is. Főzz, kóstolj, ízlelj, kísérletezz.

Aztán egyetlen tányér, egyetlen érintés pontosan elmeséli ki vagy Te. Nem leszel Gordon Ramsay, sem Jamie Oliver, de miért is kellene. Hisz nem gasztro-karaoke akarsz lenni.

Persze van egy csomó technika amit nem lehet megúszni, kicselezeni, gyorsan letudni. De utána csipőből légy kreatív. Áradj bele, élvezd.

Ne főzd más ételét.

Minden tanítás csak egy szakácskönyv, de azt emeld le a polcról, akiben bízol, aki közel áll a te ízvilágodhoz.

Főzz és dugj, meg rock'n'roll.

 

 

 

 

 

A migrén, az orgazmus, a vágy meg farok rock'n'roll

A migrén, az orgazmus, a vágy meg farok rock'n'roll

A migrén, az orgazmus, a vágy meg farok rock'n'roll

Magmegtartás, energetika, BDSM

tumblr_mcf97b96sa1rcekw9o1_500.jpg

In medias res

Amikor migrénem van, és épp otthon vagyok, akkor lefekszem, és a fejemben lévő fájdalmat megpróbálom orgazmussá változtatni és közben ezt az érzést a testemben szétáromoltatni. Nem szűnik meg a fájdalom, de sokkal elviselhetőbb. Persze ha máshol kap el akkor marad rohamgyógyszer, Algopyrin injekció és Nospa kombó

Ez így most elég vad, és különben is, mi köze van a szexhez?

Migrénes vagyok, akinek van az tudja, hogy ez nem egy egyszerű fájdalom. Szétszedi fejünket. Tavaly olvastam egy elméletet miszerint a migrén valójában egy agyorgazmus. Ha pedig az, ugyanazt lehet vele csinálni, mint a többivel.

Mi kell hozzá?

Hogy felfedezzem, hogy az orgazmus lehet sokféle, és képes vagyok ezt az érzést szétárasztani a testemben. Hogy a vágy, mint érzés (vagy energia) ott él bennem, és sok mindenre használható. Felfedezzem azt, hogy a tudatos fájdalom átalakítható orgazmussá.

Szóval attól, hogy magmegtartó lettem, nem azt mondom, hogy egy lépés kellett, de lassan, sok minden felfedezthető lett a testem intimitásában.

1. A farkam orgazmusai

Már többször leírtam, hogy a 3 éve, mikor a magmegtartással foglalkozni kezdtem, hosszú idő kellett ahhoz, hogy felfedezzem, van más orgazmus is, mint az az egy ejakulációs. Sok idő telt úgy, hogy semmilyen orgazmusom nem volt, mert az ejakulációt nem engdetem magamnak. Masszázs, maszturbálás, szex. Ez így elég bizarrnak tűnik, és hát nem is volt egy annyira örömteli időszak. De bíztam benne, egyszer csak eljön a pillanat. Voltak megéléseim, éreztem azt, hogy mintha valós orgazmussal végződő szexben volt részem, de a pontos orgazmus csak nem jött. Mantak Chia gyakorlatai, neten található gyakorlatok, minden amit csak felleltem.

Persze gyakoroltam, amikor csak jött volna az ejakuláció megszakítottam, eleinte milliódolláros pont megnyomásával, majd egy olyan izomfeszítő mozdulattal, amit a nyakmoból indítva a gátamig vittem. Magamtól jöttem rá, aztán később mesélték, hogy ez klasszikus mozdulat. Azóta tudom, hogy ez a mozdulat jó gyakorlás a test orgazmushoz. Ez Joseph Kramaer Big Draw gyakorlata, igaz csak tavaly találtam meg.

Aztán sok hónap múlve egy maszturbálás alkalmával egyszer csak más volt. Jött egy erős gyönyör érzet, majd pár csepp előváladék spriccelt ki a farkamon, és ennyi. Megnyugvás futott át rajtam. Hát akkor ilyen lesz. Persze elkezdtem keresni, hogy akkor ez így most mi, de nem igazán találtam valós megélésen történő leírásokat erről. Azóta is összesen két férfi mesélte el, hogy hasonló az élménye. (köszi Gilján János)

Persze közben talákoztam intimitás coachal, tantra oktatóval, és áhittal hallgattam, miről beszélnek. Volt bennem egy olyan rész, ez nekem bonyolult, sosem fog menni. De amikor bekövetkezett, rádöbbentem, ne görcsöljek ezekbe bele. Csak lazán csináljam.

Valójában a legfontosabb, bele kell lazulni, és elfogadni, hogy van más. Ma ha belelendülök simán jönnek az orgazmusok, olykor igazából abbahagyni sem tudom.

Az orgazmusaimról ITT írtam bővebben, szóval nem isméteném magamat.

2. Megy a testemben a bugi

Amikor megvolt a más orgazmus, jött a következő, hogy ezt lehet szétárasztani. Olvastam könyveket, hallgattam a coachokat, jöttek a csakrák, meg mindéle légzések mozgatások. teljesen ijesztő volt. Sosem felejtem el, ahogy magyarázták, hgy kell körkörösen forgatni hasizmunkat. Nekem sehogy sem ment. Aztán sok esetben fájt a hasam, erre azt mondták érzelmileg nem tudom feljebb emelni. Aztán azt, hogy torokcsakrámon akad el.

Ezen is görcsölni kezdtem, aztán egy kapcsolódás alkalmával azt éreztem, hogy megyek bele a másikba, aztán ő zuhan belém. Laza voltam, és nem fókuszáltam erre, megnyítam az egészre, és jött minden amit eddig a farkamban éreztem. Szó szerint szétbaszta az agyamat.

De valahogy nem ahhoz tudtam kapcsolódni, amit olvastam és meséltek, ha azt kerestem nem jött. Ha elengedtem magamat, akkor meg áramlott bennem. Volt 2015-ben egy The New Tantra elődaás. Ami önmagában elég gáz volt, de a benne lévő mondanivaló segített, legyenek lazák a medence izmok. És lám segített.

Most jöjjön egy sztori:

Tavaly volt egy olyan kapcsolódásom, a partnerem 800 km-re volt tőlem. Skype nem volt, csak messenger üzenet, amit természetesen mai napig őrzök.

Ha lehet azt mondani ez az ami életem egy csodálatos emléke. Utána is beszéltünk róla, valósan azonos élményünk volt.

Nem szabályos volt az aktus, hanem csak azt éreztem, mintha folyamatosan és lassan a farkam egyre mélyebbre hatolna, át a testén szívén, egészen feje csúcsáig. Az egész nem volt több 20-30 percnél, mégis valahol időtlen volt. Fontos, nem értem magamhoz, nem izgattam magamat. Ez nem chatszex volt, a arkam magától merevedett meg, jött az orgazmikus élény , majd lelohadt.

Mondhatnánk rá, hogy ez egy energetika kapcsolódás. De magamat vizsgálva nekem más jött fel. A bennem lévő vágy volt az ami ezt létrehozta. Ez a vágy komplex, egyrészt a saját vágyaim, másrészt a másik iránt érzett vágy, illetve annak összetettsége hiszen már ismerem, tudom mi az amire ő vágyik.

Ez a vágy az, amihez magam is kapcsolódom, illetve a másik tud kapcsoldóni, és persze viszont kapcsolódom hozzá.

Ezek a vágy által létrehozott érzések azok amik bennem élnek, és valójában ehhez kapcsolódom, kivetítve a másikra. Így jön létre az, hogy valójában magammal kapcsolódom, ezt lehetne tantrikus násznak nevezni.

Ez az érzés az ami bennem megteremti a megélés örömét, ezt tudom érzelmileg és tudatilag érezni, így kapcsolódom hozzá.

Van egy kölcsönös vágyunk, van egy azonos vágyunk, van bennünk egy érzés, nevezhetjük szenvedélynek is ami összeköt minket. De itt most magunkkal kapcsolódunk, ettől lesz ez annyira tiszta, mondhatni éteri.

Hogy közben ki miben hisz, az már a saját dolga, saját benső útja. De az ilyen kapcsolódásban pont az a szép, hogy semmi nincs, és igen ez valahol az intimitás tisztaságának egy különleges szintje.

De akarom ezt? Néha, de ez is csak egy állapot. Létrehozható bárkivel, bármikor? Nem, és itt lép be az, hogy spirituális éberség, ami számomra nem más, mint hogy elég szoros vágyazonosságban vagyunk, azonosak a vágyaink és ismerjük is egymást. Egyszerűen mondva, tudom hova kell nyúlni. Másrészt belép a kegy kérdése, igen ez pedig az, hogy csodás dolog rálelni valakire aki pont olyan mint én. De azért is, mert nem csak kapcsolódik, hanem táplálja is a vágyat. Van egy olyan részlete is ennek, ami nekem azt mutatja, hogy ha incs meg elsőre az a tuti, lésőb kétlem hogy ez felépíthető. Kell hozzá szerelem, vagy leglábbis egy erős érzelmi kapcsolódás? Igen, ez több mint bizalom.

Visszaépíthető ez a testi intimitásba? Igen, ennek tudása megélése az ami segít abban, hogy a türelem teljes legyen, illetve a vágy letisztuljon. Ne sóvárgás, vagy izgalom vagy elvárási kényszer legyen, nevezzük akárminek is.

El kell ezt mindenkinek érni? Nem, mert túl messzi, túl nehéz cél lenne. Ami ebből fontos, hogy valóban képes legyek harmóniában lenni a valós vágyaimmal. Gond ha ez nem jön létre? Nem, kár lenne ezt a célt hajszolni, fontosabbnak tartom azt az érzelmi-teszi kapcsolódást, és annak bármely formájást, ami két felet arra az időre eggyé tesz, és akkor utána semmi nem hiányzik, mert a közös vágyat élnek meg, ami nem egyenló az orgazmussal.

Ezért mondom azt, hogy az orgazmus és a vágy megélése nem ugyanaz. Amíg csak az orgazmusomhoz kapcsolódom, nem lépek túl a szexualitás testi részén. 

Mostanában éles beszélgetéseim voltak több Facebook csoportban. Elég fura kérdéseket tettem fel a tantrával kapcsolatosan. De nem a tantrát támadtam, csak tudni szerettem volna másnak mi a valós megélése. Megéltem dolgokat, de a leírtakkal nem stimmeltek teljesen, és az elbizonytalanított. Egy dolgot szabad komolyan venni, magunkat, és belelazulni az egészbe. Minden ott van bennünk, csak használni kell.

3. A fájdalom gyönyöre

Szeretem a BDSM-et, ha nem is úgy tekintek rá, mint általában mások. Nekem ez a normál intimitás része. Önmagában is izgalmas játék a fájdalom adása, illetve befogadása. Hatalmi kontrol érzelmi és fizikai síkon is. De fájdalomban több van.

Az első valós orgazmikus megélésem akkor történt amikor a farkamban lévő piercinget tágítattam. (piercing sztori majd később lesz) 2 mm-ről 3 mm-re. Miután kijöttem Zagyvai művész úrtól, kb 15 perc múlva elindult bennem egy izgalmi folyamat. Mintha elértem volna egy platófázist és ezen maradtam volna, csak nem 10 percig, hanem a következő négy órában. Hazaérve az első dolgom volt hogy maszturbáljak, mert már majdnem szétrobbantam. Ma már ezt magam csinálom, és még mindig ad egy két izgalmas órát. Elmentem tantrikus masszázs BDSM-el keverő szeánszra, ami már megmutatta azt, hogy van kapcsolat az orgazmus és a fájdalom között.

Aztán amikor a tetkókat készítették a farkamon a harmadik és negyedik ütemben tökéletes gyönyör érzés jött. A farokba nem lehet normál módszerrel varrni, oda csak pontozva lehet tetoválni. Ezért ezek kb 2-2,5 órás intervallumok voltak, kb 15-20 perc után elzsibbadt a farkam és jött egy áramlós örömteli fázis. Nem fájdalom volt már, hanem inkább egy felületén erős, a mélyen lágy izgatás. Érdekes volt látni ahogy farok olykor feláll, olkyor lelohad, ahogy a fázisok váltakoztak bennem.

Összehozott a szerencse egy szexuálteraputa-masszőrrel, aki még Domina is. Ő adott először olyan masszázst amiben a tiszta energetikai lingam masszázst át tudta váltani fájdalmas érintéssé, ez volt az a pillanat amikor a fájdalom, hangsúlyozom a tudatos fájdalom gyönyörré változott. Sok mindent muatott, pl  hogy a mellbimbó fájdalom hogy köthető össze a farokban lévő izgalommal, és az megint mennyire más orgazmikus megélést adhat.

Persze ez egy nagyon bizalmi játék, nagyon kell figyelmi, közben tisztán és teljesen megnyílni. Elfogadni azt, hogy a másik örömmel ad, és azért hogy neked is gyönyöröd legyen.

Ami a legmegdöbbentőbb felfedezés lett, hogy ugyanolyan orgazmikus gyönyört, vágymegélést, vagy hívhatom eksztázisnak okoz, ami teljesen azonos azzal amit az addig megélt mondhatni normális szex megélséeimben éreztem. Ugyanoda visz, csak más úton, és olykor egy pillanat alatt.

De, ez nem úgy megy, hogy elvágom az ujjamat és orgazmusom lesz. Ne keverjük a véletlen fájdalmat a tudatossal. Aztán az is fontos, hogy főleg az erogén zónákon megélt fájdalmak azok, melyek felépíthetik a gyönyör érzést. Sok-sok gyakorlás és megélés kell ehhez is. És önmagában a fájdalom semmit sem ér. Ugyanúgy fel kell építeni, mint ha ez egy érzéki intim masszázs lenne. Be kell kapcsolni a testet, a vágyat.

Aztán ha nincs meg benned ez a vágy, akkor nem biztos, hogy ez a te utad.

De semmi sem lehetetlen.

Szóval röviden ez a története annak, hogyan lett a migrénemből orgazmikus gyönyör.

Nagyon hosszú volt az út, sok dolgon kellett átlépnem, sok dolgot kellett elfogadnom és sokat kellett kidobnom. Az egyik legfontosabb, hogy semmi se gátoljon abban, amit meg akarok élni. Van amikor maguk a gondolatok azok, amik nem engednek továbblépni. Minden tanításban van jó dolog, de nem minden nekünk szól. Tao, Kramer, Tantra, The New Tantra, BDSM épp ami jön, és a saját vágyamat táplálja.

Ma úgy úgy látom, a vágyamban lévő erő az, ami sok mindenen átbillent. Mindig ott van, nevezhetjük energiának, vagy aminek akarjuk. Nem szavakon kell lovagolni, hanem csak hagyni, hogy érezzük ezt. Nem az értelmét, nevét kell nézni, hanem csak annak szépségét, hogy ez itt van bennünk.

A tudatosság az, hogy képes vagyok ezt feltárni magamban, elfogadni, megélni, kiteljesíteni, jobbá tenni, megélni és átadni a másiknak is, a közös gyönyörünkre.

 

 

A Férfi hátsó gyönyöre

A Férfi hátsó gyönyöre

A Férfi hátsó gyönyöre

male-butt.jpg

Ha anális szexről beszélünk, valami miatt mindig csupán a női oldalról beszélünk. Ha már dugjuk a nőt, akkor miért ne lehetne a popsiját is? Valahogy a férfi fenék mindig kimarad.

A szexben, az intimitásban nők vagyunk és férfiak. Vannak olyan megélések érzések ami a másik nem élhet át, nem kaphat meg. Ezeket örömében, élvezetében osztjuk meg a másikkal.

Csókokat, érintéseket, vagy egy orális szexet pedig kölcsönösen örömmel adjuk a másiknak. Persze vannak vágyaink, fétiseink amiket megosztunk a másikkal és ha lehet megéljük vele.

Az anális szex is ilyen.

Erről is, ahogy az orális szexről, azt vallom, hogy egy nagyon intim, nagyon személyes megélés. Erre el kell jutni az intimitásban, hogy ezt örömmel és szabadon meg lehessen tenni, meg lehessen élni. 

Olyan intim teret teremteni, amiben mindkét fél annyi bizalmat ad, hogy megengedik a másiknak az érintést, behatolást.

Mégis olykor azt látom, hogy van egyfajta elvárás a férfiak részéről a popsi szex irányába. Izgató, valahol trendi, más, újszerű. A farok megéli az erekció, a behatolás, egy szopás élményét. Egy punci megéli a nedvesedés, a behatolás, egy nyalás élményét.

Nem vagyunk egyformák, de fenékben igen. Sőt a férfiknak még van egy kis extra is, a prosztata.

Ezért mikor legközelebb egy popsi szex lenne a vágy tárgya, érdemes lenne átgondolni, hogy úgy várjuk el ezt egy nőtől, hogy közben mi is megtapasztalhatnánk, és eldönthetnénk, hogy ez önmagában milyen is.

Az anális behatolás élménye ugyanis nemtől független. És ezért ennek megélése tényleg fifty-fifty.

De persze nem az javaslom, hogy azonnal dugjon meg minden férfit a partnere. Elsőként az javasolnám, hogy menjen el egy prosztata masszázsra. Erről ITT írtam bővebben.

Ha ennek a megélése örömteli volt, meg lehet otthon is próbálkozni egy óvatosabb behatolással.

1. Ha úgy érzed kell meg egy kis gyakorlás, teszt ahhoz hogy megnyílj erre az aktusra, egyedül simogasd a végbényílást, illetve próbálj meg óvatosan egy ujjal behatolni. Természetesen használj síkosítót, vagy olajat. Figyeld meg ahogy a záróizmaid ellazulnak. Játszthatsz vele úgyis, hogy beülsz egy forró kád vízbe, éshátradőlve és lábaidat széttárva, finoman masszírozni kezded a középső ujjaddal a végbélnyílást. Szép lassan megfigyelheted ahogy ellazulva be-behatolsz. Érezd meg, milyen az ellazult állapot. Játsz vele, érezd meg milyen az, ami számodra izgalmat okoz.

2. Mivel végbélben lehetnek fertőző baktériumok, fontos a higiénia előkészület. Bár a végbélben elvileg nincs széklet, ezért elvileg elég lenne egy szappanos mosakodás is, illetve boroválással a szőrzet eltávolítása. De egy könnyebb végbél öblítéssel minden maradványtól is megszabadulhatsz. Lehet kapni kis végbélöblítő eszközöket, de a zuhannyal is megoldható, ha eltávolítjuk a zuhanyfejet és azt irányítjuk a végbélnyílás felé. Ha már csak tiszta víz jön ki, akkor nem kell aggódni. Ápolókrém használata is javasolt lehet.

3. Lassan kezdjünk bele, az első alkalmakkor egy maximum két ujjal történjen meg a behatolás. Csak akkor lépjünk tovább, ha a végbél izmok ellalzultak, ne erőltessük túl. Javaslom elsőként olyan dildó beszerzését ami nem vastagabb három ujjnál, de a végén van egy vastagabb gömd, illetve enyhén ívelt. Ezzel könnyebben stimulálható a prosztata is.

4. Találjuk meg a kedvenc pózunkat. Valakinek háton fekve a felhúzott lábak jönnek be, valakinek a kutyapóz, peresze enyhén pucsított formában. Fontos, hogy egyrészt kényelmes legyen, másrészt könnyen menjen a behatolás, ne kelljen az izmaidat feszesen tartani.

5. Csak akkor kezdjetek bele, ha mindketten erre vágytok, nyitottak vagytok erre, játszani és örömködni akartok. Ne legyen muszájból, ne legyen kimondott célja, mert az csak feszültséghez vezethet. Bármelyikőtökben valami ellenérzés van ezzel kapcsolatosan, akkor ezt most hagyjátok ki.

6.  A fenék nem tud nedvesedni, mint egy punci, emiatt mindenképp síkosítót kell használni. Ha óvszert használtok akkor az olaj alapó síkosítók nem jöhetnek szóba, csak a vízbázisúak. Viszont ezek felszívódnak, ezért pótolni kell aktus közben is. Illetve a végén érdemes valami krémet használni, mivel az ilyen síkosítók száríthatnak. De ha nem használtok óvszert, jobb az olaj használata.

7. Javaslom análdugó beszerzését, ezt korábban felhelyezve ellazítja az izmokat, megkönnyítve a behatolást. De akár análi játék elhagyása esetén is érdemes olykor szex közben felhelyezni. Mivel a orgazmus esetén ahogy a végbél izmok összehúzodnak, ez a feszülés plusz örömet adhat. Érdemes kirpóbálni egy-egy erősebb orgazmus esetén mennyivel más lesz mind maga az orgazmus, mind mennyivel inkább szétárad a testben.

diameter-6cm-conical-font-b-glass-b-font-anal-pump-adult-gay-sex-toys-products-for.jpg

8. Az análudgó mellett jó játék lehet előtte egy finom masszázs, amibvel az egész fenék ellazítható, és hol a farkat, hol a feneket masszírozva, simogatva épitjük fel a behatolás pillanatát.

9. Amikor úgy érezzük, hogy már képesek vagyunk normál dildót is befogadni, első körben kb 12-13 cm-es 3 cm átmérőjű dildóval kezdjünk. Először inkább kézben tartva hatoljunk be, később váltsunk át felcsatolható eszközre. Olyat válasszunk aminél könnyen állítható feszesen a testre a tartó. Később növelhető a méret, 14-15 cm 4-5 cm átmérővel. De tovább felesleges emelni a tétet. Viccesen nézve, azért nagyobb ne legyen mint a sajátunk :)

pegging-sex-diary.jpg

10. Az első behatolás egy játék után is lassú és óvatos legyen. Csak a végével hatoljunk be, hagyjuk, hogy az izmok ellazuljanak. Bőven használjunk síkosítót, majd lassan haladjunk amilyen mélyre csak tudunk. Inkább álljunk meg többször. Ha teljesen bent van, pihenjünk egy kicst, aztán lassú kis mozgásokkal kiezdjünk bele az aktusba. Ahogy lassan ellazul és tágul a fenék, kezdehetünk bele erősebb és erősebb mozgásba.

11. Mivel a végbél elég tágulékony, illetve a női oldal elvileg már tapasztalva volt, itt pontosan ugyanazokkal az intezitásokkal lehet szeretkezni.

12. A férfi mindenképp engedje át magát ennek, élvezze az egészet, a helyzetet, a pillanatot. Ha feszengene, abba kell hagyni. Lazuljon bele, és keresse meg azokat az izgalmas részeket. Az aktus mehet önmagában is, de természtesen a farok izgatásával is. Sőt remek játék összekapcsolni, és játszani az izgalmi szintekkel. Könnyebb megtapasztani, ejakulció nélküli orgazmust is. Hason fekve, a nőnek is izgalmas látvány úgy dugni egy férfit, hogy az közben a kezével a farkát izgatja.

peggingyourman_sensual.jpg

13. Női oldalról nézve, ez most egy dominánsabb pozíció. Megélheti a nő teljesen a másik oldalt. Nemcsak uralja a helyzetet, de megdugva a férfit, most tényleg magáévá teszi. Átadja a férfi az irányítást, most a nő kezében teljesen a férfi gyönyöre. Közben eddig nem ismert örömöt ad, a férfinek pedig tényleg mindent meg kell engednie. Ennél kiszolgáltatottabb helyzet kevés van. Igazi mély intimitás ez.

Ha egy kapcsolatban eljutunk az anális szex vágyának megéléséig, persze általában a női oldalról indulva, nem kellene ott megállni, és jó lehetőség átadni egy kicsit a gyeplőt a nőnek. Átadta a nő a férfinek magát teljesen? Akkor kérdem én, és a férfi is átadta már magát?

És persze a legfontosabb kérdés, érdemes kihagyni egy teljesen más, addig nem ismert gyönyört csak azért, mert fel kell adni hozzá pár dolgot, tabut, átlépni önnön korlátjainkon?

A gyönyör ott rejtezik a hátsó fertályon. Csak lazulj bele és élvezd.

Farok eksztázis és a marhasült

Farok eksztázis és a marhasült

Farok eksztázis és a marhasült

marha_1.jpg

Többet lehet olvasni arról, hogy a nőt, a puncit, hogyan tartsuk gyönyörben, hogyan adjunk neki gyönyört. Mi kell ahhoz, hogy a nő megnyíljon, odaadó legyem, bele zuhanjon a férfiba, megengedje magának az örömöt, az orgazmust, aztán a totális gyönyört. 

A Te gyönyöröd, az én eksztázisom.

A gyönyör hordozó a farok. A férfi kardja. Fizikailag ezzel hatolunk be a nőbe, ezzel leszünk benne, mélyen. 

Behatolni a nő legmélyére, benne maradni, kitölteni a testét és közben belenézni a szemébe. Belehatolni a bennünk lévő érzésekkel, a bennünk lüktető vágyakkal. Behatolni szerelemmel, gyengédséggel, vadsággal, állatiasan, érzékien, férfi-valónkkal, farkunk erejével, szexualitásunk energiáival. Farok után a szemek is a nőbe hatolnak és a nő megérkezik a gyönyörbe. Érezni a remegését, vibrálását, szorító, majd lágyuló erejét.

Sóhajt, sikít, suttog, elalél, meghal egy pillanatra. A nő gyönyöre a legszebb amit egy férfi láthat, egy férfi érezhet.

Mikor a farok mélyen benne van a punciban, ez összes érzés egy pillanat alatt beleáramlik a farokba. Benne van nőben, aki gyönyörét megköszönve a legcsodálatosabb  dolgot adja oda. Megnyitja magát, és az összes vágyat, érzést átadja.

A puncija, csókolja, simogatja, dédelgeti, cirógatja, az egekbe emeli a farkat. Köszönet táncot ad neki, kézen fogja, átöleli és elvezeti az igazi eksztázisba. Mozdulni sem kell, a punci vezeti a farkat és lassan az egész test és lélek tombol.

Érezni a punci forróságát, nedvességét, érezni a test csapzott illatát, látni a nő szemében a gyönyört, és a tiszta őszinte köszönetet. Istennővé tettük őt, ő minket istenné.

A legszebb nőt tarjuk karjainkban, a legszebb szemeket nézzük, a legcsodálatosabb punciban vagyunk. Ő pedig megadta nekünk azt az érzést, hogy a farkunk tökéletes. A farok eksztázisban van.

A nő gyönyöre, a férfi eksztázisa.

A bélszín középső részét vesszük.  A legnemesebb rész mi a marhában létezhet. Ez a mi farkunk. Erős, vörös, élő vad színe van. Van súlya, vastagsága, és azért hossza is :)

Zöld fűszer ágakat szedtem össze. Csombort, rozmaringot, oregánót, kakukkfüvet kevés tárkonyt. Mind olyan illatú, amiről a férfi jut eszünkbe. Akár parfümben is szívesen viszont látnánk. Levágok több spárgát, két ujjnyi távolságban egy deszkára helyezem. Erre lefektettem a zöld fűszereket, majd ráhelyezem a húst. Enyhén borsozom, de a sót most még hanyagolom. Most jó erősen rákötözöm a fűszer ágakat a húsra. Szorosan, ahogy akár  a női ujjak is szorítanák a farkat. 

Most pár órára eltesszük pihenni, hogy a fűszerek aromáit kicsit átjárják az egészet. Mintha egy nagyon-nagyon lassú lingam masszázst kapnánk.

A nő először megmarkolta a farkunkat, majd egy szép lassú simogatásban kezdett.

Amíg tart ez a csodás élvezet, el lehet menni a szabadba agy kicsit sétálni és virágokat szedni. Jót tesz egy kis erdei séta, friss levegő, virág illat.  Ha van időnk egy kicsi lefekhetünk a fűbe, persze meztelenül, hagy csiklandozza meg a nap a testünket, és persze akkor már farkunkat is.

Szedjünk akácot, bodzát, libatopot, vadrózsát, csalánt, vagy akár lóhere virágot. Én még szedtem kakukkfű, rukola, bazsalikom és menta virágot is.

És persze kell valami finom mártás is. Az egész egyszerre lágy és vad, buja és obszcén. Ehhez vaj kell.  Egyfajta hollandi mártást készítünk, csak picit más ízeket teszünk bele.

Két evőkanál almaecetet és két evőkanál vizet testünk egy kis lábosba. Dobunk bele pár szem fekete borsot, hogy legyen ereje, egy gerezd fokhagymát pár darabra vágva, hogy legyen egy kis plusz íze, két ág csombort az illata miatt és egy babérlevelet is. Felforraljuk és két evőkanálnyira sűrítjük.

100 gramm vajat egy kisebb tűzálló tálban a sütőbe teszünk és 85 fokon felolvasztjuk. Mire felolvad az aljára kiül a savó, csak le kell önteni róla a tiszított vajat. Semmi trükk és kéz technika, csak türelem kell.

Két tojássárgáját teszünk egy fém tálba és beleöntjük a esetes fűszeres sűrítményt. Lassan gyöngyöző víz felett keverni kezdjük. Arra figyeljünk, hogy ne forrósodjon túl az edény. Nem kell megfőzni a mártást. Csak lassan melegítjük, lassan hagyjuk felébredni a tomboló vágyat. Szép lassan belecsorgatjuk a felolvadt vajat. Szép lassan. Ahogy az olajat csorgatnánk a másikra, élveznénk ahogy a nő a meleg olajat a farkunk végére csepegtetné. Csak lassan. Van időnk.

Ha szép fényes és egynemű lett a mártás, félretesszük.

Vegyük elő a húst. Gyengéden olajozzuk be. Mennyire szép egy feszes illatos, olajtól fényes húsdarab. Mennyi ízt, örömöt rejt minden falat. A farokban mindig a  merevedését, vággyal teliségét csodáljuk, mert hát behatol, dug, szeretkezik, baszik, lágyan kapcsolódik. Orgazmust ad annak a gyönyörű nőnek és szaftos-édes puncijának. Pedig a valódi ereje a faroknak belül van.  A benne vibráló vágyat, az erőt, az érzékiséget, csak az a nő érzi és érti akibe behatol. Az már csak az övé.

Forrósítsuk fel grillt, amikor már nagyon nagyon forró akkor tegyük rá. Amikor már nagyon nagyon tombol bennünk a vágy, akkor hatoljunk be. Ne siessük el. És akkor is élvezzük ki minden egyes milliméterét. A puncinak minden egyes sejtje maga az édes az öröm.  A farok hálás lehet, és tombolhat az örömtől hogy befogadták. Meg kell adni a tiszteletet a puncinak. Érezze a nő, hogy az az álló farok ami puncija kapujában van, tiszta érzésekkel, örömmel, gyönyört adóan szeretne behatolni.

Oldalanként kb. 4-5 percig üssük, kapjon szép mély barna színt minden oldal. Ahogy farkunkat melegítette a nap, most a húst a grill-lap. Ha körben megpirult fóliába csomagolva hagyjuk még 10 percet grill-lap szélén.

Addig feldíszítjük a tányért, egy kis vajmártás és az illatos virágok. Ha kész a hús, még 10 percet pihentetjük, majd ujjnyi vastag szeleteket vágunk belőle. A mártásra és a virágokra helyezzük őket. Most sózzuk, én tengeri só pelyhet használtam.

marha_2.jpg

A farok megkapta a nő érintését, simogatását, csókjait, majd engedte hogy puncijába hatoljon. Átadta magát a gyönyörnek, és a mosta  gyönyörben úszó punci eksztázisban kísérte a farkat.  A farok most úszik a virágos mezőn, boldogan, mosolyogva, felszabadultan.

 A punci gyönyöre, a farok eksztázisa.

Ha tetszett a cikk, és érdekelnek a programjaim, iratkozz fell, levelezési listámra ITT.

Save