Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Az Ego ellenes önzés kora

Az Ego ellenes önzés kora

Az Ego ellenes önzés kora

www_usnews_com.jpg
Akik foglakozott már önismerettel, tudatosabb úttal, tudatos szexualitással, vagy valami ilyen programon, sőt lehet, hogy egy kommentben biztos találkozott már azzal: az ego tehet róla, azt az egod mondja, az egod vezérel.
 
Közben a másik oldalról az jön, mi a számodra fontos, mi az ami neked jó, azt tedd a mi számodra örömet jelent.
Persze meg lehetne magyarázni, hogy én gondolom rosszuk, de amit nagyon magyarázni kell, azért az nem biztos, hogy a tuti cucc.
 
Múltkor egy előadáson is előkerült ez az ego ellenes szlogen, mire lehet bizarr módon, de a Bibliából idéztem:
 
„És monda Isten Mózesnek: EGO EIMI HO ON, azaz VAGYOK A KI VAGYOK. „ - Mózes II. 3.14
 
Miről is szól a tudatos intimitás?
 
Önismereti, vágyismereti utakon magamat egyre jobban kinyitom, minőségibbé teszem magamat azokban a tulajdonságokban, amik engem jellemeznek. Ahogy a Vágyidentitásban írtam:
 
„A tudatos intimitás az a dolog, amikor képes vagyok teljes vágyamat megnyitni a másik felé, és ezzel bizalmat teremteni.”
 
Sebezhetővé válok, örömmel és hálával kapcsolódom a másikhoz. Önátadás történik, de nem önfeladás. Itt keverik sokan össze ezt az ego dolgot.
 
Mert mi a legnagyobb öröm, ha önmagamat teljességét oszthatom meg a másikkal, és a másik önmaga teljességét fogadhatom be. Teljesen megosztozunk egymáson.
Te gyönyöröd, én eksztázisom. Ez rövidke tao bölcselet mindig visszatér.
 
De még a bizalom megnyitása előtt van pár fontos dolog, és ilyenkor előtör belőlem a bencés diák. Tisztelem a másikat, és kell alázattal közeledem felé. Öröm és hála tölt el, hogy ezt ő felém is megteszi.
 
Teljesen tiszta érzésekkel kapcsolódunk, és a szerelem ennek a kapcsolatnak nem alapja, kiinduló pontja lesz, hanem a fűszere, katalizátora, ami felteszi majd a közösen megélt gyönyörben az I-re a pontot. A szerelem nem oka lesz ennek, hanem okozata.
Az a közös gyönyörteli megélés. mely a kölcsönös bizalmon, megnyitáson, önátadáson alapul lesz forrás a közös vágynak, lesz motorja egy kapcsolatnak.
 
Én nem szerelmet értékelem alul, hanem inkább azt látom, hogy mások értékelik túl. Ebbe a nem stabil érzésbe próbálnak kapaszkodni. A szerelem nem lesz megoldás a problémákra, nem elkenni kellene, hanem megoldani.
Nem hiszek ebben a szerelem teremtésben, meg boldogság keresésben. Legyél minél inkább az aki vagy, és azt add át. Azt sem mondom, hogy jobb, vagy szebb, hisz az oly szubjektív dolog, hanem minőségibb, nyitottabb, sebezhetőbb.
Miközben sokan papolják az ego hibáit, én mégis azt látom több lett az önző, nárcisztikus ember. Az egyén öröme, az egyén boldogsága nem megkérdőjelezhető, de amikor valakivel kapcsolatba kerülünk felelősségünk is lesz a másikkal, sőt a kapcsolattal szemben is.
 
Van itt ez a poliamoria.
 
Miközben nagyon sokat olvasok a nyitott hátasság témájában, mert tudom azt, hogy az egyéni vágyak megélésnek hiánya akut problémát okozhat egy párkapcsolatban, a poliamoriások nem tudtak épkézláb érveléssel meggyőzni, hogy abban mi a jó.
Miközben tudatosságot hirdetnek, valójában pont azt az érzés tűzték zászlójukra, amire mindenki egy nagyom mély, intim kapcsolódásban szeretne megélni. Olyan érzést, ami valóban nagyon instabil tud lenni, ebbe lehet az, hogy egyik, vagy mindkét fél pont, hogy feladja magát a másikért. Amikor egy kapcsolatban mindenki a másiknak akar jót, csak pont egymásnak nem. Adnak és valamit kapnak, amit a másik elképzel mi lenne a neki a jó.
 
Próbáltam feszegetni, hol lesz az a pont amikor felelősséggel lesznek egymás iránt, és mindig ugyanazt a kérdést teszem fel: kivel fogsz az IKEA-ban Klippan kanapét venni, hogy összebújjatok rajta, aztán persze dugjatok is. Mert lesz valaki, akivel nemhogy többet, de mindent akarsz.
 
Nem vagyunk egyformák, más dolgokat szeretünk, de pont azért randizunk, hogy azt válasszuk, akivel szeretnénk hasonlókat enni, azonos városba utazni, megnézni egy filmet, aztán persze az élet praktikusabb dolgai, autó, hitel, lakás meg az a gyerek, Vagy legalább egy kutya.
 
Nos ezeket már nem lehet úgy csinálni, hogy nekem mindig jó legyen, csak abban részt venni, ami nekem jó. De ez nem kompromisszum, csak velejárója annak, hogy másikkal vagyok, felelőséggel tartozom hogy ezt megteremtettük. Ahogy ma írtam, attól hogy szeretek a lányommal játszani az XBOX-on, még kénytelen voltam felkelni hajnalban mert éhes volt. Pedig az nem annyira jó :)
Olyan nincs, hogy mindig minden fasza. És kurvára nem, hogy mindig szerelmesek vagyunk.
És olyan sem, hogy mindig abban veszünk rész ami nekünk jó. Ahogy írtam ma erre, az maximum egy swinger klub felirata lehetne, pedig még ott sem igaz.
 
Biztos jártok bulikba. És ha jól figyeltek, a dalokból meg lehetne állapítani, melyik korosztály bulizik. Mert a dalok döntő többsége az adott generáció fiatalkori buli zenéi, amikor randiztak, ismerkedtek, szerelmesek voltak, buliztak. Nosztalgikusan kapcsolódnak ahhoz az érzéshez, csak mai zenére nem tudna a legtöbb ember. Pedig a legtöbb akkori dal már akkor is gagyi volt, most még jobban az. De jó kapaszkodni ebbe az érzésbe. Pár óra nem a mai énemben.
 
Nos valahol ez a poliamoria is ez,kívül tartani azokat a dolgokat, amik talán nem kellemesek egy kapcsolatban. Ha az egyik épp beteg, nem gond, majd megyek másikhoz. Ha ez egyik elutazik, nem maradok egyedül, majd idejön a másik. Bulinak buli, felnőtt fejjel vagyok benne, csak felelősségem csak magam miatt lesz.
 
Ezt tegnap írtam:
 
„Szerelmes vagyok, szeretlek. Minden megtennék érted.
Szerelmes vagyok szeretlek téged, meg a másikat, meg még azt is, mindent megtennék magamért.
Gyönyörben vagyok veled, bízom benned, mindent megtennék értünk.”
 
A másik kedvencem, hogy mikor azzal érvelnek, hogy a férfi alapjaiban poligám, ezért nem is lehet másként. Aztán jönnek spiris nők a matriarchális világról. Ennek az ellenoldala a Férfiak klubja, vagy a MGTOW, ahol meg a régi rendszer sírják vissza.
 
Akkor most leírom, 2018 van baszdmeg. XXI. század. Jó reggelt
.
A modern nő és modern férfi kora, az egyenlő felek kapcsolatának ideje. És persze lehet férfi-férfi és nő-nő is ez. Miközben a legtöbb homoszexuális kapcsolatot sokan szexuális alapon ítélik meg, sokkal kisebb a válások aránya, mint a hetero kapcsolatokban. Szegények ők épp azért küzdenek, hogy hivatalosan is egyek legyenek, addig heterok pont a azon, hogyan ne. Megnéztem és azokban az országokban ahol legalizált az azonos neműek élettársi kapcsolata, vagy házassága, jóval alacsonyabb a válások a száma közöttük, mint a hetero kapcsolatokban. A meleg házasságok stabilabbak, mint a leszbikusoké. Ez pedig ellentmond annak, hogy a férfiak poliamorikusak.
 
Ennek az az egyik oka, hogy időt kell szánniuk a házasságra, sok év mire oda eljutnak, a kapcsolat túllép szerelmi fellángoláson, tiszta kapcsolat lesz, Deida-i intim szövetség.
 
A nők nem a szőke herceget akarják, csak azt aki mellet biztonságban legyenek, mert egy nőnek kell ez. A férfi is azt keresi, aki mellet férfi lehet, aki mellett megnyugodhat. Felétéel nélkül elfogadni a másikat, mert ő csak ő.
 
Én is sokszor tanácstalan vagyok mi a megoldás.
 
De visszahozni régi dolgokat, meg félmegoldásokat találni nem a legjobb dolog. És az ilyen szövegek, hogy mindennap megengedem magamnak, hogy szerelmes legyek, az nem biztos, hogy a másik is ezt gondolja, mert ő meg ott tart, milyen legyen a gyerekszoba színe.
 
A szerelem csoda dolog, de pont a csoda miatt nem tudunk verset küldeni mindenkinek, lemondani olykor valami jóról a másik miatt. De közben azt sem, hogy magamat nézem minden pillanatban, szárnyalva a saját szerelmi érzéseim fellegében.
És lehet kibaszott demagóg ez, de az életben ez is benne van. És úgy ebben biztosan nem döntök, ha abban sem döntöttem kivel veszek kanapét. Buli ez, meg szabad érzés, de nem felelősség teljes. És hagyjuk, hogy a nők legtöbbje egy idő után gyereket akar, a férfi klasszikus értékei között is ott van az utódnemzés, hogy én is előszedjek valami régi értéket.
 
Az apaság pedig felelősségteljes dolog, és előjönnek a más értékek is. A védelem, és a biztonság megteremtése. Persze gyermektelenül kurva könnyű okoskodni a szabadságról, meg nekünk legyen jóról. Csak valahol rossz üzenet. Főleg azoktól, akik intimitással foglalkoznak, mert a legtöbben akik olvasnak, és szeretnének tudatosak lenni, már túl vannak gyereken meg házasságon.
 
És mit osztani, mit mondani szintén felelősség a többiek felé, aki megoldást keresnek. Vagy segítséget, hogy lépjenek valamerre. De mivel ez a korosztály bőven 35-40 plusszos, nehezen fogadja be gyermektelen 30-asok megéléseit.
Az ego szép, hisz te vagy, és az lenne a jó, hogy te, te éned jól legyen. Ezen tudsz dolgozni, és aztán ezt átadni a lehet legnagyobb teljességében, mert van, vagy lesz valaki aki ezt fogadná be, és persze kölcsönösen adná magát. Ez lesz az a mi.
 
Én és te leszünk. Mi. Az én egom, meg a te egod megteremti az intimitást.
 
Adja magát a kérdés, hogy jó a kanapé, szép a lakás, szeretjük a bécsi kávét, tanul a gyerek, de a szex az gond. De ehhez első dolog, nem szerelem kell, hanem két fél közös akarása, ha az még megvan, a gyönyör felépíthető. Ha pedig van egy szignifikáns különbség az egyéni vágyakban, jöhet az a lépés, hogy bízom a másikban annyira, hogy ezt máshol, máshogyan élje meg. De aztán hazajön, és talán türelmesebben érinti meg párját, a gyerekét, meg a kutyáját. Mert attól, hogy a szex nem stimmel, a felelősségünk megmarad. De van egy szövetségünk.
 
Az egom stabil, van, mindenbe ezt teszem bele, de önző nem vagyok.
A Nagy Férfi Maszturbátor Teszt 4.

A Nagy Férfi Maszturbátor Teszt 4.

A Nagy Férfi Maszturbátor Teszt 4.

A Fleshlight

4290f7520fee90e8814356c527d9affa.jpg

És jöjjön a negyedik tesztalany. Erre kicsit több időt szántam, na nem tisztán azért :) Csak biztos akartam lenni abban, tényleg ennyire jó. Mivel nem csak az előzőekhez, hanem önmagában a piac többi szereplőjéhez képest is jobb.

Ahogy eddig is összefoglaló miért is csinálom ezt:

"A pasi veri a farkát és kész. Sokszor gáznak, vagy még undorítónak is titulálják. Pedig maszturbálni jó és fontos is. Megtanítja, mi az ami jó nekünk, megismerjük a testünket, a vágyainkat. Jobb esetben. Vagy stikában veri mindenki a farkát.

Ezért ha férfi szexuális segédeszközről beszélünk, néma csendet találunk. Azok szimplán perverz dolgok. Ma egy női vibrátor viszont már trendinek számít, büszkén mesélik a nők, kinek milyen van, megjelentek a prémium verziók is, meg formatervezett, illetve telefonnal irányíthatóak is. A női maszturbálás ezen része ma már mondhatni elfogadott. Egy nő szégyen nélkül vásárolhat és használhat segédeszközt.

De mi a helyzet a férfivel?

Ő mit vehet, mit használhat, egyáltalán mi mire jó, illetve mi jó egyáltalán. Ezt a kérdést szeretném kicsit jobban körbejárni, bemutatva több eszközt.

Úgy válogattam össze az eszközöket, hogy a legnépszerűbb termékeket kerestem meg, illetve arra is figyeltem, hogy árban és minőségben is legyen választék. Az eszközöket a Vágyaim.hu webáruház biztosította, közösen tettük össze a tesztelésre szánt eszközöket."

A tesztelés leírása

 

Minden eszközt többször használtam, megvizsgálva, hogy egy gyors maszturbálás esetén hogyan használható, milyen egy lassú kényeztetés esetén, illetve alkalmas-e arra, hogy páros játékban használható legyen. A két fő nézőpont a gyors maszturbálás és a lassú kényzetetés kiemelése volt.

Tíz paraméter alapján értékeltem minden eszközt:

Minőség: a kidolgozás, a csomagolás, iletve az anyag minősége

Forma: az eszköz szépsége, mennyire passzol a farokhoz, mekkora az anatómiai azonosság

Kényelmi érzés: használata mennyire fárasztó, mekkora odafigyelést igényel a használata

Valóság index: mennyire ad életszerű érzést használat közben

Izgatási sebesség: milyen gyorsan izgat fel

Izgalmi szint tartás: mennyire képes megadni és fenntartani egy jobb élményt

Használati index: milyen könnyű elkezdeni, használni, illetve mennyire könnyű a tisztítása

Plusz érzés index: mennyivel ad több izgalmat, mint a hagyományos maszturbálás

Visszatérési index: mennyire ad örömet, hogy újra használjam

Élmény index: önmagában képes egyedi örömet adni

 

Minden paraméter 1-10 közötti pontszámot kapott, értelemszerűen az 1 a legkevésbé megfelelő, a 10 pedig a tökéltes paramétert jelöli.

Minden eszközt magamon teszteltem. Minden eszközhöz vízbázisú sikosítót használtam.

 A Fleshlight maga egy fogalom a férfi maszturbátorok között, és stabilan tartja az ő megillető helyét a kézeletbeli dobogón. Nem alaptalanul. Egyesíti a klasszikus műpuncik finomságát, a dobozos verziók praktikusságával.

A Fleshlight eszközt egy Steve Shubin találta ki 1995-ben.majd 1998-ban szerzett teljeskörű védjegyoltalmat. Nevét  a formája adta, az angol flashlight-zseblámpa névből származtatva. Az igazi nagy ötlet  a formán kívül, hogy leszerződött pornósztárokkal és az ő puncijuk életnagyságú formájával készítették el a punci formákat. Jelenleg 48 típus kapható, illetve egyedileg is készítenek verziókat és a belső is variálható.

Nagyon szépen formázott és kivitelezett maga a külső héj is. Könnyen csavarható a kupak. Érzeni, hogy a minőségi anyagokból készült. Ami zavaró, hogy súlya is van, ami azért hosszabb használta zavaró lehet.

fleshlight-pink-lady-stu-stamina-training-unit-1.png

A kupakot levéve egy valós méretű punci fogad, nem kell azért nagyon élethűre gondolni, de ami ebben a  műfajban kivitelezhető azt hozza. Finom puha, lágy érintése van az egésznek, abszolút nem a műanyag eszköz érzést hozza.

Sok síksító kell hozzá, mivel ez az eszköz nagy, nem szabad sajnálni a síkosítást. Ami a többi terméknél probléma volt, hogy szűk, az itt már nem érezhető. Már-már hasonlóan tágul mint egy igazi punci, kis erővel be lehet hatolni, nem nagyon igazgatni a farkat, hogy teljesen behatoljon. Az enyém egy belül bordázott verzió volt, ami fokozta az érzést. Mivel lágy az egész finoman de teljesen körbeöleli a farkat, minden egyes részletét érinti. Az szájhoz abszolt nem hasonlítható, valamennyire imitálja az igazi női hüvelyt.

fleshlight-stu-stamina-training-unit-pink-vagina-masturbator-a8432-800x800.jpg

Mivel a tartó merev, így az intenzitás nem változtatható, hanem fix, mint a való életben. Nagyon gyors verésre alkalmatlan, mert ahhoz nagy és súlyos is. De a lassú kényeztetéshez kiváló, sőt nagyon hosszan elhúzható vele egy játék. Nagyon játékosan használható, mivel vákuum is keletkezik benne, még jobban szélesíthető az élvezet.

Bár ez egy kézzel használható eszköz, inkább maszturbátor, mint műpunci, alkalmas arra, hogy meg lehessen dugni. De itt is inkább a lassabb tempó az ami működik.

Ha van tökéletes dildó a nőknek, akkor eza  tökéletes maszturbátor a férfiaknak. Aki már hosszabb távon is szeretne eszközt használni mindenképpen ezt javaslom.

Tökéletes gyakorló eszköz egy jobb intimitáshoz

"Amikor egy férfi maszturbál, a gyors orgazmus elérése a cél. Keményen fogva, erőse veri a farkát. Nos, ez az eszköz lágyítja a maszturbálást. Lágyabban fogja körbe a farkat, közben az egész farkat képes egyszerre körbe venni, azaz a farok minden egyes pontján azonos lesz az érintés érzése.

Nem is igazán maszturbáláshoz, hanem az általam is javasolt öngyönyörszerzéshez való, azt segíti elő. Lágyabb, finomabb érintésével képes a férfit egy kicsit önmaga gyönyörére irányítani. Nagyobb teret enged a játéknak, önmagunk dédelgetésének. Jobban kihúzható vele, az izgalmi határ, jobban el tudjuk nyújtani az élvezetet.

Ebből pedig az következik, hogy könnyebben ki tud a férfi lépni a farokverés gyors-erős zónájából, és egy szeretkezés során sem ebbe az irányba próbál mozogni. Mondhatni, valójában a nők barátja az eszköz, hisz a férfi farok érzése és izgalma megváltoztatható ezzel. (persze nem öt perc alatt, de hosszabb használat során megélt érzések új utakat nyithatnak)."

Ezért ez a maszturbátor nem alkalmas egy  gyors menethez, hanem amikor kicsit több idő van rá. Inkább kevesebb, de hosszabb lágyabb megélés legyen, mint a napi 5 perces adag. Leszoktat erről is, a minőség felé terel.

Az általam próbált ráadásul egy STU típus volt, azaz Stamina Training Unit, aminek elsődleges célja az, hogy a férfi eddze magát és farkát, egyfajta tudatosabb maszturbálásra oktató eszköz

Az eszköz minősége, mérete miatt alkalmas arra, hogy kiléptesse a férfit az addig megszokott maszturbálásból, és megmutasson valami más élményt.

Nagyon fontos lenne, hogy végre a helyén kezeljük ezen eszközöket, és ahelyett, hogy beteges perverznek találnánk, inkább bátorítanánk a férfiakat ennek használatára. Hiába jobb, vagy minőségibb mint egy farok verés, a nőkkel ellentétben pont hogy eltávolítani kellene a férfi a kezétől, hogy más érzések is tudatosodjanak benne.

A lágy rész könnyen eltávolítható, tisztítani nagyon egyszerű.

Az értékelés

Minőség:10, tökéletes a tartó és a punci anyaga is

Forma: 10,  kellemes a fogása

Kényelmi érzés: 10, jó a mérete, jó a benső érzet

Valóság index: 10, nem hiszem, hogy ezt lehetne überelni más eszközzel

Izgatási sebesség: 10,nagyon szépen építhető fel vele egy izgalom, nem kell a behatolás után igazgatni

Izgalmi szint tartás: 10, teljesen és lágyan érinti a farkat, a legkisebb mozgást is érezni

Használati index: 9, jól használható, kicsit nehéz

Plusz érzés index: 10, teljesen más érzést ad, abszolút eltávolít a kezektől

Visszatérési index: 10, az egyik legjobb eszköz, hogy tanuljunk magunkról

Élmény index: 10, nekem hibátlan élményt adott mint eszköz

Pontszám: 99/100

A legjobb eszköz, a maszturbátorok Mercedes Benze. Aki gondolkodik eszközben vagy már próbált mást, akkor ha többe is kerül, ezt válassza. Sok verzió van, a punci bemenet abszolút szubjektív, de a benső jobb ha valamilyen bordázott típus.

Ha volt még benne ellenállás, gondolat egy maszturbátorral szemben, ez a eszköz szépen meggyőzött ez ellenkezőjéről.

Az eszközt biztosította:

18402719_1715026325189131_2687360006623680043_n.jpg

A kopasz punci történelme

A kopasz punci történelme

A kopasz punci történelme

pina_punci.jpg

Biztos többen hallottak már nő szájából olyan mondatot, hogy "gyantáznom kell, mert nőgyógyászhoz megyek". Mintha a nőgyógyásznál ez előírás lenne, de valóban a kopasz punci lett az, ami mondhatni társadalmilag elfogadott. Ha megnézünk egy pornót, elmegyünk nudista strandra, szaunába, a nők 80-90% kopasz.

Én szeretem a szőrös puncit. Azon szocializálódtam, a 80-as években a francia filmekben a színésznők ha meztelenül mutatkoztak, mindig szőrösek voltak (ma már ilyen mozi sincs sok), a pornóban is az volt még a megszokott, és a lányok sem gyantáztak még. Mára a szőrös ha kicsit vissza is tért, már csak mellékszereplő a punci történelmében.

De mióta is szőrtelenítenek a nők valójában?

Hát amióta csak lehet. Részben egészségügyi oka volt, részben pedig mindig a szépséget látták a csupaszságban.

A legkorábbi borotválkozási eszközöket már 30.000 évvel ezelőtt is használtak, és ha belegondolunk, hogy a férfiak nem használták, akkor a nők maradtak. Aztán az időszámításunk előtt III.-IV. évezredben arzén alapú szőrtelenítést, illetve izzó szenet használtak erre.

A rabszolgalányoknak azért nem távolították el szőrzetüket, mert így nem tudták tisztán tartani, és így a ház űrnője biztosabb lehetett, hogy a ház úra nem dug a rabszolgákkal.

Az első borotvák Indiában, illetve a Egyiptomban jelentek meg melyek rézből készültek. De az első igazi borotvákat a vikingek készítették, ezekben már valódi penge volt, és bőrrel bevont szárral rendelkeztek. Mivel a vikingek sem a frissen borotváltak voltak, újfent megfogalmazódik, mire is kellett a borotva.

Egyiptomiak úgy tartották a teljesen csupasz test az igazán szép, először az arisztokrata hölgyek kezdeték szőrteleníteni magukat, egyfajta cukorgyantával, melyet olaj és méz keverékéből állítottak elő. Ezt aztán átvették a görögök is, ezért nem látható egyetlen női ábrázoláson sem szőrzet. Sőt mivel a előkelőbb hölgyek mindegyik szőrtelen volt, az alsóbb osztályokban meg nem, az osztálymegkülönböztetés jegye is volt egyben.

A római birodalom szintén átvette a csupasz női test ideálját. De a gyantázás mellett, újabb és újabb eszközöket vetettek be. Csipeszeket (volsella), krémeket (philotrum). A hagyományos gyantázó anyagok mellett (szurok, gyanta), ma már meglepő anyagok is megjelentek: denevérvér, szamár zsír, porított vipera.

De a világhódító útját az iszlámnak köszönheti. A hagyományos szokásain alapuló iszlám törvény, a Szunna szerint minden iszlám embernek el kell távolítani a szőrzetet a hónaljból és a nemi szervek tájékáról. Az iszlám aztán ezt magával vitte Indiába, Észak Afrikába. A török fürdőkben külön helység volt arra, hogy a nők szakszerűen el tudják távolítani a szőrzetüket. A keresztes hadjáratokkal aztán ez a szokás Európában is megjelent. A reneszánsz idején egész Európában elterjedt, így jobban érthetőek Rubens aktjai is.

peter_paul_rubens_the_hermit_and_the_sleeping_angelica_wga20418.jpg

Az első hanyatlás Medici Katalinhoz köthető, ő tiltotta meg a nőknek, hogy szőrtelenítsék magukat. Miközben átalakította a francia konyhát, szexuális praktikákat alkalmazott, hogy teherbe essen, a nőket nem engedte, hoyg szőrtelenek legyenek. Talán azért, férje, ne találja a szeretőiket szépnek.

A szőrtelenítés legsötétebb korszaka a Viktoriánus korra esett. A prüdéria áldozata lett a kopasz punci. És bár hivatalosan már nem volt elfogadott, titokban éltek vele. Bizonyíték, az akkor készült amatőr fotók. Persze a legtöbb akton és a kori filmeken igencsak erőteljes szőrzet látható.

Gilette 1904-ben bemutatta az első biztonsági borotvát, 1915-ben pedig az első női borotvát, persze a hónalj szőr eltávolítását kiemelve. Mivel addig ez nem volt gyakori, a Harper's Bazaar 1915-ös kiadványában jelent meg az első olyan modell akinek szőrtelen volt a hónalja. Jött a Wilkinson és már azt hirdette, hogy a hónalj szőr egészségtelen.

image.jpg

A 40-es évek rövidebb ruhái miatt elkezdődött a lábak borotválása, aztán eljött 1946 és megjelent a bikini. A kivillanó szőrszálakat pedig el kellet távolítani és megindult fazonosítás. A 60-as évek mini szoknya divatja miatt megjelent a gyantázás.

rawimage.jpg

Egy 68-as nudista strandon történt kutatásban a nők 40%-a semmit nem csinált a szőrzetével, és csak 10% volt aki teljesen eltávolította. A 60-as, 70-es évek magazinjaiban amikor már mutatták a  puncit is, még teljes szőrzet volt az elterjedt. Az első kopasz punci 1974-ben a Hustlerben jelent meg. Aztán szép lassan indult meg a szőrtelenítés és az ezredfordulóra mondhatni teljesen eltűnt.

e69ce93d52abebc0373f9163a20ab232.jpg

1987-ben hét brazíliai nővér megnyitotta kozmetikáját New Yorkban (J Sisters néven) és első szolgáltatásuk a brazil gyanta lett. Mivel a brazil bikini olyan kicsi, hogy semmi nem maradhat szőrös. Aztán jött a média boom és mindenki ilyet akart. Naomi Campbell, vagy Gwyneth Paltrow voltak az elsők akik erről széles körben beszéltek. "Megváltoztatta az életemet" - szólt Paltrow.

Aztán megint csak jött Carrie Bradshaw és divatba is hozta a gyantázást. Nem a pornófilmek, hanem a Szex és New York miatt lett újra kopasz majd minden nő. (lapostetű eltűnése is ennek köszönhető).

Szóval majdnem mindenki kopasz lett. Aztán jöttel a 2010-es évek és megjelentek a naturális szőrzet támogatói, illetve azok akik egészségügyileg ezt ezt tartották egészségesebbnek. Még maga Gwyneth is ezt kezdte pártfogolni, Cameron Diaz meg egy fejezetet szentelt a könyvében a szép függönyről.

Tehát a punci az elmúlt évezredekben inkább kopasz volt.

És egy kis felmérés, amit az Indianai egyetem készített 2 451 18-68 év között nővel

Teljes szőrzettel rendelkező

18–24: 12%

25–29: 16%

30–39: 19%

40–49: 28%

50+:     52%

Trimmelt:

18–24: 29%

25–29: 39%

30–39: 50%

40–49: 50%

50+:    37%

Fazon:

18–24: 38%

25–29: 32%

30–39: 23%

40–49: 16%

50+:       9%

Teljesen szőrtelen:

18–24:  21%

25–29:  12%

30–39:    9%

40–49:    7%

50+:        2%

Ahogy látni a fiatalabb korosztály hamarabb szőrteleníti magát, de valós különbséget pl nem találtak a szőrzet és a szexualitás között. Bár a szőrtelenített nők egy picit jobban érdeklődnek a szex iránt, de nem nagy a különbség.

A felmérés azt is kimutatta,a legtöbb nő maga dönt ebben, azaz nem a pornófilmek hatása miatt ragad borotvát.

De mégis azt mondom, legyen olyan, amiben a nő jól érzi magát.

Én szeretem a szőrös puncit, van benne nekem valami játék, rejtélyesség, nem tolja az arcomba a az ajkakat,a  csiklót.

És újra csak Hank Moody-t tudom idézni a Kaliforgiából:

"Nem bánom, ha odalent találkozom némi szőrzettel. Persze nem a 70-es évek stílusú óriás muffra gondolok, csak némi emlékeztetőre, hogy mégis felnőtt nőt nyalogatok."

 

 

 

A Nagy Férfi Maszturbátor Teszt 3.

A Nagy Férfi Maszturbátor Teszt 3.

A Nagy Férfi Maszturbátor Teszt 3.

A műpunci - Sasha Grey művagina

dj541002_21456246597.png

 

És elérkezett a harmadik tesztalany. Mindenekelőtt megjegyzem, hogy ez klaszisokkal jobb volt mint az előzőek.

De előbb egy kis visszatekintés a kezdetekhez:

"A pasi veri a farkát és kész. Sokszor gáznak, vagy még undorítónak is titulálják. Pedig maszturbálni jó és fontos is. Megtanítja, mi az ami jó nekünk, megismerjük a testünket, a vágyainkat. Jobb esetben. Vagy stikában veri mindenki a farkát.

Ezért ha férfi szexuális segédeszközről beszélünk, néma csendet találunk. Azok szimplán perverz dolgok. Ma egy női vibrátor viszont már trendinek számít, büszkén mesélik a nők, kinek milyen van, megjelentek a prémium verziók is, meg formatervezett, illetve telefonnal irányíthatóak is. A női maszturbálás ezen része ma már mondhatni elfogadott. Egy nő szégyen nélkül vásárolhat és használhat segédeszközt.

De mi a helyzet a férfivel?

Ő mit vehet, mit használhat, egyáltalán mi mire jó, illetve mi jó egyáltalán. Ezt a kérdést szeretném kicsit jobban körbejárni, bemutatva több eszközt.

Úgy válogattam össze az eszközöket, hogy a legnépszerűbb termékeket kerestem meg, illetve arra is figyeltem, hogy árban és minőségben is legyen választék. Az eszközöket a Vágyaim.hu webáruház biztosította, közösen tettük össze a tesztelésre szánt eszközöket."

A tesztelés leírása

 

Minden eszközt többször használtam, megvizsgálva, hogy egy gyors maszturbálás esetén hogyan használható, milyen egy lassú kényeztetés esetén, illetve alkalmas-e arra, hogy páros játékban használható legyen. A két fő nézőpont a gyors maszturbálás és a lassú kényzetetés kiemelése volt.

Tíz paraméter alapján értékeltem minden eszközt:

Minőség: a kidolgozás, a csomagolás, iletve az anyag minősége

Forma: az eszköz szépsége, mennyire passzol a farokhoz, mekkora az anatómiai azonosság

Kényelmi érzés: használata mennyire fárasztó, mekkora odafigyelést igényel a használata

Valóság index: mennyire ad életszerű érzést használat közben

Izgatási sebesség: milyen gyorsan izgat fel

Izgalmi szint tartás: mennyire képes megadni és fenntartani egy jobb élményt

Használati index: milyen könnyű elkezdeni, használni, illetve mennyire könnyű a tisztítása

Plusz érzés index: mennyivel ad több izgalmat, mint a hagyományos maszturbálás

Visszatérési index: mennyire ad örömet, hogy újra használjam

Élmény index: önmagában képes egyedi örömet adni

 

Minden paraméter 1-10 közötti pontszámot kapott, értelemszerűen az 1 a legkevésbé megfelelő, a 10 pedig a tökéltes paramétert jelöli.

Minden eszközt magamon teszteltem. Minden eszközhöz vízbázisú sikosítót használtam.

 Az egyszer használatos, illetve egy kompakt eszköz után, igazából ezt nevezhetem a klasszikus eszköznek. Ez a művagina, szebb nevén, műpunci. Valahol a klasszikus dildó férfi megfelelője. A tisztán mechanikus nemiszerv potló eszköz

Ha túllépünk azon, hogy ez most egy gumiszerű puncipótlék, és tisztán arra figyelünk mi mást, vagy pluszt adhat, nagyon jó segédeszköz.

Az anyaga TPE, azaz termoplasztikus elasztomer.

A TPE a termoplasztikus elasztomer általános neve, de nevezik hőre lágyuló kaucsuknak is. A TPE gumiszerű anyag, amely hőre lágyuló technológiákkal, például fröccsöntéssel, 2K fröccsöntéssel, vagy extrudálással dolgozható fel. A termoplasztikus elasztomerek (TPE) keverékek, amelyek kemény hőre lágyuló anyagokból (például PP, PBT, vagy PA), valamint puha gumi anyagokból készülnek, gyakran adalékanyagok, például olaj, vagy töltőanyag bevonásával.

Nagyon rugalmas, de alakját azonnal visszanyeri. Elsőre talán kicsit puhának is tűnhet, de ez inkább azért van, mert a férfiak a kezük szorításához van szokva. Pedig valahol számomra pont ez az egyik legnagyobb előnye.

De maga az eszköz szépen kidolgozott, bár punci ajak rész nincs külön festve, de ez igazából abszolút nem fontos. Jó, kellemes a fogása, jól használható. ehhez is vízbázisú sikosító használata szükséges.

Ami picit zavaró, hogy csak 13,5 cm hosszú, ezáltal hosszban nem mindenkinek passzol, azaz bár a másik végén vékony az anyag és a farok ezt ki tudja nyomni, nem biztos, hogy elérhető vele a teljes behatolás érzés. Illetve, mivel a másik oldal zárt, nagyobb mozgás esetén zajosabb lehet.

Eléggé vastag ahhoz, hogy a ujjakkal ne lehessen annyira változtatni a szorítást, viszont mivel nem dobozos termék, nincs meg az doboz van a farkamon érzés. Az kéznek is jobb érzés ezt fogni.

Az előző eszközhöz hasonlóan ez is egy picit szűknek bizonyult, de mivel nincs doboz, ez annyira nem zavaró. A benső kialakítás bordázott, de szerencsére nem vitték túlzásba, inkább kellemes érzést ad.

Ahogy minden nőnek javasolt egy dildó, úgy azt hiszem ez az eszköz, ami javasolható minden férfinek aki maszturbál. Mivel az ára kedvező, amolyan belépő modellnek is megfelelő.

n_05019300000-3.jpg

De miért is ajánlom ezt?

Amikor egy férfi maszturbál, a gyors orgazmus elérése a cél. Keményen fogva, erőse veri a farkát. Nos, ez az eszköz lágyítja a maszturbálást. Lágyabban fogja körbe a farkat, közben az egész farkat képes egyszerre körbe venni, azaz a farok minden egyes pontján azonos lesz az érintés érzése.

Nem is igazán maszturbáláshoz, hanem az általam is javasolt öngyönyörszerzéshez való, azt segíti elő. Lágyabb, finomabb érintésével képes a férfit egy kicsit önmaga gyönyörére irányítani. Nagyobb teret enged a játéknak, önmagunk dédelgetésének. Jobban kihúzható vele, az izgalmi határ, jobban el tudjuk nyújtani az élvezetet.

Ebből pedig az következik, hogy könnyebben ki tud a férfi lépni a farokverés gyors-erős zónájából, és egy szeretkezés során sem ebbe az irányba próbál mozogni. Mondhatni, valójában a nők barátja az eszköz, hisz a férfi farok érzése és izgalma megváltoztatható ezzel. (persze nem öt perc alatt, de hosszabb használat során megélt érzések új utakat nyithatnak)

Ezért az eszköz nem egy gyors menethez való, hanem amikor kicsit több idő van rá. Inkább kevesebb, de hosszabb lágyabb megélés legyen, minta napi rutinú 5 percesek.

De mivel ez még kompakt eszköz, valós aktusra nem alkalmas, ahhoz nagyobb műpunci szükséges. Ez azért még egy maszturbációs eszköz.

Tiszítása egyszerű, a mivel jó az anyag minőség nem kell vele túl óvatosan bánni sem.

Az értékelés

Minőség: 8, bár a festés hiányzik, maga az eszköz jó minőségú

Forma: 8,  jó fogású, punci, de nincs is túltolva

Kényelmi érzés: 8, picit kicsi, de különben jó a benső érzet, és jó megfogni is

Valóság index: 7, nem egy igazi punci, de klasszisokkal jobb mint a kezünk

Izgatási sebesség: 9, csak azért nem 10-es mert lesz jobb, de nagyon szépen felépíthető, de nem túl gyorsan

 Izgalmi szint tartás: 9, mivel a teljes fyarkat lágyan körbe veszi, nagyon jól játszható és tartható vele az izgalmi szint

Használati index: 8, könnyen használható, csak picit zajos és kicsi

Plusz érzés index: 8, abszolút más mint a kezek, ha nagyobb lenne 9-est is adnék

Visszatérési index: 10, mivel nem csak jó érzést ad, de valahol edukál is

Élmény index: 8, azért tudom, hogy ez egy műpunci, de a kezeknél sokkal többet ad.

Pontszám: 83/100

Kifejezetten ajánlott termék, van akinek csak azért, mert más lesz a mint a kezek, és megtöri a monotonitást, van akinek azért, mert lágyítani szeretné saját gyönyörét. ha egy picit nagyobb lenne, tökéketes eszköznek is nevezném.

Az eszközt biztosította:

18402719_1715026325189131_2687360006623680043_n.jpg

Halász tészta

Halász tészta

Halász tészta

az egyedi vágy megélése...

img_6240.jpg

Nem nagyon szeretem a halászlevet. Sem étteremben, sem vendégségben nem szoktam kérni belőle. Nem vagyok ponty rajongó, illetve nekem nem jön be ez a passzírozós dolog. Sok esetben olyan, mintha főzelék lenne, hal pépből. Nekem a halas étel mindig valami könnyűt jelent. Tavaly főztem bográcsban klasszikus halászlevet, semmi passzírozás, csak a lé, meg hal. Az már jobban bejött.

Karácsony előtt hosszú sor volt a piacon a halasnál, és miközben vártam, láttam van többféle halfej, illetve csont. Hirtelen ötlettől vezérelve vettem harcsa és ponty fejet, illetve csontokat.

Bennem volt a vágy egy édes vízi magyaros halételhez, de nem a klasszikus lé verzióban.

A két halfejet, illetve a két gerinc darabolt egy fazékba tettem. Két közepes fej hagymát felaprítottam, azt is beletettem a fazékba. Ment még bele egy közepes paradicsom, és egy fél erős paprika. Illetve horribile dictu egy gerezd fokhagyma is. Felöntöttem annyi vízzel, hogy lazán ellepje, csak egy picit sóztam és forralni kezdtem. Amikor már lobogott a víz, úgy állítottam be a főzőlapot, hogy folyamatosan bugyogjon. 

Két tojásból, 200 gramm lisztből, két teáskanál olajjal és egy csipet sóval rugalmas tésztát gyúrtam. Majd fóliába tekerve hagytam pihenni. Addigra a halakból kifőtt egy kis zsír, ezért két púpozott teáskanál pirospaprikát szórtam a lébe, és hagytam még jó 20 percet lobogva főni.

_mg_7550.jpg

kb 40-50 perc főzés után a levet leszűrtem, majd újra forralni kezdtem és kb a felére redukáltam a levet. Egy szelet szürke harcsa filét (semmi esetre sem afrikai törpe harcsát) apró kockákra vágtam és enyhén sóztam. Amikor a lé kb a felére csökkent, ez fél liternyi folyadék beletettem a halakat és 5-6 perc alatt megfőztem benne. Most kóstolás után sóztam csak meg.

A tésztát négy részre vágtam majd a tészta gépben kinyújtottam. Ilyenkor nem finomlisztet, hanem réteslisztet használok, ettől nem lesz a tészta főzés közben sem nyálkás, sem túlkemény, ha sok lisztet venne fel, és még feltakarítani is egyszerűbb. Majd nyújtás után szélesmetéltet készítettem belőle.

_mg_7744.jpg

Lobogó sós vízben 2-3 perc alatt megfőztem a tésztát, majd szűrés után azonnal összekevertem a hallével. Újra összeforraltam, hogy a tészta magába szívja az ízeket és tálaltam.  A tetejére egy kanálnyi tejfölt tettem. Savassága passzolt a halhoz, krémessége pedig emelte a szósz textúráját.

Egyszerű magyaros halétel lett, lehet egy könnyű és laza főétel, vagy elegáns előétel. Benne van a halászlé íze, csak kapott mellé kísérőnek egy adag tésztát. Halászlé helyett halász tészta lett.

Ez az étel jól példázza azt, hogy ha tudatosan szeretnénk megélni a vágyainkat, akkor az ismert alapokból is kreálhatunk valami teljesen újat, ami jobban mi vagyunk.

Hiba azt gondolni, hogy a szexnek valami protokollja kell, hogy legyen, Vagy, hogy az aktus csak egy közösülés extrákkal. Lépj túl mindenen, felejtsd el, ki mit mond, ki mit vár el, ki minek akar megfelelni.

Csak nézd meg te valóban mire vágysz, és éld meg. Kóstolj meg mindent, mielőtt azt gondolod, tudod, mi az igazi kedvenced, és próbálj ki szokatlan kombinációkat is. Senki nem tudja, mi a jó neked, csak te magad. A párod sem tudja, és te sem tudod az övét, csak akkor ha már elmondta neked.

 

 

A szeretői kapcsolatok szintjei

A szeretői kapcsolatok szintjei

A szeretői kapcsolatok szintjei

hotel.jpg

“Ugyanaz a duma, azt mondják, hogy tévedsz. és utána a másikat okolják, logikus ha ők ártatlanok, akkor másik nem az. Nem esik le nekik, hogy lebuktak.
Kivéve ha a másik is félrelép.
Pontosan, ezért imádkozik az ember, hogy ő is félrelépjen. Ha nem öl meg téged, akkor tudod hogy félrelépett, tudod hogy elárult, és akkor rájössz, hogy ez sokkal, de sokkal rosszabb.”

Dr. Taub monológja a Dr. House sorozatban

Egy félrelépésnek nagyon sok oka lehet, és mindannyian másként éljük meg. Most az egy éjszakás kapcsolatokat hagyjuk, hisz ott még nem jelenik meg a szeretői státusz. Azt gondolnánk, hogy a félrelépés tisztán szex alapú, és mivel a testiséget helyezzük előtérbe, nem foglalkozunk annak hátterével. Azt gondolnánk, hogy nincs lelkiismeret furdalás, nem éljük meg magasabb szinten az ilyen titkos kapcsolatokat.
Ahogy párkapcsolataink, úgy a szeretői kapcsolataink is sokfélék lehetnek. Vannak elvárásaink, mit adunk, mennyi energiát és érzelmet viszünk bele, mit szeretnénk kapni.

David Deidanak van egy három lépcsős modellje a párkapcsolatokra. Ha nem is pontosan de a szeretői kapcsolatokra is rá illeszthető a modell. Nagyon jól mutatja, hogy mit várnak a felek, és érzelmileg, lelki szinten hogyan élik meg ezt a kapcsolódást.

1. Kapni akarunk - szükség

Klasszikus felállás, az idősebb kapcsolatban élő fél egy fiatalabb egyedülállóval tart fent kapcsolatot. A z idősebb fél határoz meg mindent. pontos céllal tartja fent a kapcsolatot. Kapni akar: szexet, talán egy kis törődést, vagy csodálatot. De csak el akar venni, szükségét elégíti ki. Nincs lelki problémája a kapcsolattal, sem a párkapcsolata, sem a szeretője felé. A szerető itt szintén kapni szeretne. A legtöbb esetben ez megmarad anyagi szinten: zsebpénz, táska, esetleg fenntartott lakás formájában. Pontosan tudja a helyzetét, nem tartozik senkinek elszámolással. A kapcsolat akkor lehet bonyolultabb, ha szerető esetleg érzelmet is akar. De ez szintén megmarad egy szükség szinten. De egyik fél sem törekedik arra, hogy adjon, mindketten a kapás öröme miatt választják ezt. Testi és anyagi szinten mozog a kapcsolat. A lelki szint, még felületes érzelmekben sem jelenik meg. Nincs meg a tisztelet sem a másik iránt, és legyen férfi, vagy nő az erősebb partner, mindenképp ő viseli a maszkulin jegyeket. Mivel nincs érzelem, igazából sokáig fent is tartható a kapcsolat.

2. Megosztozunk - érzelem

Megtörténik, mikor azt a “másik” szexet keresi az ember, és azt általában egy hasonló korú és státuszú partnerban találja meg. Valahol tudat alatt egy társat keres magának. Olyat amilyen ő, vagy amilyen a partnere. Maga a cél a szexualitás, de mégis kialakul valamilyen érzelem. Azonos céllal, szimpátia érzelmi ráhangolódás után találják meg egymást. A testiség gyönyöre hozza össze őket, de szex helyett szeretkezést akarnak, csókot ölelkezést, lopott két órát. Mindkettejüket várják otthon, tudatában vannak mit tesznek. Érzik, hogy nem helyes, hisz pont olyannak vannak, mint az otthoni társuk. De miközben kapnak valamit, amire annyira vágytak, örömmel viszonozzák azt. Azonos céljuk, azonos Megosztoznak a gyönyörön, csínytevők lesznek, ez a megosztott izgalom feltölti őket.. Bár nem egy helyes útra tévedtek, érzik, hogy lelkük a megcsalás terhe mellett is szárnyal. Sokan megpróbálják ezt az energiát visszatáplálni az otthoni kapcsolatukba. Szeretnék megélni ezt az örömöt otthoni környezetben is. Mindig megjelenik, hogy többet ne, de a lopott két órának az édessége el-elcsábitja a legtöbb felet. Egy idő múlva a hazugság terhe lesz az, ami erősebb tettre kényszerít. Valaki a kapcsolatát menti meg ezzel, valaki új útra lép. De hiába van meg az osztozás öröme, csalásként élik meg a legtöbben, és ez a teher összeroppantja a kapcsolatot.

3. Egymásnak adunk - intimitás

Van hogy ott van a másik előtt sok ideje, van amikor egy pillanat alatt betoppan az életébe. Mondhatnánk, szerelem első látásra. De nem a szív dobban meg, nem szexuális izgalom növekszik bennük, hanem a lelkük hangja kezd el dalolni. Persze a kapcsolat tele van csodás szeretkezésekkel, de itt az együtt levés öröme lesz az ami az igazi gyönyört adja. Adni akarnak a másiknak, szeretet adni, szeretni és szeretve lenni. Összefutni 10 percre egy kávéra, vagy több órára csendben ölelkezni. A lelkitársukat találták meg, miközben a csalás árnyéka vetül rájuk. Intimitás adnak, intim kapcsolatot táplálnak, közben párkapcsolatukban nem tudják ezt meglelni. Jön a felismerés, hogy ezt kellene egy igazi kapcsolatban megélni. A reggeli szeretkezést, a másik csodálatát, a fél szavakból is megértett szerelmet. Vagy gyógyítólag hat ez a párkapcsolatra, és létrejön a lelki béke, vagy transzparensé válik a kapcsolat. Van az a másik személy, aki megadja azt, ahol test gyönyörket kap, a lélek pedig egy simgató békét. Energiával töltik egymást, lelkük szárnyal, ezt az energiát nyíltan és őszintén adják tovább párkapcsolatukba is. Ehhez a szintű intim kapcsolathoz, tiszta és őszinte megnyílás kell. Nem lehet benne csalni, mert ez mind mind beszennyezné.

Sok kapcsolatban fordul elő, hogy bevonnak egy harmadik felet is az egyik fél örömére. Bár transzparens és nyitott a kapcsolat, nem keverendő össze intim kapcsolódással. A pár két fele őszintén megnyílik a másik felé, de itt a harmadik fél csupán a testi megélés miatt lép be ebbe a kapcsolatba.

Abban a pillanatban, hogy a szeretői kapcsolat átlép az egyszerű testi szinten, a lélek hullámzani kezd. Az örömök, a gyönyörök megélését mindig beárnyékolja a csalás, hazugság szelleme. Vagy testi szinten marad a kapcsolat, vagy tovább lépést generál valamilyen irányban. Megteremtődik a varázs a régi kapcsolatban, új kapcsolat szökken szárba, vagy transzparenciája miatt új szövetség alakul ki.

A szeretői kapcsolat hiába testi szinten indul el, a léleknek kell a tiszta szárnyalás.

De a kérdés akkor is ott marad. Mi volt az elsődleges ok a szeretőre? Érzelem hiány, vágy megélésnek hiánya, biztonság, felszabadultság, vagy csak fellobbanó szerelem? Ez pótlék, vagy új része az életednek?

A Nagy Férfi Maszturbátor Teszt 1. rész

A Nagy Férfi Maszturbátor Teszt 1. rész

A Nagy Férfi Maszturbátor Teszt 1. rész

A Tenga tojás

 n_05006310000-4.jpg

A férfi maszturbálása még ma is tabunak számít. A pasi veri a farkát és kész. Sokszor gáznak, vagy még undorítónak is titulálják. Pedig maszturbálni jó és fontos is. Megtanítja, mi az ami jó nekünk, megismerjük a testünket, a vágyainkat. Jobb esetben. Vagy stikában veri mindenki a farkát.

Ezért ha férfi szexuális segédeszközről beszélünk, néma csendet találunk. Azok szimplán perverz dolgok. Ma egy női vibrátor viszont már trendinek számít, büszkén mesélik a nők, kinek milyen van, megjelentek a prémium verziók is, meg formatervezett, illetve telefonnal irányíthatóak is. A női maszturbálás ezen része ma már mondhatni elfogadott. Egy nő szégyen nélkül vásárolhat és használhat segédeszközt.

De mi a helyzet a férfivel?

Ő mit vehet, mit használhat, egyáltalán mi mire jó, illetve mi jó egyáltalán. Ezt a kérdést szeretném kicsit jobban körbejárni, bemutatva több eszközt.

Úgy válogattam össze az eszközöket, hogy a legnépszerűbb termékeket kerestem meg, illetve arra is figyeltem, hogy árban és minőségben is legyen választék. Az eszközöket a Vágyaim.hu webáruház biztosította, közösen tettük össze a tesztelésre szánt eszközöket.

A tesztelés leírása

 

Minden eszközt többször használtam, megvizsgálva, hogy egy gyors maszturbálás esetén hogyan használható, milyen egy lassú kényeztetés esetén, illetve alkalmas-e arra, hogy páros játékban használható legyen. A két fő nézőpont a gyors maszturbálás és a lassú kényzetetés kiemelése volt.

Tíz paraméter alapján értékeltem minden eszközt:

Minőség: a kidolgozás, a csomagolás, iletve az anyag minősége

Forma: az eszköz szépsége, mennyire passzol a farokhoz, mekkora az anatómiai azonosság

Kényelmi érzés: használata mennyire fárasztó, mekkora odafigyelést igényel a használata

Valóság index: mennyire ad életszerű érzést használat közben

Izgatási sebesség: milyen gyorsan izgat fel

Izgalmi szint tartás: mennyire képes megadni és fenntartani egy jobb élményt

Használati index: milyen könnyű elkezdeni, használni, illetve mennyire könnyű a tisztítása

Plusz érzés index: mennyivel ad több izgalmat, mint a hagyományos maszturbálás

Visszatérési index: mennyire ad örömet, hogy újra használjam

Élmény index: önmagában képes egyedi örömet adni

 

Minden paraméter 1-10 közötti pontszámot kapott, értelemszerűen az 1 a legkevésbé megfelelő, a 10 pedig a tökéltes paramétert jelöli.

 

Minden eszközt magamon teszteltem. Minden eszközhöz vízbázisú sikosítót használtam.

A legegyszerűbb és egyben legolcsóbb eszközzel kezdtem, a Tenga Tojással. Ez nem más mint egy szilikon köpeny, ami a farokra húzható. Mint egy nagyon vastag óvszer. A makkra helyezve, bal kézzel tartani, majd a job kézzel lehet ráhúzni a farokra, és kvázi ezzel, vagy ha jobban tetszik ebben maszturbálni.

Igen, kicsit olyan, mint gumiban kiverni. A szilikon köpeny belső oldala érdes, ami plusz izgalmi érzést adhatja. Több verzió érhető el, mindegyiknek más a belső kiképzése. Ez egy egyszer használatos eszköz, bár olvastam olyat, hogy óvszerrel többször is használható. Dupla gumi élvezet azért sok lenne. De ha nem ejakulálsz bele, párszor használható.

A Tenga (pontosabban Tenga Inc. (有限会社 典雅 Yūgen Gaisha Tenga) egy 2005-ben alakult japán vállalat, főként férfi szexuális segédeszközök gyártására.

Egyik fő terméke, sőt mondhatni alap terméke az Egg, azaz a tojás, ez az egyszer használatos szilikon köpeny.

Igazából kb. akkora, mint egy Kinder Meglepetés tojás, azaz Szex Kinder Tojás Férfiaknak. Nagyjából annyi idő is kicsomagolni a fóliából, mint a csoki tojást. A műanyagtojást szétpattintva kezünkben is van az eszköz. Van hozzá csomagolva sikosító is, ezért erre külön nincs is szükség. Maga a köpeny nagyon laza, könnyen a merev farokra helyezhető.

Igen ehhez az eszközhöz teljesen merev farok kell, tehát előtte fel kell izgatnunk magunkat, majd amikor kellően erős az erekció, belecsurgatjuk a köpenybe a sikosítót, majd bal kézzel a makkra helyezve jobb kézzel lehúzzuk. Mivel nagyon nyúlékony minden nagyságú farokra passzolni fog.

Már csak az izgatás van hátra. Mivel a kezünk erejével szabályozzuk a szorítást, teljesen ránk van bízva, milyen intenzitással játszunk. Javaslom, előtte legyen minél melegebb a sikístó, mert a hideg folyadék visszavehet az izgalomból. Bár érezni a belső érdességet, én nem éreztem azt a hatalmas különbséget a hagyományos maszturbáláshoz képest, és ez nem hasonlítható egy műpunci-punci érzéséhez sem.

Számomra ez, mint egyszerű maszturbációs eszköz nem igazán jött be. Nem nagyon izgató, hogy egy szilikon valamibe verjemi. Ha már javasolnám kellene a használatát, inkább egy lassúbb kényeztető játéknál tudnám elképzelni, ott lenne epizód szerepe egy ilyen eszköznek akár, egyedül, akár páros játékban is.

Az értékelés

Minőség: 6, maga tojás ötletes, a szilikon köpeny inkább közepes minőség érzetet ad

Forma: 5, nem szép, de passzol minden mérethez

Kényelmi érzés: 6, nem több mint egy farokverés, de igazából mi szabályozzuk a teljes folyamatot

Valóság index: 1, ez csak egy farok verő eszköz, nem több

Izgatási sebesség: 2, mivel teljesen mi szabályozzuk az erősséget is, így rajtunk is múlik

Izgalmi szint tartás: 2, hasonlóan fenti ponthoz, mivel teljesen a mi kezünkben van az egész

Használati index: 8, egyszerű a használta, de eldobható

Plusz érzés index: 3, tényleg csak azért mert más

Visszatérési index: 2, önmagában nem használnám újra, max csak valami lassú játékban epizós szereplőként

Élmény index: 2, minimális különbség

Pontszám: 37/100

Önállóan ezt az eszköz max egyszeri próbára ajánlanám, de tartós használatra nem. Ahogy fentebb írtam, ha van több idő, és játékra van kedv, ez is bevehethető, de nem több.

Az eszközt biztosította:

18402719_1715026325189131_2687360006623680043_n.jpg 

 

Az állóháború a felállás ellen

Az állóháború a felállás ellen

Az állóháború a felállás ellen

Öntelt Pöcsök vs. Femnáci Picsák

 

gender-men-versus-women-equality.jpg 

„Én szexpárti vagyok. Szeretek szexelni, és mi vagyunk többségben. Mégis a hangos kisebbség miatt nekem kell ezt szégyellnem.”  Maggie Jordan – Híradósok (HBO)

Előbb egy személyes sztori. Valamikor a 80-as évek talán a 90-es évek elején járunk. Külföldi nyaralás szüleimmel és az ők barátaikkal. Több család, a helyi maszekos kör. Fizetni kell a szállodást, apám megy a recepcióhoz, és követik őt a többi pár hölgytagjai. Ugyanis náluk volt a pénztárca, nem a férjüknél. Egy férfi és talán 3-4 nő állt a recepció előtt. Ők a 70-80-as évek addigra 40 feletti vállalkozói-maszek feleségek voltak. De persze ez nem most alakult ki, hanem ez már berögződött dolog volt. Nem árulok el nagy titkot, hogy a nők a szexuális megélésüket nem a férjeikkel élték meg.

Az most hogy a vérmes nők herélték ki a férjüket, vagy a férfiak adták be magukat önként, abban a dologban mellékes, hogy a feminista ideológia biztosan nem férkőzött be kis falum hölgytársaságának életébe. Nem volt pontos ideológia arra, hogyan nyomják el a férfit. Az igaz, hogy az akkori rendszer, ha nem is teljesen, de az egyenjogúságot hangoztatva lehetőséget adott nekik erre. És ők éltek vele. Persze az külön kérdés megérte nekik-e ez a felállás? Hát azért maradt nem elnyomott férfi, aki persze ezen hölgyeknek adott örömet. Sajnos nem sok forrás van erről, de a 70-es és 80-as években igencsak laza volt a szexualitás a kisebb közösségekben is, az üzemek kartársai és kartársnői sokszor találták megy egymás örömét a másik karjaiban. A New York Times cikke szerint a kelet német nők kétszer annyi orgazmust éltek át, mint a nyugati társaik. Volt idő, volt biztonság, elvált nőként is tudott biztonságban élni.

Ha ma megnézem, az azóta várossá lett kistornyos falumat, azt látom, hogy a jelenlegi felállás megváltozott. Ma a feleségek az anyagi biztonság miatt elnéznek sok mindent a férjüknek – (érdekes, hogy anno "Uram"-nak hívták a férjüket, miközben sok esetben ma a "Párom" helyett ez relevánsabb lenne) – és a válás esetén max egy lakás marad. Persze ez nem reprezentatív felmérés, ezt csak az amit én tapasztaltam.

A két korszak valahol szemben áll egymással, de az egyik esetben a fárfiak a kényelem miatt hódoltak be, a másik esetben a nők az anyagi biztonság miatt.

Miért nem áll fel egy farok?

Megint csak azzal kezdem, hogy az én farkam miért állt fel, aminek volt sok oka, de most egyet emelnék ki. Az elvárás. És ez az elvárás nem csupán arra terjedt ki, hogy felálljon, vagy sokáig bírja, vagy úgy dugjon. Hanem elvárás a klasszikus férfi minőségekre:

1.) Fizikai védelem

2.) Anyagi biztonság megteremtése

3.) Utódnemzés

Libido dominandi

A férfiak világában meglévő uralkodási vágy, a libido dominandi jellemzi a férfi-női kapcsolatokat is. Ez szerinte olyan elképzelésekben is megnyilvánult, mint például a középkori egyház által propagált szeretkezési pozíció: a férfi felül-nő alul pozíció. - Pierre Bourdieu francia szociológus (forrás: Wikipédia)

A libido dominandi fogalmat használja ugyanakkor, amely az uralkodás iránti ösztönös vágyat jelenti, belső vezéreltség, amelyet egy férfi érez, és amely dominációra készteti őket – ennek a legjobb példája pedig a háború. Hosszú távon a nemek közti különbség pedig megmarad szerinte, minden látható változás ellenére. Az oktatási rendszer, az állam, a család és az egyház tartja fenn a maszkulinitás formáját. (forrás: maszol.ro.)

"maszkulinitás hosszú távon lépésről lépésre eltávolodott a fizikai erőszaktól a szimbolikus erőszak irányába" - Hadas Miklós

Ma persze nem kell kitől megvédeni a nőt, de az anyagi biztonságon túl növekedett az anyagi elvárás is. Nyaralás, cipő, táska és a többi, ami épp a szomszéd feleségnek lett. A többlet, több munka, több stressz, több elvárás. És felmerült a kérdés, egyáltalán miért is? Azért mert szombaton leszopnak?

(ha megnézzük a mozifilmeket, hány vígjátékban jegyzi meg a feleség, hogy ingyen szaxit kap a férj? Ennyi lenne az intimitás?)

Az utódnemzést eleve kicserélném szexre. Azt már a Hölgyek várjatok írásomban leírtam, hogy a férfi kapott egy olyan igényt a nők felöl, amit sok esetben nem is ért. OK a romantikát és a szerelmeskedést még felfogja, de tudatos szexet, meg a szexistennőt, és az összes többi dolgot már nem. És a romantikus slow sex szépségét is meg kellene mutatni, a benne rejlő szépséget kellene mutatni. Hogy élje át, érezze meg mi lehet még a szexben. Nem gyertyák száma, a pezsgő ára, és az étterem trendisége az, amitől ez jobb lesz. Legyek most kurvára demagóg.

A férfi nem akar isten lenne, csak férfi, ezért elég neki a nő, mindenféel istenes dolog nélkül.

És itt már bejön az, hogy nem beszélünk a szexről. A médiából ömlik a nő orgazmusa, ezer trükk van, hogy legyen jobb neki, de mi van a férfi orgazmusával? Hol van tisztelve az álló farok?

A #MeToo kapcsán elmélyedtem pár csoportban, és láttam mekkora az ellenszenv az egész iránt. Ami mögött az is húzódik, hogy lett egy kurva nagy férfi ellenesség is. Az átlag férfi már nem hisz a nőnek. Számító kurvának tartja, és szélsőséges femnáci posztokat szaval. Már nem tudja látni benne, az áldozatot, mert maga is egy áldozat.

Nem lehet felmenteni persze a férfiakat sem, az 5 perces önző reszelős dugás miatt, amikor nem is érdekelte őket, hogy elélvez-e a párja. De azonkívül, hogy ez nem jó a nőnek, beszéltünk arról, mi lenne a jó a egy férfinek? Alig.

A nők elvárnak valamit, de nem tudjuk, hogy mit, a társadalom meg álságosan kommunikál a szexről.

Mit tesz a férfi? Inkább kiveri.

A kiverés fétise:

6-7 évesen már rendszeresen maszturbáltam, dörzsöltem masszíroztam a farkamat. Vagy ezt még kukinak kellene hívni? Na ez nehéz dolog.

Az első amit külső használatként bevetettem, az a zuhany volt. Lecsavartam a fejet és magát a cső sugarát irányítottam a fityma fékhez és a makkhoz. Vicces, hogy pont oda ahova a Orgazmus Meditációkor kell a farkat érinteni. Mivel rövid a fitymám így nekem azonnal a makkor izgattam. De olyan erővel engedtem rá a vízsugarat, hogy a fityma egy részét elérve az évek alatt azt megnyújtotta. Még a 30-as éveim elején is megvolt a nyoma.

Aztán ahelyett, hogy verni kezdtem volna, volt a családban egy NDK-s masszírozó gép, és arra szoktam rá. olyan 2-3 cm-es kerek fejek voltak hozzá, kvázi egy vibrátor volt. Ez volt a másik amit évekig használtam összevissza.

Sokkal színesebb játékot folytattam mire 13-14 évesen beállt volna a klasszikus farokverés mozdulat.

És itt csesszük el. Mert farokveréssel 5 perc alatt elélveztem, rángatva durván.

Minden trauma, elfojtás nélkül játékot és egyéni vágyat vittem bele tudatlanul.

Gyerekként jobban benne voltam egy öngyönyörben, mint az azt követő 20 évben.

Én is vertem a farkamat, nagyon sokszor, nagyon sokat. Mert hát valahol a farok erekciós állapotában adja magát, hogy kb. milyen mozdulatok jönnek be. Az anatómia azért nagy úr. De maga ez a gyors, kemény fogású, határozott mozgást már nem a farok keménysége, állapota, a vad izgalom, a kanosság kívánja meg így. Belénk kódolják.

Mert hát egy tinifiúnak hol is van megfelelő helye, ideje arra, hogy valóban élvezze ezt. Gyorsan, valahol elbújva kell elvégezni. Félnie kell attól, hogy valaki rányit, meglátja, és a végén mit kezdjen az ondóval... Sok-sok probléma. Eleve tilos róla beszélni, ezért a bűnös élvezetet még tetézni kell bujkálással és kapkodással is. Nincs más megoldás, célratörően kell elvégezni, gyorsan és keményen. Szóval verni kell, és kész.

Ott van maga a szó jelentése is; ha kiverik, akkor biztosan verni kell. Ok, az én koromban használták a hokizni szót is, de ismerve a jégkorongozás világát, az sem sokkal finomabb kifejezés. Ha verni kell, akkor verem én is.

Mindig a kapkodás, és akkor még nem volt online pornó HD-ban, csak import pornómagazin, német alámondásos VHS kazetta, Tutti Frutti Party valamelyik német adón este 10 után. Hát igen, a „ja, ja, tiefe-tiefe” szöveget sosem felejtem el. Amikor akár fejlődhetett is volna a szexuális életem, valójában csak rémálom volt.

A gimis évek sem egyszerűbbek, és én négy évet egy fiúkollégiumban töltöttem. Ott aztán, mondhatni, nullára redukálódott a hely és az idő kérdése. Éjjel gyorsan a paplan alatt, vagy napközben a WC fülkében, olykor egymás között cserélgetve egy-egy rejtegetni való újságot.

Aztán jönnek az albérletes évek, ahol megint csak kevés a megfelelő pillanat. Én az a szemérmetlenebb típus vagyok, felnőttkoromban nem csináltam olyan nagy ügyet abból, hogy maszturbálok. De a mai napig igazából nincs olyan férfi ismerősöm, aki elmesélte volna, hogy olykor maszturbál-e. Nőktől hallottam, ők sokkal nyitottabban élik meg ezt.

De amikor látom a médiában, hallom a mindennapokban, hogy „húú, a férjem/barátom verte a farkát”, bizony érzem a megdöbbenést. Ciki, meg béna, meg gáz, olykor még szánalmas is. Mert a pasi nem bír magával.

És hát a legtöbb férfi nem is tud mást tenni, csak veri a farkát.

Most 43 vagyok, és 41 évesen még én is vertem. Bennem volt már a szokás, mondhatni, belém volt kódolva, hogy ezt így kell. Elővesz-felállít-ver-élvez. Maximum 5 perc. Mintha begurulnánk a McDrive-ba egy sajtburgerért. Ennyi egy orgazmus.

A farokverés ilyenfajta sunyi módon történő elfogadása valójában lealacsonyítja a férfit, a farkát, az orgazmusát, magát az orgazmust. Ennyi a férfi: 5 perc farokrángatás, nem is kell neki több. A nő érzékeny dolog, ezért sem illik a férfi hozzá.

Pedig a farok érzékeny dolog, a férfi szintúgy. A farok szeretne „finomságban lenni”, a férfi szeretne hosszan élvezni. De ha veri, akkor neki ennyi elég, ennyi jár, és pont. 

 

Mi lenne az a több, hogy feladjuk ezt az 5 perces megoldást?

 1. Elfogadni és megérteni a férfi vágyait
 2. Megmutatni a férfinek, hogy van más ezen az örömön kívül
 3. Ugyanolyan természetességgel és érzéssel beszélni a farokról, mint a punciról
 4. Levenni a férfi válláról: „a férfi egy erőszakos pöcs” bélyeget
 5. Tisztán, őszintén kommunikálni a nő vágyait

Mert a nő vágyai is el vannak hallgatva valahol. Ahogy egy kedves hölgy írta, az hangos femnáci tömeg csak egy baszatlan picsa. Igen, egy tudatos nő ahogy vágyik az érzékiségre, úgy többen arra is, hogy végre rendesen meg legyenek baszva. Ahogy korábban írtam, a férfinek pedig olykor ki kell magát basznia:

Persze nagy a nő felelőssége, és munkája ebben, képes lesz-e erre megnyílni, befogadni. De az elejéről kell kezdeni, egyetlen érintéssel, megtalálni abban a minőséget, felépíteni az első behatolásig, türelmessé tenni a farkat, befogadóvá a puncit, hogy aztán megölve téged beléd haljon. Ugyanis ha ebben a férfi megérzi azt, hogy valóban maga erejéből, bizalmából volt képes arra, hogy a nő teljesen odaadja a punciját neki, lesz képes zsigeri erővel mindent eldobva addig csinálni, amíg minden erejét, és valahol saját férfiasságát is beleveszti a nőbe. Amióta foglalkozom ezzel, ezt a témát mindenki kerüli. Persze a megbaszott nő gyakrabban feltűnik, de hol van a baszó férfi? Hiba lenne, ha ezentúl csak valami erős, de mégis gyengéd férfiról beszélnénk. Persze, hogy sok férfi viszolyog így a tudatos intimitás ellen. Hisz nem látja benne saját magának írmagját sem.”

És erre ma egy férfi azonnal ugrik, obszcenitást lát benne, vulgáris primitív szexet. Egyrészt már nem mer szólni, hogy bizony ezt ő is szeretné, másrészt a nők sem merik kommunikálni, hogy ők bizony szexuális lények, és nem csak érzéki hölgyek.

És a femnácik hangosak. Emiatt pedig azok a férfi csoportok lesznek igazán hangosak, aki próbálják az ő hangjukat elnyomni. Persze vannak pöcs férfiak, és sok esetben csak róluk hallani, emiatt a nők velük általánosítanak minden farokkal rendelkező személyt. Csak ez kurvára nem jó így.

Így elsőre persze, hogy igaza van azoknak akik a a szülői elidegenítés tünet együttes, vagyis a PAS (parental alienation syndrome) elméletét támogatják. Hisz minden pasi pöcs, ergo erőszakos, és így kurva könnyű a válás okait a pasira terhelni. Ha szóba kerül bárhol, hogy félrelépés, azonnal a férfi lép félre sosem a nő. De kérdem én, a férfi mindig egyedülálló nővel dug félre? Ugyan. És ezzel máris csúsztatunk. Így hiába zavaró, hogy egy csoportban a férfi minden nőt számító kurvának titulál, neki ez az ellenkép jutott.

Ami persze érdekes volt, hogy a csoportokban és a kommentekben is kirajzolódott egy hasonló minta. Nyugati feminista összeesküvés a férfiak elnyomására. Annyi ideológiát zúdítottak rám, hogy már-már fullasztó volt.

És szembetaláltam magamat a MGTOW-val. (ejtsd: migtáó)

Itthon két fő oldala van: a Férfihang, illetve a Huffnágel Pista. És ha a azt nézem, mit hallottak ők, valahol még elfogadható válasz is lenne. Miről is szól ez. Az internet bugyraiban, a manosphere-ben három utat ajánlanak a férfinek:

 1. Pick up artist – azaz a csajozó gép, ők kihasználva a női ismereteket csajozásra használják
 2. Férfijogi aktivista – aki küzd a feminizmus ellen
 3. MGTOW – azaz a saját útját járó férfi, a ő feminista propaganda miatt kivonul a nővel tartandó páros kapcsolatokból

A MGTOW-nak négy szintje van:

 1. A piros pirula, azaz férfi felismeri a nővel való kockázatot de ezt bevállalva kapcsolatba a lép vele
 2. A hosszú távú kapcsolat feladása, azaz nem lép házasságra a nővel, de kisebb kapcsolatot fenntart vele
 3. Rövid távú kapcsolat feladása, azaz még randizni sem hajlandó egy nővel, egyszerűn minden figyelmet és támogatást megvonnak egy nőtőt. Bár írta valaki, hogy azért a kurvázást fenntartja magának.
 4. Teljes gazdasági kivonulás, azaz csak annyi pénzt keres magának, ami a saját megélhetését biztosítja, hogy még adó formájában se kapjon a nő támogatást.

És van még tovább, miért jó ez egy férfinek:

 1. Több idő jut magára
 2. Nem csinál belőle több hülyét egy nő sem
 3. A pénznek talál jobb helyet is egy nőnél
 4. Kevesebb stressz lesz

Ha ezt összehasonlítjuk az elején az elvárásokkal, nos nagyjából relevánsak. Igaz akkor a MGTOW kezdeményezése? Nem. Ugyanis nem minden nő ilyen, és ezért kár lenne belevágni. De mégsem mondanám azt, hogy teljesen igazságtalan az amit ők akarnak. EZért ahelyett, hogy legyintenénk, az ő szemszögükből is érdemes lenne ezt mélyebben megvizsgálni.

Puzsér mondta erről, hogy ha minden férfi kivonulna, akkor a nők azért hamarabb nyúlnának szex gyanánt puncihoz, mint a férfiak egymás farkához. Most hagyjuk a stílust, a túlságosan sarkos véleményket.

Szóval már csak emiatt nem teljesen életképes a dolog. Van benne egy kis szerzetes életmód, de komolyan, azért ez nem megoldás. A másik probléma ezzel, hogy ha bővebben belemegyünk ebbe, akkor megjelenik a rasszizmus, a homfóbia is. Azaz kicsit sok esetben ez nem más, mint a hetero középosztálybeli férfiak filozófiája, akik mindentől és mindenkitől féltik a pozíciójukat.

Mégsem szabad legyinteni egyikre sem. Mert igazság mindenkinél van, csak túl van tolva. És tudjuk, fullba nem szabad tolni.

A mostani szexuális zaklatás/erőszak kampányoknál három dolgot emelnék ki:

 1. Az elsődleges dolog, ami létrehozta az összes esetet, és itt nyugodtan nézhetjük a hazai eseteket is, az a Hatalom. Az összes zaklató azzal érte el valahol a célját, hogy a pozíciójából származó hatalmával visszaélt. Tudta, hogy olyan erő birtokában van, amivel a gyengébb személy, ha nem is behódol, de az esetlegesen megtörténő cselekmény után nem fog szólni senkinek. Ahogy látjuk a dolog többszörösen is működött. Nem tisztem ítélkezni egyik személy felett sem, engem kizárólag a motiváció és mechanizmus érdekelt. Mi az, amit a férfi elsődlegesen a sajátjának tekintette: a fizikai erő, a hatalom. De most nem izomerejével, hanem egzisztenciális erejével szerezte, vagy próbálta megszerezni azt, amit akart. Ez egyszerre mutatja a régi mechanizmust, illetve az utolsó kapkodást felismerve, hogy már ezzel nem élhetne.
 1. Ha megnézzük miket szerettek volna az elkövetők: masszázst, nézzék ahogy zuhanyozik, elfenekelés, tapizás, max egy szopás, de valós nemi aktus alig. Hogy miért nem akartak dugni, biztosan sok okot lehetne találni, de valószínűleg közrejátszik a félelem a teljesítőképességtől. Azaz hiába a nagy név, meg a hatalom, valószínűleg a méret parán kívül lehet nem akart felsülni azzal, hogy öt perc alatt elsül. Szóval a férfiasságának pontos megmutatását már szégyellhette.
 1. A fentebb felsorolt dolgok is az mutatják még, hogy a felsülés parán felül valahol mind-mind egy fétis is egyben. BDSM, voyeur-ség, de az ami több esetben mintaként visszatért: a maszturbálás a nők előtt. Weinstein, C.K. Louis vagy Jeremy Piven példaként említhető. Nem is akartak dugni, hanem csak kiverni a nő/nők előtt. Mert már csak ez megy igazán, a legerősebb fétis: 5 perc alatt kiverni a nőre. Persze ebben még lehet magamutogatás ugyanúgy, mint megalázkodni a nő előtt, de maga az orgazmus elérése csak farokveréssel lenne elérhető.

Nem akarok senkit felmeneti, sőt attól, hogy nem volt aktus, ez ugyanúgy abúzusnak számít. De az az ok ami miatt ennyi férfi – most hatalommal, vagy anélkül – erre vetemedik, azt mutatja, hogy sokkal több férfi szorul a farokverés fétisébe, mint azt elsőre látnánk.

A másik, hogy közben olyan egyéb fétisek kerülnek elfojtásra mindenkiben, hogy ez ilyen megélésekhez vezet. Hisz a legtöbben nem merik nemhogy megélni, kimondani, vagy kérni sem azt, hogy valójában mire vágynak.

Ezek az esetek egyszerre szólnak a hatalmukat féltő férfiakról, mert nem értik a világot, és őket is megzavarja egy hangosabb női kisebbség, közben ugyanolyan átlag pasik, akik beleszorultak a farokverésbe, és közben őket is nyomja az a szégyen érzet, hogy lenne egy vágyuk-fétisük, de megélni már nem merik. Mert perverznek lesznek titulálva. (Az más kérdés, hogy a BDSM fesztiválról megjelent két cikk után elmebetegnek lett ott titulálva mindenki.)

Ha sok helyen olvasunk, főleg ezt a háborút látjuk. És ez kezd állóháborúvá válni. A feministákból kiváló femnácik már nem a nők jogaiért, hanem a férfiak ellen küzdenek. Legyen az egy válás, vagy a nemi erőszak kérdése. Tisztelem a PATENT és NANE munkáját, de néha ők is rosszul kommunikálnak. Erre pedig valahol jogos válasz a PAS összefogása, vagy a MGTOW irányzat. Hisz a MGTOW sem ad igazán férfiépítő utat, csak egy irány valami ellen. 

Senki sem valamiért tesz valamit, hanem csak valami ellen. Az pedig maximum nulla lehet.

Amit pedig ért valamilyen sérelem könnyen felszáll erre a vonatra. Hisz van aki megérti, aki támogatja, aki bízik és hisz benne.

A MeToo kampánynak talán nem is maga a nemi erőszak kezelésének kérdése az, amit felhozott, hanem egy olyan nem kimondott állóháború képét, ami miatt dugni sem tudunk egy jót.

Mert a férfi pöcsözésre, nem fog senkinek felállni a farka, és minek is, hisz aztán csak az erőszakos férfikép lesz hangsúlyozva, ahelyett, hogy a vágy és a gyönyör tárgyát látnánk benne.

A feminista kurvázásra pedig egy punci sem lesz nedves, és nem fogja egy nő sem szétrakni a lábait.

Sértődünk, dacoskodunk, hibáztatunk, ellenségképet keresünk. Az áldozatok belefáradnak mindenbe közben. És a libsi ringyó meg a hím soviniszta fasz, meg önmagában áll.

A szexet imádó többségnek szólni kéne lassan, hogy a kisebbség fogja be végre a száját.

Minden intimitás, ez is.

Végezetül egy videó arról, hogy az abúzus kezelése a médiában meddig és hol lehet. Mert a bíróság felmet, az internet soha:

 

 

Felkészülni a popsi szexre

Felkészülni a popsi szexre

Felkészülni a popsi szexre

 

683dc20ecb385498bed832cae5e97218.jpg

 

 (nőnek vagy férfinek)

Nem ez a tuti módszer, de egy igencsak jó megoldás arra, hogy egyszerre legyél ellazult, rugalmas és tiszta. Teljességében felkészült arra, hogy élvezni tudd ezt a kapcsolódást.

 

És ez nemcsak az első alkalomra, hanem igazából később is jó megoldás arra, hogy belelazulj az egészbe, és ne kelljen semmin feszengened.

 

Olyan fürdőszoba kell hozzá amiben WC csésze is van. Ülj be egy kád forró vízbe, és pihenj benne addig amíg a tested el nem lazul. (Ha zuhanyzó van akkor addig engedd magadra a vizet, amíg szintén el nem lazulsz, de zuahnyzó esetében is le kell ülnöd)

 

Tedd szét a lábaidat, és a középső ujjaddal kezd el simogatni a végbélnyílás környékét, majd magát a végbélnyílást. Egy finom ütögető mozdulattal lazítsd el, majd engedd, hogy az ujjad picit behatoljon. (zuhanyzó esetén eközben a másik kezeddel irányítsd ide a vízsugarat)

  

Ha elég laza, engedd le a vizet, és tekerd le a zuhany fejet a csőről. Állíts be egy közepes erős sugarat, nem túl meleg hőmérséklettel. Tedd a csövet a végbényíláshoz, és engedd, hogy a víz behatoljon. Pár másodperc alatt fel fog tölteni, tartsd bent és ülj át a WC-re. Ismételd ez meg addig, amíg minden széklet el nem távozik.

 

Ülj vissza, és most újra engedd magadba a vizet, mostanra vagy annyira laza, hogy a víz simán beléd hatol. Játsz egy kicsit. Hagyd, hogy ahogy bemegy, jöjjön is ki, áramoljon benned a víz. Vagy hagyd egy kicsit bent, majd engedd ki, és töltsd fel újra magadat. Ez teljesen el fogja lazítani a végbényílást.

 

Ha már elég volt, pihenj egy kicsit, mert kevés víz maradhatott benned, ezt még préseld ki magadból. Mosakodj meg, majd törölközés után olajjal kend át a végbélnyílást. Nyugodtan hatolj is be. Használhatsz kókusz, mandula, jojoba, vagy más finom olajat is.

 

Most készen állsz egy finom játékra.

 

Tested, feneked el van lazulva és teljesen tiszta. Nem kell feszengened semmin.

 

Ha a férfi anális szex érdekel, ITT olvashatsz róla.

Ha a prosztata masszázs érdekel, arról ITT olvashatsz.

Ha pedig tanulni szeretnél a prosztata masszázsról, gyere el.

A feminizmusra nem az anti-feminizmus a válasz

A feminizmusra nem az anti-feminizmus a válasz

A feminizmusra nem az anti-feminizmus a válasz

ldr_cover.jpg


De nem is a klasszikus maszkulinizmus.

Megváltozott a világ, olyan értékeket kergetünk, amik idejét múltak. Sok helyen olvasni, hogy állítsuk vissza a régi férfi értékeket. Ok, és állítsuk vissza a régi női értékeket is? Mert ez itt a hiba. Legyen olyan mint régen.

De mi is volt régen?

Ha megnézzük az elmúlt 2-3 ezer év párkapcsolati felállását, és most maradjunk csak az európai részen, nem nagyon találunk olyat, amikor a férfi és a nő egyenrangú kapcsolatban lettek volna. És akkor a szexről még nem is beszéltünk. Az elmúlt közel 1000 éve pedig már a keresztény konzervatív erkölcsök mentén zajlott. Mennyi is volt a nő joga? Ugye.

Voltak a szexualitásban kisebb fellángolások, a rokokó perverziói, A XIX. századi London domina bordélyai, a XX. század elején a nők hisztéria kezelése, a két világháború között Berlin lokáljai, a 70-es évek San Fransisco-jának meleg fürdői, vagy a személyes kedvencem a Plato's Retreat swinger klub a kora 80-as években.

De ezek csak lokális szinten adtak valamit, a legtöbbje szintén csak férfiaknak, de társadalmi szinten nem változott semmi.

Ha nincs Kinsey, aki mert szembenézni mik az egyéni vágyaink, majd nincs Betty Dodson aki nyíltan beszélt a női maszturbálásról, nem tudom hol tartanánk.

És hiába ez a mostani tudatosabb nyitás a szexualitásra, még mindig nem egységes a nő és a férfi szerepének kezelése.

Ha egy nő jóni masszázsra megy, az gyógyulni akar, ha férfi megy lingam masszázsra, meg már finoman szólva is fejlődni. És az valahol álságos.

Anno írtam arról, hogy a nők elhúztak a férfiak mellől, és lehet meg kellene egy picit állni. Valóban van egy bizonytalanság, de arra nem a támadás, meg nem értés, illetve régi értékek visszasírása a válasz.

"Az elmúlt 30 évet megelőzően sem a férfiak, sem a nők nem beszéltek a másik nemnek arról, mi zavarja őket. Mindkét nem passzív-agresszívvé vált, ám különböző módokon. A férfiak ittak, a nőknek a fejük fájt. Ám az utóbbi 30 évben mozgalmaik révén a nők eljutottak oda, hogy lényegében minden érzésüket kimondhatják – a nőknek, a férfiaknak, a társadalomnak. A nők érzéseiből tantárgy lett az egyetemeken, beszélnek róla a TV-ben, különkiadásokban…A férfiak érzései viszont gyomorfekélyként nyilvánulnak meg." - Warren Farrell

Miközben mindenki a kommunikációról hablatyol, valójában senki nem mond semmit. Ezoterikus lilaködbe burkolva sejtetnek valamit, amit a legtöbb férfi kurváta nem ért.

Jó példa erre a baszás. Egy tudatos nő, abszolút érti miről van szó, a férfiak meg nagyon nem. vagy ott tartanak, hogy eddig azt hitték csak valami romantikus lágyság kell - ami kell is, mert baszás sem lesz -, vagy ahogy a mostani #MeToo kampány során többször is elhangzott:

" Ma a férfiak egy része már abban is bizonytalan, hogyan kell úgy közelíteni egy nőhöz, hogy az ne minősüljön szexuális zaklatásnak."

Nos és ebben is van persze igazság. De ezért kellene tisztábban kommunikálni, és nem azonnal nemet mondani.

Ahogy látom a testében nem tudjuk igazán látni a másikat. Az álló farkú férfit most is sok hely undorító, vagy azonnal perverznek tituláljuk, pedig drága hölgyek, dugni és szeretkezni ez tudna. A meztelen nő esetében a férfiak meg vagy simán kanosak lesznek és sunáznának ezerrel, vagy elbizonytalanodnak, hogy akkor most hogyan is tovább.

De tiszta, őszinte reakció alig van.

A XXI. századi tudatos nőre egyetlen válasz van, XXI. századi tudatos férfi. El kell felejteni a feminista kirohanásokat éppúgy, mint a hímsoviniszta lózungokat.

Make love, not war.

Szerepekért, státuszokért megy a harc, miközben valójában mindenki csak önmaga szeretne lenni.

A férfiaknak nem kellene félniük attól, hogy egy erős nő nem akarna, anya lenni, vagy vacsorát főz gyengéd nő. Dehogynem, csak közben szeretne önmaga is lenni a vágyaival és érzéseivel.

A nőknek meg kellene mutatniuk, hogy a férfiak legyenek igenis férfiak, olykor kemények és vadak, és mondják ki végre mire vágynak.

Van egy erős paradoxon a mostani férfi milyen legyen kommunikációban: az egyik azt mondjam legyen végre nyugodtan gyenge, hagyjuk sírni, a másik meg a régi klasszikust akarja. Nos ebbe még én is belezavarodnék, hogy akkor nekem milyennek is kellene lennem.

Tudom mi ezzel a gond, hogy az egyiket nők írták, a másikat olyan férfiak akik nem mernek szembenézni azzal, hogy változni kellene.

Érdekes látni a Marton vs Keró kommunikációt. Marton esetében mivel csak nők voltak a megszólalók hangosan próbáltak kettős mércével élni, és némítani a tömeget, most hogy férfiak is áldozatok lettek a Keró ügy kapcsán nagyobb lett a némaság. Hisz innentől kezdve ez már nem feminista kampány, amit a nyugati ideológia tol ránk. Persze majd lehet előveszik a homofób kártyát, az mindig bejön.

Sok éve már, hogy olvastam egy cikket arról, hogy kiskorúak ellene abúzusoknak hány százaléka fiú elleni. Mert általában azt is kislányok elleni dolognak gondoltuk. És most hagyjuk ki a meleg és pedofil eseteket. Hanem amikor felnőtt nő abúzál fiút. Nos a száma valahol 20% körül lehet, de csak becslés, mert ez nem szokták jelenteni. A kisfiúk még annyira sem szólnak, mint a lányok. És a nőkről ez nem volt elképzelhető, hogy abúzálnának.

Szóval ahelyett, hogy ez energiákat egymás szidására használnánk, ideje lenne szembenézni sok dologgal.

És most hagyjuk a hímsoviniszta férfi tömeget. A nők között ugyanúgy megvan az ellenoldaluk is, meg a pártoló oldaluk is. Hány nő írt arról, hogy a nők is tehetnek az abúzusról, akkor most kérdezem, ha a férfi az áldozat, és nem volt sem kihívó a ruhája, sem nem volt felhívás a keringőre, ott ki a hibás?

Bennük annyi düh van, felesleges megmenteni őket.

De mi van azokkal a férfiakkal, aki tudatosabbak, akarnak valamit, de kurvára nem értik, hogyan is kellene szólni.

Épp tegnap kaptam meg az a szép jelzőt magamra: férfitestbe született kisebbségi komplexusban szenvedő feminista, és vélemény terrort fogalmazok meg. Bár voltam már fizetett ügynök is.

Nos, nem ez a jó kommunikáció.

Azt hiszem az első dolog, az lenne, hogy türelem kellene. Magmegtartás rock’n’roll :)

A másik pedig az, hogy legyen bizalom, intim teret kellene építeni, ahol lehetne végre őszintén beszélni, minden bullshit nélkül.

De ahogy mostanában mindig a nők léptek szóltak hamarabb, most is ez lenne talán jó.  A férfiak pedig türelemmel meghallgatnák a frankót.

De ez már ne legyen valami érthetetlen ezos-spiris szöveg, hanem amolyan férfiasan egyszerű. Meg kellene a nőknek is érteni és elfogadni a férfi nyelvezetét. Nem kell sem istennő, sem egyesülés, sem semmi SH-s szavak. Coelho és Osho idézetek itt nem jönnek be. Tudom, hogy erre jobban kattint a női tömeg, de mi férfiak nem.

Úgy tudunk titeket, nőket elfogadni, ha ti elfogadtok minket, férfiakat olyannak, amilyenek vagyunk.

Nem ezekben kellene megszólalnunk, hanem a pozitív dolgokban kellene hangot adni. Akkor meg csak kuss van. Miért csak akkor szólalnak fel sokan, ha már ég a ház? Mert a kényelem nagyon erős motiváció, és sokan ezt féltik.

Be kell látni azt is, hogy a mostani abúzus elleni kampányok nem a férfiak ellen szólnak, eleve már a férfiak is érintettek benne. Nem szólnak sem érték ellen, hisz az erőszak nem lehet érték, ahogy az elkövető személye sem.

El kellene felejteni egy picit ezt a feminizmus dolgot, mert sem az anti-femenista szövegek, sem a maszkulinizmus nem válasz erre. Aki meg valami gender elméletet vizionál, nos az sem érti valójában ezt. Mert ők mind támadást látnak, pedig ez csak fejlődés. És ez már nem fordítható meg. Nem fog kihalni az emberiség, nem lesz több meleg, nem lesznek gyengébb férfiak.

A férfiak meg leszállnak végre erről a régen minden jobb volt vonatról, mert a nők régen másikra váltottak jegyet. Nem fognak már átszállni. Azt sem mondom, hogy a férfiaknak kell. Inkább keresni egy állomást és elindulni közösen egy új vonalon. De erőszakkal nem lehet másik járatra szállni, mert menet közben a vonatról leugrani veszélyes.