Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
A begyulladt punci és a lankadt farok

A begyulladt punci és a lankadt farok

A begyulladt punci és a lankadt farok

Nemi-Lelki-betegség

proble_ma.jpg
A hüvelyflóra olykor nem valami fertőzéstől gyullad be, hanem mert valójában az a szex nem kellett volna, és a test szólt, hogy hahó, de nekem ez nem jó.
 
Nem volt se uszoda, se wc deszka, se új partner, a régi se dugott mással, csak neked ez a szex nem kell.
 
Lehet, hogy csak akkor, vagy már igazából jelez valamit tenni/váltani kellene.
 
A gond az, hogy ez már túl van egy érzelmi és energetikai reakción, ez kvázi az utolsó állapot.
 
Már korábban sem volt igazi szex, de nem akarod megbántani, meg lehet egy orgazmus neked is jólesne. Vagy ha nincs is, vagy épp nehezen is jön össze, de mit lehetne tenni.
 
Vagy azt érzed, hogy elmegy az egész, de mégsem vagy feldobott, hanem elfáradsz benne, sőt betegeskedni kezdesz.
 
Mintha stressz érne, vagy fizikai levertség, vagy könnyebben beszedsz egy megfázást.
 
Valami nem stimmel. Lehet, hogy csak a férfi lopja az energiát, te adsz, de valójában te a testi interakción kívül mást nem kapsz, nem töltődsz.
 
De lehet belül neked ez már nem jön be.
 
Begyullad a hüvely, vörös lesz, viszket, más lesz az illata, akár folyni is fog. Jön a diszkomfort érzés.
 
Aztán veszel valami kenőcsöt, erre vérezni kezdel, pedig nincs itt az ideje, vagy épp nem jön meg, sőt el sem áll.
 
A puncid zárni akar, már mindenképp. Olyan jeleket produkál, hogy testileg lehetőleg ne lehessen már beléd hatolni.
 
Sok esetben még hízol is kicsit, pocakod lesz, nem csak a testi látványod miatt, hanem, hogy a has is egyre nagyobb falat építsen. (a férfiak pocakja is hasonló ok miatt is lehet)
 
Szóval ha ilyen történik veled, lehet ne fertőzést keress, be a másikat hibáztasd, csak nézd meg mi van veled.
 
Az intimitás gondja az intim részeinken azonnal látszani kezd.
 
Egy punci állapota sok mindent el tud mesélni, ki vagy és hogy vagy.
 
Jöjjön a férfi: Működik a farok.
 
Tudsz vele dugni, normális keretek között áll fel, ki tudod verni, és nem mész el két perc alatt.
 
Aztán fura dolgok jönnek.
 
Nem áll fel.
 
Nem történt semmi trauma, nincs igazán stressz, ott fekszik a nő, lehetne egy kis dugás, mégsem áll fel.
 
Ennek is ha nagyon tipizálni akarom két fő típusa van:
 
1. Meg sem mozdul, azaz teljesen kókadt és kicsi marad.
 
2. Nagyobb lesz, de nem kellően merev.
 
Mielőtt neten tablettát keresnél, vagy egyéb megoldáshoz nyúlnál, nem árt magunkban keresni az okot.
 
Hangsúlyozom, most nincs fáradtság, idegesség sem.
 
Nem működik a farok.
 
Az egyik ok nagyon profán. nem ez a vágyad. Igazából neked ez az aktus semmit nem jelent, nem akarsz ebben lenni. Nem izgat fel.
 
A következő ok az, hogy ezzel a partnerrel nem akarsz kapcsolódni. Valamilyen okból, legyen az testi, érzelmi, vagy pillanatnyi ellenszenv, te magad blokkolod a farkadat, hogy ebből aktus legyen.
 
Aztán ott van a jó öreg elvárás, hölgypartnered olyan elvárást tol feléd, amin bepánikolsz, nem akarsz, vagy nem tudsz ennek megfelelni. Behúzod a farkadat.
 
A nő akivel kapcsolódni szeretnél, blokkol téged. Olyan energiával közelít feléd, amivel kiherél, lohaszt, elnyom. Valaki azt mondaná, ez az erős nő, de nem, ez csak a dühös nő. Olyan lényével van ott, amihez valahol nem lehet kapcsolódni, csak közben mégis téged aláz meg.
 
Végezetül, a pornós kiverés. Ami igazából két ok. Egyrészt olyan erős vizualitásra vagy kihegyezve, hogy az az egy valós pina, nem hoz lázba. A másik, annyira verésre lett kondicionálva a farkad, képtelen vagy egy behatolással mit kezdeni.
 
Túl gyorsan elélvezel
 
Itt is most nem arról van szó, hogy kóros korai magömlésed van, hanem most egyszerűen pillanatok alatt elélvezel.
 
Ebben nem az van, hogy régen voltál nővel, vagy ki vagy éhezve. Nagyjából tudatában vagy annak, mire vagy képes, most mégsem az van.
 
Az első dolog itt is az, hogy te nem akarod ezt a kapcsolódást. Ezért a lehető leggyorsabb úton ki akarsz ebből szállni. Lett erekciód, de mégsem szeretnél nagyon tovább menni, ezért pillanatok alatt elélvezel. Amit ebben láthatsz, hogy valójában nem lesz jó orgazmusod, de farkad ejakulál. Elég volt ennyi.
 
De hogy miért nem akarod, három fő ok lehet.
 
- Fizika vágy szinten nem ez a te aktusod.
- Érzelmileg nem tudsz ebbe most benne lenni.
- Illetve egy fennálló emlék miatt vele nem megy.
 
Aztán újra ott van a partneri elvárás.
 
Fura mód, itt benne lehet az is, hogy mindenképp élvezz a nőbe, azaz termékenyítsd meg.
A másik, megint csak a kiherélés. hogy olyan erősen szív el téged, hogy önkéntelenül is elélvezel.
 
A hölgypartner annyira sietteti az egész aktust, hogy képtelen vagy stabilan benne lenni, elmész, mert nem uralod a helyzetet.
 
Ahogy látható, a férfiak két fő problémája igazából érzelmi, pszichés síkon is előfordulhat. Nem vagyunk stabilan benne az aktusban. Ez nem a mi dugásunk.
 
De van amikor, más probléma jön.
 
Kivörösödik, viszketni kezd, lehet nem is farok, hanem a szeméremdombi rész, száraz lesz a felülete, vagy túlérzékeny, sőt hámlani kezd.
 
Persze ezt kiválthatja fertőzés is. De nem volt, uszoda, WC deszka, új partner, és a régi sem volt mással. De a farok valahogy nincs komfortos érzésben.
 
A női hüvely flórája tud eléggé ellenséges is lenni, nem passzol a két fél egymáshoz.
 
A másik, ahogy a nőknél is, túllépve esetleges erekciós és korai magömléses problémákon, tovább van mondhatni erőltetve a szex a másikkal. Toljuk csakazértis.
 
De a test nem hazudik, és erősebb jelekkel szól, hogy valójában ez a szex, illetve partner érzelmileg nem te vágyad most. Nem tesz jót neked. Olyan szexuális aktusba mész bele, ami nem rólad szól.
 
Igen, azt gondolnánk, a Benső Igen főleg a nőknek probléma, pedig a férfiak, ha túllépnek a dugás szinten, az érzelmi kapcsolódásban már lehet valamikor Nem-et mondanának.
 
Ahogy a punci is begyullad, így a farok is jelezni kezd. Valami nem úgy működik mint kellene.
Az Ego ellenes önzés kora

Az Ego ellenes önzés kora

Az Ego ellenes önzés kora

www_usnews_com.jpg
Akik foglakozott már önismerettel, tudatosabb úttal, tudatos szexualitással, vagy valami ilyen programon, sőt lehet, hogy egy kommentben biztos találkozott már azzal: az ego tehet róla, azt az egod mondja, az egod vezérel.
 
Közben a másik oldalról az jön, mi a számodra fontos, mi az ami neked jó, azt tedd a mi számodra örömet jelent.
Persze meg lehetne magyarázni, hogy én gondolom rosszuk, de amit nagyon magyarázni kell, azért az nem biztos, hogy a tuti cucc.
 
Múltkor egy előadáson is előkerült ez az ego ellenes szlogen, mire lehet bizarr módon, de a Bibliából idéztem:
 
„És monda Isten Mózesnek: EGO EIMI HO ON, azaz VAGYOK A KI VAGYOK. „ - Mózes II. 3.14
 
Miről is szól a tudatos intimitás?
 
Önismereti, vágyismereti utakon magamat egyre jobban kinyitom, minőségibbé teszem magamat azokban a tulajdonságokban, amik engem jellemeznek. Ahogy a Vágyidentitásban írtam:
 
„A tudatos intimitás az a dolog, amikor képes vagyok teljes vágyamat megnyitni a másik felé, és ezzel bizalmat teremteni.”
 
Sebezhetővé válok, örömmel és hálával kapcsolódom a másikhoz. Önátadás történik, de nem önfeladás. Itt keverik sokan össze ezt az ego dolgot.
 
Mert mi a legnagyobb öröm, ha önmagamat teljességét oszthatom meg a másikkal, és a másik önmaga teljességét fogadhatom be. Teljesen megosztozunk egymáson.
Te gyönyöröd, én eksztázisom. Ez rövidke tao bölcselet mindig visszatér.
 
De még a bizalom megnyitása előtt van pár fontos dolog, és ilyenkor előtör belőlem a bencés diák. Tisztelem a másikat, és kell alázattal közeledem felé. Öröm és hála tölt el, hogy ezt ő felém is megteszi.
 
Teljesen tiszta érzésekkel kapcsolódunk, és a szerelem ennek a kapcsolatnak nem alapja, kiinduló pontja lesz, hanem a fűszere, katalizátora, ami felteszi majd a közösen megélt gyönyörben az I-re a pontot. A szerelem nem oka lesz ennek, hanem okozata.
Az a közös gyönyörteli megélés. mely a kölcsönös bizalmon, megnyitáson, önátadáson alapul lesz forrás a közös vágynak, lesz motorja egy kapcsolatnak.
 
Én nem szerelmet értékelem alul, hanem inkább azt látom, hogy mások értékelik túl. Ebbe a nem stabil érzésbe próbálnak kapaszkodni. A szerelem nem lesz megoldás a problémákra, nem elkenni kellene, hanem megoldani.
Nem hiszek ebben a szerelem teremtésben, meg boldogság keresésben. Legyél minél inkább az aki vagy, és azt add át. Azt sem mondom, hogy jobb, vagy szebb, hisz az oly szubjektív dolog, hanem minőségibb, nyitottabb, sebezhetőbb.
Miközben sokan papolják az ego hibáit, én mégis azt látom több lett az önző, nárcisztikus ember. Az egyén öröme, az egyén boldogsága nem megkérdőjelezhető, de amikor valakivel kapcsolatba kerülünk felelősségünk is lesz a másikkal, sőt a kapcsolattal szemben is.
 
Van itt ez a poliamoria.
 
Miközben nagyon sokat olvasok a nyitott hátasság témájában, mert tudom azt, hogy az egyéni vágyak megélésnek hiánya akut problémát okozhat egy párkapcsolatban, a poliamoriások nem tudtak épkézláb érveléssel meggyőzni, hogy abban mi a jó.
Miközben tudatosságot hirdetnek, valójában pont azt az érzés tűzték zászlójukra, amire mindenki egy nagyom mély, intim kapcsolódásban szeretne megélni. Olyan érzést, ami valóban nagyon instabil tud lenni, ebbe lehet az, hogy egyik, vagy mindkét fél pont, hogy feladja magát a másikért. Amikor egy kapcsolatban mindenki a másiknak akar jót, csak pont egymásnak nem. Adnak és valamit kapnak, amit a másik elképzel mi lenne a neki a jó.
 
Próbáltam feszegetni, hol lesz az a pont amikor felelősséggel lesznek egymás iránt, és mindig ugyanazt a kérdést teszem fel: kivel fogsz az IKEA-ban Klippan kanapét venni, hogy összebújjatok rajta, aztán persze dugjatok is. Mert lesz valaki, akivel nemhogy többet, de mindent akarsz.
 
Nem vagyunk egyformák, más dolgokat szeretünk, de pont azért randizunk, hogy azt válasszuk, akivel szeretnénk hasonlókat enni, azonos városba utazni, megnézni egy filmet, aztán persze az élet praktikusabb dolgai, autó, hitel, lakás meg az a gyerek, Vagy legalább egy kutya.
 
Nos ezeket már nem lehet úgy csinálni, hogy nekem mindig jó legyen, csak abban részt venni, ami nekem jó. De ez nem kompromisszum, csak velejárója annak, hogy másikkal vagyok, felelőséggel tartozom hogy ezt megteremtettük. Ahogy ma írtam, attól hogy szeretek a lányommal játszani az XBOX-on, még kénytelen voltam felkelni hajnalban mert éhes volt. Pedig az nem annyira jó :)
Olyan nincs, hogy mindig minden fasza. És kurvára nem, hogy mindig szerelmesek vagyunk.
És olyan sem, hogy mindig abban veszünk rész ami nekünk jó. Ahogy írtam ma erre, az maximum egy swinger klub felirata lehetne, pedig még ott sem igaz.
 
Biztos jártok bulikba. És ha jól figyeltek, a dalokból meg lehetne állapítani, melyik korosztály bulizik. Mert a dalok döntő többsége az adott generáció fiatalkori buli zenéi, amikor randiztak, ismerkedtek, szerelmesek voltak, buliztak. Nosztalgikusan kapcsolódnak ahhoz az érzéshez, csak mai zenére nem tudna a legtöbb ember. Pedig a legtöbb akkori dal már akkor is gagyi volt, most még jobban az. De jó kapaszkodni ebbe az érzésbe. Pár óra nem a mai énemben.
 
Nos valahol ez a poliamoria is ez,kívül tartani azokat a dolgokat, amik talán nem kellemesek egy kapcsolatban. Ha az egyik épp beteg, nem gond, majd megyek másikhoz. Ha ez egyik elutazik, nem maradok egyedül, majd idejön a másik. Bulinak buli, felnőtt fejjel vagyok benne, csak felelősségem csak magam miatt lesz.
 
Ezt tegnap írtam:
 
„Szerelmes vagyok, szeretlek. Minden megtennék érted.
Szerelmes vagyok szeretlek téged, meg a másikat, meg még azt is, mindent megtennék magamért.
Gyönyörben vagyok veled, bízom benned, mindent megtennék értünk.”
 
A másik kedvencem, hogy mikor azzal érvelnek, hogy a férfi alapjaiban poligám, ezért nem is lehet másként. Aztán jönnek spiris nők a matriarchális világról. Ennek az ellenoldala a Férfiak klubja, vagy a MGTOW, ahol meg a régi rendszer sírják vissza.
 
Akkor most leírom, 2018 van baszdmeg. XXI. század. Jó reggelt
.
A modern nő és modern férfi kora, az egyenlő felek kapcsolatának ideje. És persze lehet férfi-férfi és nő-nő is ez. Miközben a legtöbb homoszexuális kapcsolatot sokan szexuális alapon ítélik meg, sokkal kisebb a válások aránya, mint a hetero kapcsolatokban. Szegények ők épp azért küzdenek, hogy hivatalosan is egyek legyenek, addig heterok pont a azon, hogyan ne. Megnéztem és azokban az országokban ahol legalizált az azonos neműek élettársi kapcsolata, vagy házassága, jóval alacsonyabb a válások a száma közöttük, mint a hetero kapcsolatokban. A meleg házasságok stabilabbak, mint a leszbikusoké. Ez pedig ellentmond annak, hogy a férfiak poliamorikusak.
 
Ennek az az egyik oka, hogy időt kell szánniuk a házasságra, sok év mire oda eljutnak, a kapcsolat túllép szerelmi fellángoláson, tiszta kapcsolat lesz, Deida-i intim szövetség.
 
A nők nem a szőke herceget akarják, csak azt aki mellet biztonságban legyenek, mert egy nőnek kell ez. A férfi is azt keresi, aki mellet férfi lehet, aki mellett megnyugodhat. Felétéel nélkül elfogadni a másikat, mert ő csak ő.
 
Én is sokszor tanácstalan vagyok mi a megoldás.
 
De visszahozni régi dolgokat, meg félmegoldásokat találni nem a legjobb dolog. És az ilyen szövegek, hogy mindennap megengedem magamnak, hogy szerelmes legyek, az nem biztos, hogy a másik is ezt gondolja, mert ő meg ott tart, milyen legyen a gyerekszoba színe.
 
A szerelem csoda dolog, de pont a csoda miatt nem tudunk verset küldeni mindenkinek, lemondani olykor valami jóról a másik miatt. De közben azt sem, hogy magamat nézem minden pillanatban, szárnyalva a saját szerelmi érzéseim fellegében.
És lehet kibaszott demagóg ez, de az életben ez is benne van. És úgy ebben biztosan nem döntök, ha abban sem döntöttem kivel veszek kanapét. Buli ez, meg szabad érzés, de nem felelősség teljes. És hagyjuk, hogy a nők legtöbbje egy idő után gyereket akar, a férfi klasszikus értékei között is ott van az utódnemzés, hogy én is előszedjek valami régi értéket.
 
Az apaság pedig felelősségteljes dolog, és előjönnek a más értékek is. A védelem, és a biztonság megteremtése. Persze gyermektelenül kurva könnyű okoskodni a szabadságról, meg nekünk legyen jóról. Csak valahol rossz üzenet. Főleg azoktól, akik intimitással foglalkoznak, mert a legtöbben akik olvasnak, és szeretnének tudatosak lenni, már túl vannak gyereken meg házasságon.
 
És mit osztani, mit mondani szintén felelősség a többiek felé, aki megoldást keresnek. Vagy segítséget, hogy lépjenek valamerre. De mivel ez a korosztály bőven 35-40 plusszos, nehezen fogadja be gyermektelen 30-asok megéléseit.
Az ego szép, hisz te vagy, és az lenne a jó, hogy te, te éned jól legyen. Ezen tudsz dolgozni, és aztán ezt átadni a lehet legnagyobb teljességében, mert van, vagy lesz valaki aki ezt fogadná be, és persze kölcsönösen adná magát. Ez lesz az a mi.
 
Én és te leszünk. Mi. Az én egom, meg a te egod megteremti az intimitást.
 
Adja magát a kérdés, hogy jó a kanapé, szép a lakás, szeretjük a bécsi kávét, tanul a gyerek, de a szex az gond. De ehhez első dolog, nem szerelem kell, hanem két fél közös akarása, ha az még megvan, a gyönyör felépíthető. Ha pedig van egy szignifikáns különbség az egyéni vágyakban, jöhet az a lépés, hogy bízom a másikban annyira, hogy ezt máshol, máshogyan élje meg. De aztán hazajön, és talán türelmesebben érinti meg párját, a gyerekét, meg a kutyáját. Mert attól, hogy a szex nem stimmel, a felelősségünk megmarad. De van egy szövetségünk.
 
Az egom stabil, van, mindenbe ezt teszem bele, de önző nem vagyok.
A Nagy Férfi Maszturbátor Teszt 4.

A Nagy Férfi Maszturbátor Teszt 4.

A Nagy Férfi Maszturbátor Teszt 4.

A Fleshlight

4290f7520fee90e8814356c527d9affa.jpg

És jöjjön a negyedik tesztalany. Erre kicsit több időt szántam, na nem tisztán azért :) Csak biztos akartam lenni abban, tényleg ennyire jó. Mivel nem csak az előzőekhez, hanem önmagában a piac többi szereplőjéhez képest is jobb.

Ahogy eddig is összefoglaló miért is csinálom ezt:

"A pasi veri a farkát és kész. Sokszor gáznak, vagy még undorítónak is titulálják. Pedig maszturbálni jó és fontos is. Megtanítja, mi az ami jó nekünk, megismerjük a testünket, a vágyainkat. Jobb esetben. Vagy stikában veri mindenki a farkát.

Ezért ha férfi szexuális segédeszközről beszélünk, néma csendet találunk. Azok szimplán perverz dolgok. Ma egy női vibrátor viszont már trendinek számít, büszkén mesélik a nők, kinek milyen van, megjelentek a prémium verziók is, meg formatervezett, illetve telefonnal irányíthatóak is. A női maszturbálás ezen része ma már mondhatni elfogadott. Egy nő szégyen nélkül vásárolhat és használhat segédeszközt.

De mi a helyzet a férfivel?

Ő mit vehet, mit használhat, egyáltalán mi mire jó, illetve mi jó egyáltalán. Ezt a kérdést szeretném kicsit jobban körbejárni, bemutatva több eszközt.

Úgy válogattam össze az eszközöket, hogy a legnépszerűbb termékeket kerestem meg, illetve arra is figyeltem, hogy árban és minőségben is legyen választék. Az eszközöket a Vágyaim.hu webáruház biztosította, közösen tettük össze a tesztelésre szánt eszközöket."

A tesztelés leírása

 

Minden eszközt többször használtam, megvizsgálva, hogy egy gyors maszturbálás esetén hogyan használható, milyen egy lassú kényeztetés esetén, illetve alkalmas-e arra, hogy páros játékban használható legyen. A két fő nézőpont a gyors maszturbálás és a lassú kényzetetés kiemelése volt.

Tíz paraméter alapján értékeltem minden eszközt:

Minőség: a kidolgozás, a csomagolás, iletve az anyag minősége

Forma: az eszköz szépsége, mennyire passzol a farokhoz, mekkora az anatómiai azonosság

Kényelmi érzés: használata mennyire fárasztó, mekkora odafigyelést igényel a használata

Valóság index: mennyire ad életszerű érzést használat közben

Izgatási sebesség: milyen gyorsan izgat fel

Izgalmi szint tartás: mennyire képes megadni és fenntartani egy jobb élményt

Használati index: milyen könnyű elkezdeni, használni, illetve mennyire könnyű a tisztítása

Plusz érzés index: mennyivel ad több izgalmat, mint a hagyományos maszturbálás

Visszatérési index: mennyire ad örömet, hogy újra használjam

Élmény index: önmagában képes egyedi örömet adni

 

Minden paraméter 1-10 közötti pontszámot kapott, értelemszerűen az 1 a legkevésbé megfelelő, a 10 pedig a tökéltes paramétert jelöli.

Minden eszközt magamon teszteltem. Minden eszközhöz vízbázisú sikosítót használtam.

 A Fleshlight maga egy fogalom a férfi maszturbátorok között, és stabilan tartja az ő megillető helyét a kézeletbeli dobogón. Nem alaptalanul. Egyesíti a klasszikus műpuncik finomságát, a dobozos verziók praktikusságával.

A Fleshlight eszközt egy Steve Shubin találta ki 1995-ben.majd 1998-ban szerzett teljeskörű védjegyoltalmat. Nevét  a formája adta, az angol flashlight-zseblámpa névből származtatva. Az igazi nagy ötlet  a formán kívül, hogy leszerződött pornósztárokkal és az ő puncijuk életnagyságú formájával készítették el a punci formákat. Jelenleg 48 típus kapható, illetve egyedileg is készítenek verziókat és a belső is variálható.

Nagyon szépen formázott és kivitelezett maga a külső héj is. Könnyen csavarható a kupak. Érzeni, hogy a minőségi anyagokból készült. Ami zavaró, hogy súlya is van, ami azért hosszabb használta zavaró lehet.

fleshlight-pink-lady-stu-stamina-training-unit-1.png

A kupakot levéve egy valós méretű punci fogad, nem kell azért nagyon élethűre gondolni, de ami ebben a  műfajban kivitelezhető azt hozza. Finom puha, lágy érintése van az egésznek, abszolút nem a műanyag eszköz érzést hozza.

Sok síksító kell hozzá, mivel ez az eszköz nagy, nem szabad sajnálni a síkosítást. Ami a többi terméknél probléma volt, hogy szűk, az itt már nem érezhető. Már-már hasonlóan tágul mint egy igazi punci, kis erővel be lehet hatolni, nem nagyon igazgatni a farkat, hogy teljesen behatoljon. Az enyém egy belül bordázott verzió volt, ami fokozta az érzést. Mivel lágy az egész finoman de teljesen körbeöleli a farkat, minden egyes részletét érinti. Az szájhoz abszolt nem hasonlítható, valamennyire imitálja az igazi női hüvelyt.

fleshlight-stu-stamina-training-unit-pink-vagina-masturbator-a8432-800x800.jpg

Mivel a tartó merev, így az intenzitás nem változtatható, hanem fix, mint a való életben. Nagyon gyors verésre alkalmatlan, mert ahhoz nagy és súlyos is. De a lassú kényeztetéshez kiváló, sőt nagyon hosszan elhúzható vele egy játék. Nagyon játékosan használható, mivel vákuum is keletkezik benne, még jobban szélesíthető az élvezet.

Bár ez egy kézzel használható eszköz, inkább maszturbátor, mint műpunci, alkalmas arra, hogy meg lehessen dugni. De itt is inkább a lassabb tempó az ami működik.

Ha van tökéletes dildó a nőknek, akkor eza  tökéletes maszturbátor a férfiaknak. Aki már hosszabb távon is szeretne eszközt használni mindenképpen ezt javaslom.

Tökéletes gyakorló eszköz egy jobb intimitáshoz

"Amikor egy férfi maszturbál, a gyors orgazmus elérése a cél. Keményen fogva, erőse veri a farkát. Nos, ez az eszköz lágyítja a maszturbálást. Lágyabban fogja körbe a farkat, közben az egész farkat képes egyszerre körbe venni, azaz a farok minden egyes pontján azonos lesz az érintés érzése.

Nem is igazán maszturbáláshoz, hanem az általam is javasolt öngyönyörszerzéshez való, azt segíti elő. Lágyabb, finomabb érintésével képes a férfit egy kicsit önmaga gyönyörére irányítani. Nagyobb teret enged a játéknak, önmagunk dédelgetésének. Jobban kihúzható vele, az izgalmi határ, jobban el tudjuk nyújtani az élvezetet.

Ebből pedig az következik, hogy könnyebben ki tud a férfi lépni a farokverés gyors-erős zónájából, és egy szeretkezés során sem ebbe az irányba próbál mozogni. Mondhatni, valójában a nők barátja az eszköz, hisz a férfi farok érzése és izgalma megváltoztatható ezzel. (persze nem öt perc alatt, de hosszabb használat során megélt érzések új utakat nyithatnak)."

Ezért ez a maszturbátor nem alkalmas egy  gyors menethez, hanem amikor kicsit több idő van rá. Inkább kevesebb, de hosszabb lágyabb megélés legyen, mint a napi 5 perces adag. Leszoktat erről is, a minőség felé terel.

Az általam próbált ráadásul egy STU típus volt, azaz Stamina Training Unit, aminek elsődleges célja az, hogy a férfi eddze magát és farkát, egyfajta tudatosabb maszturbálásra oktató eszköz

Az eszköz minősége, mérete miatt alkalmas arra, hogy kiléptesse a férfit az addig megszokott maszturbálásból, és megmutasson valami más élményt.

Nagyon fontos lenne, hogy végre a helyén kezeljük ezen eszközöket, és ahelyett, hogy beteges perverznek találnánk, inkább bátorítanánk a férfiakat ennek használatára. Hiába jobb, vagy minőségibb mint egy farok verés, a nőkkel ellentétben pont hogy eltávolítani kellene a férfi a kezétől, hogy más érzések is tudatosodjanak benne.

A lágy rész könnyen eltávolítható, tisztítani nagyon egyszerű.

Az értékelés

Minőség:10, tökéletes a tartó és a punci anyaga is

Forma: 10,  kellemes a fogása

Kényelmi érzés: 10, jó a mérete, jó a benső érzet

Valóság index: 10, nem hiszem, hogy ezt lehetne überelni más eszközzel

Izgatási sebesség: 10,nagyon szépen építhető fel vele egy izgalom, nem kell a behatolás után igazgatni

Izgalmi szint tartás: 10, teljesen és lágyan érinti a farkat, a legkisebb mozgást is érezni

Használati index: 9, jól használható, kicsit nehéz

Plusz érzés index: 10, teljesen más érzést ad, abszolút eltávolít a kezektől

Visszatérési index: 10, az egyik legjobb eszköz, hogy tanuljunk magunkról

Élmény index: 10, nekem hibátlan élményt adott mint eszköz

Pontszám: 99/100

A legjobb eszköz, a maszturbátorok Mercedes Benze. Aki gondolkodik eszközben vagy már próbált mást, akkor ha többe is kerül, ezt válassza. Sok verzió van, a punci bemenet abszolút szubjektív, de a benső jobb ha valamilyen bordázott típus.

Ha volt még benne ellenállás, gondolat egy maszturbátorral szemben, ez a eszköz szépen meggyőzött ez ellenkezőjéről.

Az eszközt biztosította:

18402719_1715026325189131_2687360006623680043_n.jpg

A kopasz punci történelme

A kopasz punci történelme

A kopasz punci történelme

pina_punci.jpg

Biztos többen hallottak már nő szájából olyan mondatot, hogy "gyantáznom kell, mert nőgyógyászhoz megyek". Mintha a nőgyógyásznál ez előírás lenne, de valóban a kopasz punci lett az, ami mondhatni társadalmilag elfogadott. Ha megnézünk egy pornót, elmegyünk nudista strandra, szaunába, a nők 80-90% kopasz.

Én szeretem a szőrös puncit. Azon szocializálódtam, a 80-as években a francia filmekben a színésznők ha meztelenül mutatkoztak, mindig szőrösek voltak (ma már ilyen mozi sincs sok), a pornóban is az volt még a megszokott, és a lányok sem gyantáztak még. Mára a szőrös ha kicsit vissza is tért, már csak mellékszereplő a punci történelmében.

De mióta is szőrtelenítenek a nők valójában?

Hát amióta csak lehet. Részben egészségügyi oka volt, részben pedig mindig a szépséget látták a csupaszságban.

A legkorábbi borotválkozási eszközöket már 30.000 évvel ezelőtt is használtak, és ha belegondolunk, hogy a férfiak nem használták, akkor a nők maradtak. Aztán az időszámításunk előtt III.-IV. évezredben arzén alapú szőrtelenítést, illetve izzó szenet használtak erre.

A rabszolgalányoknak azért nem távolították el szőrzetüket, mert így nem tudták tisztán tartani, és így a ház űrnője biztosabb lehetett, hogy a ház úra nem dug a rabszolgákkal.

Az első borotvák Indiában, illetve a Egyiptomban jelentek meg melyek rézből készültek. De az első igazi borotvákat a vikingek készítették, ezekben már valódi penge volt, és bőrrel bevont szárral rendelkeztek. Mivel a vikingek sem a frissen borotváltak voltak, újfent megfogalmazódik, mire is kellett a borotva.

Egyiptomiak úgy tartották a teljesen csupasz test az igazán szép, először az arisztokrata hölgyek kezdeték szőrteleníteni magukat, egyfajta cukorgyantával, melyet olaj és méz keverékéből állítottak elő. Ezt aztán átvették a görögök is, ezért nem látható egyetlen női ábrázoláson sem szőrzet. Sőt mivel a előkelőbb hölgyek mindegyik szőrtelen volt, az alsóbb osztályokban meg nem, az osztálymegkülönböztetés jegye is volt egyben.

A római birodalom szintén átvette a csupasz női test ideálját. De a gyantázás mellett, újabb és újabb eszközöket vetettek be. Csipeszeket (volsella), krémeket (philotrum). A hagyományos gyantázó anyagok mellett (szurok, gyanta), ma már meglepő anyagok is megjelentek: denevérvér, szamár zsír, porított vipera.

De a világhódító útját az iszlámnak köszönheti. A hagyományos szokásain alapuló iszlám törvény, a Szunna szerint minden iszlám embernek el kell távolítani a szőrzetet a hónaljból és a nemi szervek tájékáról. Az iszlám aztán ezt magával vitte Indiába, Észak Afrikába. A török fürdőkben külön helység volt arra, hogy a nők szakszerűen el tudják távolítani a szőrzetüket. A keresztes hadjáratokkal aztán ez a szokás Európában is megjelent. A reneszánsz idején egész Európában elterjedt, így jobban érthetőek Rubens aktjai is.

peter_paul_rubens_the_hermit_and_the_sleeping_angelica_wga20418.jpg

Az első hanyatlás Medici Katalinhoz köthető, ő tiltotta meg a nőknek, hogy szőrtelenítsék magukat. Miközben átalakította a francia konyhát, szexuális praktikákat alkalmazott, hogy teherbe essen, a nőket nem engedte, hoyg szőrtelenek legyenek. Talán azért, férje, ne találja a szeretőiket szépnek.

A szőrtelenítés legsötétebb korszaka a Viktoriánus korra esett. A prüdéria áldozata lett a kopasz punci. És bár hivatalosan már nem volt elfogadott, titokban éltek vele. Bizonyíték, az akkor készült amatőr fotók. Persze a legtöbb akton és a kori filmeken igencsak erőteljes szőrzet látható.

Gilette 1904-ben bemutatta az első biztonsági borotvát, 1915-ben pedig az első női borotvát, persze a hónalj szőr eltávolítását kiemelve. Mivel addig ez nem volt gyakori, a Harper's Bazaar 1915-ös kiadványában jelent meg az első olyan modell akinek szőrtelen volt a hónalja. Jött a Wilkinson és már azt hirdette, hogy a hónalj szőr egészségtelen.

image.jpg

A 40-es évek rövidebb ruhái miatt elkezdődött a lábak borotválása, aztán eljött 1946 és megjelent a bikini. A kivillanó szőrszálakat pedig el kellet távolítani és megindult fazonosítás. A 60-as évek mini szoknya divatja miatt megjelent a gyantázás.

rawimage.jpg

Egy 68-as nudista strandon történt kutatásban a nők 40%-a semmit nem csinált a szőrzetével, és csak 10% volt aki teljesen eltávolította. A 60-as, 70-es évek magazinjaiban amikor már mutatták a  puncit is, még teljes szőrzet volt az elterjedt. Az első kopasz punci 1974-ben a Hustlerben jelent meg. Aztán szép lassan indult meg a szőrtelenítés és az ezredfordulóra mondhatni teljesen eltűnt.

e69ce93d52abebc0373f9163a20ab232.jpg

1987-ben hét brazíliai nővér megnyitotta kozmetikáját New Yorkban (J Sisters néven) és első szolgáltatásuk a brazil gyanta lett. Mivel a brazil bikini olyan kicsi, hogy semmi nem maradhat szőrös. Aztán jött a média boom és mindenki ilyet akart. Naomi Campbell, vagy Gwyneth Paltrow voltak az elsők akik erről széles körben beszéltek. "Megváltoztatta az életemet" - szólt Paltrow.

Aztán megint csak jött Carrie Bradshaw és divatba is hozta a gyantázást. Nem a pornófilmek, hanem a Szex és New York miatt lett újra kopasz majd minden nő. (lapostetű eltűnése is ennek köszönhető).

Szóval majdnem mindenki kopasz lett. Aztán jöttel a 2010-es évek és megjelentek a naturális szőrzet támogatói, illetve azok akik egészségügyileg ezt ezt tartották egészségesebbnek. Még maga Gwyneth is ezt kezdte pártfogolni, Cameron Diaz meg egy fejezetet szentelt a könyvében a szép függönyről.

Tehát a punci az elmúlt évezredekben inkább kopasz volt.

És egy kis felmérés, amit az Indianai egyetem készített 2 451 18-68 év között nővel

Teljes szőrzettel rendelkező

18–24: 12%

25–29: 16%

30–39: 19%

40–49: 28%

50+:     52%

Trimmelt:

18–24: 29%

25–29: 39%

30–39: 50%

40–49: 50%

50+:    37%

Fazon:

18–24: 38%

25–29: 32%

30–39: 23%

40–49: 16%

50+:       9%

Teljesen szőrtelen:

18–24:  21%

25–29:  12%

30–39:    9%

40–49:    7%

50+:        2%

Ahogy látni a fiatalabb korosztály hamarabb szőrteleníti magát, de valós különbséget pl nem találtak a szőrzet és a szexualitás között. Bár a szőrtelenített nők egy picit jobban érdeklődnek a szex iránt, de nem nagy a különbség.

A felmérés azt is kimutatta,a legtöbb nő maga dönt ebben, azaz nem a pornófilmek hatása miatt ragad borotvát.

De mégis azt mondom, legyen olyan, amiben a nő jól érzi magát.

Én szeretem a szőrös puncit, van benne nekem valami játék, rejtélyesség, nem tolja az arcomba a az ajkakat,a  csiklót.

És újra csak Hank Moody-t tudom idézni a Kaliforgiából:

"Nem bánom, ha odalent találkozom némi szőrzettel. Persze nem a 70-es évek stílusú óriás muffra gondolok, csak némi emlékeztetőre, hogy mégis felnőtt nőt nyalogatok."

 

 

 

Tojások, rántották, intimitások

Tojások, rántották, intimitások

Tojások, rántották, intimitások

img_6354.jpg

A tojás a kezdet. És most hagyjuk az élet és egyéb dolgokat.

Hanem a legtöbbünk ezzel tanul főzni. Ez az első amit főz, amivel belép a konyhába, megfog egy serpenyőt, valódi ételt készít, nem szendvicset.

A főzés szüzességének elvétele. Az első kaja szex.

Aztán ez lesz az amikor nincs otthon semmi, amikor későn érsz haza de jó lenne valami meleg kaja, ez lesz talán az első amikor összeköltöztök. Ez lesz a laza reggeli, vagy épp a fejedelmi vacsi.

Az egyik pillanatban még csak kaja ami táplál, a másik pillanatban forró falatok, amivel eteted a másikat.

És tojás, mindig jól esik, valahogy egy mindig mosolyt fakasztó kaja.

És hát elrontani is nehéz. Ez mindig ehető lesz.

Aztán persze valaki a főtt tojást szereti, keményen lágyan.
(ez az egyetlen étel talán, amit nem szeretek, képtelen vagyok megenni, még Széll Tamás féle 10 perces, vagy a 67 fokos egy órás változatot se. Másnak az anál szex tabu, nekem a főtt tojás)

Tükörtojás, rántotta, omlett, vagy épp frittata.

Aztán ahogy finomodsz, persze ebben is szeretnél jobbat, finomabbat, gourmet-bbat.

Most felmerül a kérdés, kell tudás ehhez?

A francia szakácsiskolákban sok helyen a tükörtojás a felvételi, és mindenki elrontja. Megsül a sárgája, homályos lesz, ha megsózzák foltos, megég az alja. Ez tükörtojás, nem sült tojás.

A rántotta akkor lesz jó, ha csak lazán vered fel, hogy ne legyen teljesen elkeverve a sárgája meg fehérje. És forró zsiradék kell.

Az omlett 2 tojással készül nem kell bele tej, és nem fordítjuk meg.

Most persze lehetne azt mondani, jó úgy ahogy eddig szoktam. De mi lenne, ha kipróbálnád így is?

Szóval ha már felraktam azt az Anthony Bourdain idézetet:

„Nagyon sok mindent elárul rólunk, hogyan készítjük a rántottát.”

Készítettem pár tojás variációt, hogy én hogyan készítem.

Először szereztem igazi házi tojást. Idős nénitől a faluban, a kapirgáló tyúkok alól. Vicces de akkorák voltak, hogy nyomták a tojásdoboz tetejét.

Aztán nem tettem hűtőbe, hogy szoba meleg tojásokat használjak, ne hűtő hideget.

A tükörtojás

Semleges ízű olajat használok, nagyon keveset. Mogyoró, szőlő,agy kukorica. Csak a tojás ízt szeretném érezni. Közép meleg serpenyő, kb 8 perc alatt sül meg. A fehérje egynemű lesz, a sárgája lágy és meleg. Nem sózzuk csak amikor már esszük, így nem lesz foltos. Nem ég meg az alja, nem szilárdul meg a sárgája. Nekem így tökéletes.

Ehhez idő kell, és türelem.

A rántotta

Régen én is nagyon felvertem a tojást, és ha nem üresen ettem, a már piruló dolgokra öntöttem a tojást. Hát már ezt sem így teszem.

img_6304.jpg

Előbb megpirítottam a kolbászt kevés apróra vágott hagymával és erős paprikával. Nem kell bele több ez nekem így harmonikus. Persze azért perverzek vagyunk, és lókolbászt használtam. Amikor megpirultak tányéra szedtem, majd tiszta serpenyőben forró zsiradékban, ami most viszont házi disznózsír lett, a lazán felvert tojást úgy kezdtem süni, hogy nyolcasokat írtam a serpenyőbe egy fakanállal. Amikor már szilárdult a tojás, akkor visszatettem a pirult kolbászos keveréket. És így sütöttem készre. Miért jó ez így. Mert a tojásba nem keveredett bele a megégett zsiradék, a belevalók íze, megmaradt a harsogó tojás íz, nem nyomta el a többi íz.

Mert kell a saját íz, az egyéni vágy.

Az omlett

Az omlett a sznob rántotta Pedig nagyon más. Tényleg elegánsabb, már már tényleg éttermi étel. Előételnek is elmenni. Persze ugyanolyan változatos lehet, mint a rántotta.
Szóval a rántotta 2 tojásból készül nem háromból, és nem kell bele se tej, se tejföl, se tejszín.
De előbb a rávaló, mert ezt a kész omlettre kell helyezni.
Szóval barna csiperkét és laska gombát vajon megpirítottam, majd kis só és bors. Aztán rádobtam egy nagy marék bébispenótot. Félretettem

img_6303.jpg


Két tojás jól felverve, egy csipet só, serpenyőbe vaj, és szépen mint egy palacsintát az egyik oldalon addig sütve amíg a teteje remegős lesz. Mehet vissza rá a spenótos gomba, és pár vékony szelet ilmizi sajt. Ez ad egy kis karaktert. Aztán tányérra csúsztatjuk úgy hogy közben felét visszahajtjuk.

Mert finomodunk, odafigyelünk a részletekre, érzékiek leszünk.

Uovo assoluto á la Intimitás Gourmet

Az uovo assoluto Paolo Parisi a tojáspápa emblematikus étele. Ő az aki kecsketejjel itatja a tyúkokat, hatalmas udvarban élhetnek a tyúkok.
Az étele új szól, hogy hideg olívaolajba kissé felvert tojásfehérjéket öntünk lassan sütni kezdjük, majd sok reszelt parmezán megy bele, végül kézzel a tetejére helyezzük a sárgájákat is. Remek fogás.
Nos én verziómban langyos disznózsírba öntöttem a fehérjéket ezt kezdtem lassan sütni, és érlelt házi kecskesajtot reszeltem rá, majd erre tettem a tojássárgájákat, épp csak langyosak legyenek.

img_6314.jpg


Olyan mintha tükörtojás lenne, de a disznózsír íze, meg a sajt egészen más dolgokat nyitnak meg. Ez már perverz.

Mert kell egy kis más, egy kis perverzió. Megnézni milyen mély a nyúl ürege.

Ez volt 12 tojás története. Hogy, hogyan készültek el, rajtam múlott. Maguk a tojások is tökéletesek voltak, de az ízeim, főzésem játéka tette őket számomra tökéletessé.

Sütsz egy rántottát?

 

A Nagy Férfi Maszturbátor Teszt 3.

A Nagy Férfi Maszturbátor Teszt 3.

A Nagy Férfi Maszturbátor Teszt 3.

A műpunci - Sasha Grey művagina

dj541002_21456246597.png

 

És elérkezett a harmadik tesztalany. Mindenekelőtt megjegyzem, hogy ez klaszisokkal jobb volt mint az előzőek.

De előbb egy kis visszatekintés a kezdetekhez:

"A pasi veri a farkát és kész. Sokszor gáznak, vagy még undorítónak is titulálják. Pedig maszturbálni jó és fontos is. Megtanítja, mi az ami jó nekünk, megismerjük a testünket, a vágyainkat. Jobb esetben. Vagy stikában veri mindenki a farkát.

Ezért ha férfi szexuális segédeszközről beszélünk, néma csendet találunk. Azok szimplán perverz dolgok. Ma egy női vibrátor viszont már trendinek számít, büszkén mesélik a nők, kinek milyen van, megjelentek a prémium verziók is, meg formatervezett, illetve telefonnal irányíthatóak is. A női maszturbálás ezen része ma már mondhatni elfogadott. Egy nő szégyen nélkül vásárolhat és használhat segédeszközt.

De mi a helyzet a férfivel?

Ő mit vehet, mit használhat, egyáltalán mi mire jó, illetve mi jó egyáltalán. Ezt a kérdést szeretném kicsit jobban körbejárni, bemutatva több eszközt.

Úgy válogattam össze az eszközöket, hogy a legnépszerűbb termékeket kerestem meg, illetve arra is figyeltem, hogy árban és minőségben is legyen választék. Az eszközöket a Vágyaim.hu webáruház biztosította, közösen tettük össze a tesztelésre szánt eszközöket."

A tesztelés leírása

 

Minden eszközt többször használtam, megvizsgálva, hogy egy gyors maszturbálás esetén hogyan használható, milyen egy lassú kényeztetés esetén, illetve alkalmas-e arra, hogy páros játékban használható legyen. A két fő nézőpont a gyors maszturbálás és a lassú kényzetetés kiemelése volt.

Tíz paraméter alapján értékeltem minden eszközt:

Minőség: a kidolgozás, a csomagolás, iletve az anyag minősége

Forma: az eszköz szépsége, mennyire passzol a farokhoz, mekkora az anatómiai azonosság

Kényelmi érzés: használata mennyire fárasztó, mekkora odafigyelést igényel a használata

Valóság index: mennyire ad életszerű érzést használat közben

Izgatási sebesség: milyen gyorsan izgat fel

Izgalmi szint tartás: mennyire képes megadni és fenntartani egy jobb élményt

Használati index: milyen könnyű elkezdeni, használni, illetve mennyire könnyű a tisztítása

Plusz érzés index: mennyivel ad több izgalmat, mint a hagyományos maszturbálás

Visszatérési index: mennyire ad örömet, hogy újra használjam

Élmény index: önmagában képes egyedi örömet adni

 

Minden paraméter 1-10 közötti pontszámot kapott, értelemszerűen az 1 a legkevésbé megfelelő, a 10 pedig a tökéltes paramétert jelöli.

Minden eszközt magamon teszteltem. Minden eszközhöz vízbázisú sikosítót használtam.

 Az egyszer használatos, illetve egy kompakt eszköz után, igazából ezt nevezhetem a klasszikus eszköznek. Ez a művagina, szebb nevén, műpunci. Valahol a klasszikus dildó férfi megfelelője. A tisztán mechanikus nemiszerv potló eszköz

Ha túllépünk azon, hogy ez most egy gumiszerű puncipótlék, és tisztán arra figyelünk mi mást, vagy pluszt adhat, nagyon jó segédeszköz.

Az anyaga TPE, azaz termoplasztikus elasztomer.

A TPE a termoplasztikus elasztomer általános neve, de nevezik hőre lágyuló kaucsuknak is. A TPE gumiszerű anyag, amely hőre lágyuló technológiákkal, például fröccsöntéssel, 2K fröccsöntéssel, vagy extrudálással dolgozható fel. A termoplasztikus elasztomerek (TPE) keverékek, amelyek kemény hőre lágyuló anyagokból (például PP, PBT, vagy PA), valamint puha gumi anyagokból készülnek, gyakran adalékanyagok, például olaj, vagy töltőanyag bevonásával.

Nagyon rugalmas, de alakját azonnal visszanyeri. Elsőre talán kicsit puhának is tűnhet, de ez inkább azért van, mert a férfiak a kezük szorításához van szokva. Pedig valahol számomra pont ez az egyik legnagyobb előnye.

De maga az eszköz szépen kidolgozott, bár punci ajak rész nincs külön festve, de ez igazából abszolút nem fontos. Jó, kellemes a fogása, jól használható. ehhez is vízbázisú sikosító használata szükséges.

Ami picit zavaró, hogy csak 13,5 cm hosszú, ezáltal hosszban nem mindenkinek passzol, azaz bár a másik végén vékony az anyag és a farok ezt ki tudja nyomni, nem biztos, hogy elérhető vele a teljes behatolás érzés. Illetve, mivel a másik oldal zárt, nagyobb mozgás esetén zajosabb lehet.

Eléggé vastag ahhoz, hogy a ujjakkal ne lehessen annyira változtatni a szorítást, viszont mivel nem dobozos termék, nincs meg az doboz van a farkamon érzés. Az kéznek is jobb érzés ezt fogni.

Az előző eszközhöz hasonlóan ez is egy picit szűknek bizonyult, de mivel nincs doboz, ez annyira nem zavaró. A benső kialakítás bordázott, de szerencsére nem vitték túlzásba, inkább kellemes érzést ad.

Ahogy minden nőnek javasolt egy dildó, úgy azt hiszem ez az eszköz, ami javasolható minden férfinek aki maszturbál. Mivel az ára kedvező, amolyan belépő modellnek is megfelelő.

n_05019300000-3.jpg

De miért is ajánlom ezt?

Amikor egy férfi maszturbál, a gyors orgazmus elérése a cél. Keményen fogva, erőse veri a farkát. Nos, ez az eszköz lágyítja a maszturbálást. Lágyabban fogja körbe a farkat, közben az egész farkat képes egyszerre körbe venni, azaz a farok minden egyes pontján azonos lesz az érintés érzése.

Nem is igazán maszturbáláshoz, hanem az általam is javasolt öngyönyörszerzéshez való, azt segíti elő. Lágyabb, finomabb érintésével képes a férfit egy kicsit önmaga gyönyörére irányítani. Nagyobb teret enged a játéknak, önmagunk dédelgetésének. Jobban kihúzható vele, az izgalmi határ, jobban el tudjuk nyújtani az élvezetet.

Ebből pedig az következik, hogy könnyebben ki tud a férfi lépni a farokverés gyors-erős zónájából, és egy szeretkezés során sem ebbe az irányba próbál mozogni. Mondhatni, valójában a nők barátja az eszköz, hisz a férfi farok érzése és izgalma megváltoztatható ezzel. (persze nem öt perc alatt, de hosszabb használat során megélt érzések új utakat nyithatnak)

Ezért az eszköz nem egy gyors menethez való, hanem amikor kicsit több idő van rá. Inkább kevesebb, de hosszabb lágyabb megélés legyen, minta napi rutinú 5 percesek.

De mivel ez még kompakt eszköz, valós aktusra nem alkalmas, ahhoz nagyobb műpunci szükséges. Ez azért még egy maszturbációs eszköz.

Tiszítása egyszerű, a mivel jó az anyag minőség nem kell vele túl óvatosan bánni sem.

Az értékelés

Minőség: 8, bár a festés hiányzik, maga az eszköz jó minőségú

Forma: 8,  jó fogású, punci, de nincs is túltolva

Kényelmi érzés: 8, picit kicsi, de különben jó a benső érzet, és jó megfogni is

Valóság index: 7, nem egy igazi punci, de klasszisokkal jobb mint a kezünk

Izgatási sebesség: 9, csak azért nem 10-es mert lesz jobb, de nagyon szépen felépíthető, de nem túl gyorsan

 Izgalmi szint tartás: 9, mivel a teljes fyarkat lágyan körbe veszi, nagyon jól játszható és tartható vele az izgalmi szint

Használati index: 8, könnyen használható, csak picit zajos és kicsi

Plusz érzés index: 8, abszolút más mint a kezek, ha nagyobb lenne 9-est is adnék

Visszatérési index: 10, mivel nem csak jó érzést ad, de valahol edukál is

Élmény index: 8, azért tudom, hogy ez egy műpunci, de a kezeknél sokkal többet ad.

Pontszám: 83/100

Kifejezetten ajánlott termék, van akinek csak azért, mert más lesz a mint a kezek, és megtöri a monotonitást, van akinek azért, mert lágyítani szeretné saját gyönyörét. ha egy picit nagyobb lenne, tökéketes eszköznek is nevezném.

Az eszközt biztosította:

18402719_1715026325189131_2687360006623680043_n.jpg

Halász tészta

Halász tészta

Halász tészta

az egyedi vágy megélése...

img_6240.jpg

Nem nagyon szeretem a halászlevet. Sem étteremben, sem vendégségben nem szoktam kérni belőle. Nem vagyok ponty rajongó, illetve nekem nem jön be ez a passzírozós dolog. Sok esetben olyan, mintha főzelék lenne, hal pépből. Nekem a halas étel mindig valami könnyűt jelent. Tavaly főztem bográcsban klasszikus halászlevet, semmi passzírozás, csak a lé, meg hal. Az már jobban bejött.

Karácsony előtt hosszú sor volt a piacon a halasnál, és miközben vártam, láttam van többféle halfej, illetve csont. Hirtelen ötlettől vezérelve vettem harcsa és ponty fejet, illetve csontokat.

Bennem volt a vágy egy édes vízi magyaros halételhez, de nem a klasszikus lé verzióban.

A két halfejet, illetve a két gerinc darabolt egy fazékba tettem. Két közepes fej hagymát felaprítottam, azt is beletettem a fazékba. Ment még bele egy közepes paradicsom, és egy fél erős paprika. Illetve horribile dictu egy gerezd fokhagyma is. Felöntöttem annyi vízzel, hogy lazán ellepje, csak egy picit sóztam és forralni kezdtem. Amikor már lobogott a víz, úgy állítottam be a főzőlapot, hogy folyamatosan bugyogjon. 

Két tojásból, 200 gramm lisztből, két teáskanál olajjal és egy csipet sóval rugalmas tésztát gyúrtam. Majd fóliába tekerve hagytam pihenni. Addigra a halakból kifőtt egy kis zsír, ezért két púpozott teáskanál pirospaprikát szórtam a lébe, és hagytam még jó 20 percet lobogva főni.

_mg_7550.jpg

kb 40-50 perc főzés után a levet leszűrtem, majd újra forralni kezdtem és kb a felére redukáltam a levet. Egy szelet szürke harcsa filét (semmi esetre sem afrikai törpe harcsát) apró kockákra vágtam és enyhén sóztam. Amikor a lé kb a felére csökkent, ez fél liternyi folyadék beletettem a halakat és 5-6 perc alatt megfőztem benne. Most kóstolás után sóztam csak meg.

A tésztát négy részre vágtam majd a tészta gépben kinyújtottam. Ilyenkor nem finomlisztet, hanem réteslisztet használok, ettől nem lesz a tészta főzés közben sem nyálkás, sem túlkemény, ha sok lisztet venne fel, és még feltakarítani is egyszerűbb. Majd nyújtás után szélesmetéltet készítettem belőle.

_mg_7744.jpg

Lobogó sós vízben 2-3 perc alatt megfőztem a tésztát, majd szűrés után azonnal összekevertem a hallével. Újra összeforraltam, hogy a tészta magába szívja az ízeket és tálaltam.  A tetejére egy kanálnyi tejfölt tettem. Savassága passzolt a halhoz, krémessége pedig emelte a szósz textúráját.

Egyszerű magyaros halétel lett, lehet egy könnyű és laza főétel, vagy elegáns előétel. Benne van a halászlé íze, csak kapott mellé kísérőnek egy adag tésztát. Halászlé helyett halász tészta lett.

Ez az étel jól példázza azt, hogy ha tudatosan szeretnénk megélni a vágyainkat, akkor az ismert alapokból is kreálhatunk valami teljesen újat, ami jobban mi vagyunk.

Hiba azt gondolni, hogy a szexnek valami protokollja kell, hogy legyen, Vagy, hogy az aktus csak egy közösülés extrákkal. Lépj túl mindenen, felejtsd el, ki mit mond, ki mit vár el, ki minek akar megfelelni.

Csak nézd meg te valóban mire vágysz, és éld meg. Kóstolj meg mindent, mielőtt azt gondolod, tudod, mi az igazi kedvenced, és próbálj ki szokatlan kombinációkat is. Senki nem tudja, mi a jó neked, csak te magad. A párod sem tudja, és te sem tudod az övét, csak akkor ha már elmondta neked.

 

 

A szeretői kapcsolatok szintjei

A szeretői kapcsolatok szintjei

A szeretői kapcsolatok szintjei

hotel.jpg

“Ugyanaz a duma, azt mondják, hogy tévedsz. és utána a másikat okolják, logikus ha ők ártatlanok, akkor másik nem az. Nem esik le nekik, hogy lebuktak.
Kivéve ha a másik is félrelép.
Pontosan, ezért imádkozik az ember, hogy ő is félrelépjen. Ha nem öl meg téged, akkor tudod hogy félrelépett, tudod hogy elárult, és akkor rájössz, hogy ez sokkal, de sokkal rosszabb.”

Dr. Taub monológja a Dr. House sorozatban

Egy félrelépésnek nagyon sok oka lehet, és mindannyian másként éljük meg. Most az egy éjszakás kapcsolatokat hagyjuk, hisz ott még nem jelenik meg a szeretői státusz. Azt gondolnánk, hogy a félrelépés tisztán szex alapú, és mivel a testiséget helyezzük előtérbe, nem foglalkozunk annak hátterével. Azt gondolnánk, hogy nincs lelkiismeret furdalás, nem éljük meg magasabb szinten az ilyen titkos kapcsolatokat.
Ahogy párkapcsolataink, úgy a szeretői kapcsolataink is sokfélék lehetnek. Vannak elvárásaink, mit adunk, mennyi energiát és érzelmet viszünk bele, mit szeretnénk kapni.

David Deidanak van egy három lépcsős modellje a párkapcsolatokra. Ha nem is pontosan de a szeretői kapcsolatokra is rá illeszthető a modell. Nagyon jól mutatja, hogy mit várnak a felek, és érzelmileg, lelki szinten hogyan élik meg ezt a kapcsolódást.

1. Kapni akarunk - szükség

Klasszikus felállás, az idősebb kapcsolatban élő fél egy fiatalabb egyedülállóval tart fent kapcsolatot. A z idősebb fél határoz meg mindent. pontos céllal tartja fent a kapcsolatot. Kapni akar: szexet, talán egy kis törődést, vagy csodálatot. De csak el akar venni, szükségét elégíti ki. Nincs lelki problémája a kapcsolattal, sem a párkapcsolata, sem a szeretője felé. A szerető itt szintén kapni szeretne. A legtöbb esetben ez megmarad anyagi szinten: zsebpénz, táska, esetleg fenntartott lakás formájában. Pontosan tudja a helyzetét, nem tartozik senkinek elszámolással. A kapcsolat akkor lehet bonyolultabb, ha szerető esetleg érzelmet is akar. De ez szintén megmarad egy szükség szinten. De egyik fél sem törekedik arra, hogy adjon, mindketten a kapás öröme miatt választják ezt. Testi és anyagi szinten mozog a kapcsolat. A lelki szint, még felületes érzelmekben sem jelenik meg. Nincs meg a tisztelet sem a másik iránt, és legyen férfi, vagy nő az erősebb partner, mindenképp ő viseli a maszkulin jegyeket. Mivel nincs érzelem, igazából sokáig fent is tartható a kapcsolat.

2. Megosztozunk - érzelem

Megtörténik, mikor azt a “másik” szexet keresi az ember, és azt általában egy hasonló korú és státuszú partnerban találja meg. Valahol tudat alatt egy társat keres magának. Olyat amilyen ő, vagy amilyen a partnere. Maga a cél a szexualitás, de mégis kialakul valamilyen érzelem. Azonos céllal, szimpátia érzelmi ráhangolódás után találják meg egymást. A testiség gyönyöre hozza össze őket, de szex helyett szeretkezést akarnak, csókot ölelkezést, lopott két órát. Mindkettejüket várják otthon, tudatában vannak mit tesznek. Érzik, hogy nem helyes, hisz pont olyannak vannak, mint az otthoni társuk. De miközben kapnak valamit, amire annyira vágytak, örömmel viszonozzák azt. Azonos céljuk, azonos Megosztoznak a gyönyörön, csínytevők lesznek, ez a megosztott izgalom feltölti őket.. Bár nem egy helyes útra tévedtek, érzik, hogy lelkük a megcsalás terhe mellett is szárnyal. Sokan megpróbálják ezt az energiát visszatáplálni az otthoni kapcsolatukba. Szeretnék megélni ezt az örömöt otthoni környezetben is. Mindig megjelenik, hogy többet ne, de a lopott két órának az édessége el-elcsábitja a legtöbb felet. Egy idő múlva a hazugság terhe lesz az, ami erősebb tettre kényszerít. Valaki a kapcsolatát menti meg ezzel, valaki új útra lép. De hiába van meg az osztozás öröme, csalásként élik meg a legtöbben, és ez a teher összeroppantja a kapcsolatot.

3. Egymásnak adunk - intimitás

Van hogy ott van a másik előtt sok ideje, van amikor egy pillanat alatt betoppan az életébe. Mondhatnánk, szerelem első látásra. De nem a szív dobban meg, nem szexuális izgalom növekszik bennük, hanem a lelkük hangja kezd el dalolni. Persze a kapcsolat tele van csodás szeretkezésekkel, de itt az együtt levés öröme lesz az ami az igazi gyönyört adja. Adni akarnak a másiknak, szeretet adni, szeretni és szeretve lenni. Összefutni 10 percre egy kávéra, vagy több órára csendben ölelkezni. A lelkitársukat találták meg, miközben a csalás árnyéka vetül rájuk. Intimitás adnak, intim kapcsolatot táplálnak, közben párkapcsolatukban nem tudják ezt meglelni. Jön a felismerés, hogy ezt kellene egy igazi kapcsolatban megélni. A reggeli szeretkezést, a másik csodálatát, a fél szavakból is megértett szerelmet. Vagy gyógyítólag hat ez a párkapcsolatra, és létrejön a lelki béke, vagy transzparensé válik a kapcsolat. Van az a másik személy, aki megadja azt, ahol test gyönyörket kap, a lélek pedig egy simgató békét. Energiával töltik egymást, lelkük szárnyal, ezt az energiát nyíltan és őszintén adják tovább párkapcsolatukba is. Ehhez a szintű intim kapcsolathoz, tiszta és őszinte megnyílás kell. Nem lehet benne csalni, mert ez mind mind beszennyezné.

Sok kapcsolatban fordul elő, hogy bevonnak egy harmadik felet is az egyik fél örömére. Bár transzparens és nyitott a kapcsolat, nem keverendő össze intim kapcsolódással. A pár két fele őszintén megnyílik a másik felé, de itt a harmadik fél csupán a testi megélés miatt lép be ebbe a kapcsolatba.

Abban a pillanatban, hogy a szeretői kapcsolat átlép az egyszerű testi szinten, a lélek hullámzani kezd. Az örömök, a gyönyörök megélését mindig beárnyékolja a csalás, hazugság szelleme. Vagy testi szinten marad a kapcsolat, vagy tovább lépést generál valamilyen irányban. Megteremtődik a varázs a régi kapcsolatban, új kapcsolat szökken szárba, vagy transzparenciája miatt új szövetség alakul ki.

A szeretői kapcsolat hiába testi szinten indul el, a léleknek kell a tiszta szárnyalás.

De a kérdés akkor is ott marad. Mi volt az elsődleges ok a szeretőre? Érzelem hiány, vágy megélésnek hiánya, biztonság, felszabadultság, vagy csak fellobbanó szerelem? Ez pótlék, vagy új része az életednek?

A Nagy Férfi Maszturbátor Teszt 2. rész

A Nagy Férfi Maszturbátor Teszt 2. rész

A Nagy Férfi Maszturbátor Teszt 2. rész

Tenga Air-Tech

 

n_05111450000.jpg

Már az előző tesztben is leírtam, hogy a férfi maszturbálása még ma is az egyik legnagyobb tabu:

"A pasi veri a farkát és kész. Sokszor gáznak, vagy még undorítónak is titulálják. Pedig maszturbálni jó és fontos is. Megtanítja, mi az ami jó nekünk, megismerjük a testünket, a vágyainkat. Jobb esetben. Vagy stikában veri mindenki a farkát.

Ezért ha férfi szexuális segédeszközről beszélünk, néma csendet találunk. Azok szimplán perverz dolgok. Ma egy női vibrátor viszont már trendinek számít, büszkén mesélik a nők, kinek milyen van, megjelentek a prémium verziók is, meg formatervezett, illetve telefonnal irányíthatóak is. A női maszturbálás ezen része ma már mondhatni elfogadott. Egy nő szégyen nélkül vásárolhat és használhat segédeszközt.

De mi a helyzet a férfivel?

Ő mit vehet, mit használhat, egyáltalán mi mire jó, illetve mi jó egyáltalán. Ezt a kérdést szeretném kicsit jobban körbejárni, bemutatva több eszközt.

Úgy válogattam össze az eszközöket, hogy a legnépszerűbb termékeket kerestem meg, illetve arra is figyeltem, hogy árban és minőségben is legyen választék. Az eszközöket a Vágyaim.hu webáruház biztosította, közösen tettük össze a tesztelésre szánt eszközöket."

A tesztelés leírása

 

Minden eszközt többször használtam, megvizsgálva, hogy egy gyors maszturbálás esetén hogyan használható, milyen egy lassú kényeztetés esetén, illetve alkalmas-e arra, hogy páros játékban használható legyen. A két fő nézőpont a gyors maszturbálás és a lassú kényzetetés kiemelése volt.

Tíz paraméter alapján értékeltem minden eszközt:

Minőség: a kidolgozás, a csomagolás, iletve az anyag minősége

Forma: az eszköz szépsége, mennyire passzol a farokhoz, mekkora az anatómiai azonosság

Kényelmi érzés: használata mennyire fárasztó, mekkora odafigyelést igényel a használata

Valóság index: mennyire ad életszerű érzést használat közben

Izgatási sebesség: milyen gyorsan izgat fel

Izgalmi szint tartás: mennyire képes megadni és fenntartani egy jobb élményt

Használati index: milyen könnyű elkezdeni, használni, illetve mennyire könnyű a tisztítása

Plusz érzés index: mennyivel ad több izgalmat, mint a hagyományos maszturbálás

Visszatérési index: mennyire ad örömet, hogy újra használjam

Élmény index: önmagában képes egyedi örömet adni

 

Minden paraméter 1-10 közötti pontszámot kapott, értelemszerűen az 1 a legkevésbé megfelelő, a 10 pedig a tökéltes paramétert jelöli.

 

Minden eszközt magamon teszteltem. Minden eszközhöz vízbázisú sikosítót használtam.

A legolcsóbb egyszer használatos eszköz után jöjjön egy nagyobb eszköz. Gondolkodtam melyik legyen a következő, de a sima művagina helyett, inkább ez a dobozos kompakt változat jöjjön.

A Tenga Air Tech nem más mint egy szilikon kompakt műpunci dobozba téve. A doboz két célt szolgál, egyrészt már nem a kezünk erejével szabályozzuk az intenzitást, így jobban előjön az idegen test érzet, másrészt a légkamrák miatt belül létrejön egy vákuum, ami növeli szívás élményt. Mivel többször használhtaó, könnyen kivehető a szlikon belső a dobozból. A doboz tetején található lyuk befogásával szbaályozhatjuk a vákuum erejét.

A Tenga (pontosabban Tenga Inc. (有限会社 典雅 Yūgen Gaisha Tenga) egy 2005-ben alakult japán vállalat, főként férfi szexuális segédeszközök gyártására.

 

 Az egész elsőre olyan mint egy nagyobb italos alumínium doboz. Ez azért nem a legizgatóbb kezdet egy maszturbáláshoz. Előnye, hogy nagyon könnyű. A kupakot lepattintva elénk tárul a bemenet, vagy nyílás. Nem is tudom minek kellene ezt hívni. Maga szilikon nagyon puha, már nem is biztos, hogy rugalmasnak nevezném. Inkább lágynak. A belseje bordázott a plusz élmény miatt.

Itt is fontos, hogy sok síkosítót használjunk, és mint a legtöbb férfi eszköz esetében itt is teljes erekció szükséges a használathoz. Mind a farkat, mind a maszturbátort érdemes síkosítani. Mert a szilikon önmagában elég tapadós, de a probléma inkább a méret lesz. Már a behatolűs sem könnyed, ellenállásba ütközik a farok, és gy eléggé passzentos lesz. Tudom, jó a szűk punci, szólnának most sokan, de ez tényleg szűkös.  A másik, hogy hosszában sem elég. Nincs nagy farkam, átlagos, és még így kicsinek éreztem. Emiatt van végig egy szűkös érzés, tényleg egy dobozzal dugunk feeling.

img_6125.jpg

Maga a szilikon belső lágy, ez javít a szűkös érzésen. De a bordázottság annyira nem érezhető. De mivel fix a doboz, a nyomás intenztiás nem állítható. Kipróbáltam a vákuum dolgot. Igazából érdekes, mert ezáltal szószerint rátapad a benső szilikon a farokra, így változtatható az érzés intenzitása. Játéknak jó, de hosszabb időn keresztül fárasztó játszani a ujjunkkal a lyukon. Illetve a vákuum miatt szuszogni kezd az egész.

Gyors maszturbáláshoz nekem nem jött be. Hosszabb játék esetén, mivel lágyan öleli a farkat, el lehet húzni vele az izgalmi szintet, erre valamennyire alkalmas. Partnerrel közös játékhoz nem ajánlom. A vákuum hosszabb távon nem ad annyit, és le kell mérni előtte a farkat, mert kicsit kicsi az eszköz. Nem 15, inkbb csak 14,5 cm hossz alatt lehet kényelmes, átmérőben is inkább 3,5-4 cm körül. Tudom nem szép dolog számokat írni, de különben nem lehet jól használni az eszközt.

Tisztítani könnyű, egy mozdulattal kivehető a szilikon belső, és meleg vízzel elmosható.

Az értékelés

Minőség: 7, a doboz jó minőségű, a szilikon inkább közepes

Forma: 4, a doboz formatervezett, de kicsit kicsi

Kényelmi érzés: 5, a benső lágysága elfogadható, de az egész lehetne nagyobb

Valóság index: 2, más mint a kezünk, nem több

Izgatási sebesség: 3, ha már megszoktuk, a sebeségel lehet inkább játszani, mint a vákuumal

Izgalmi szint tartás: 4, lassú játéknál a benső lágyságával jobban elhúzható az izgalmi szint

Használati index: 5, könnyű használni, de méret problémák lehetnek

Plusz érzés index: 3, más, ennyi

Visszatérési index: 3, ezt sem használnám újra, lassú játéknál talán

Élmény index: 2, önmagában zavaró a doboz, és még nem is stimmel

Pontszám: 38/100

Ezt többet így biztosan nem, ha nagyobb lenne talán lassú öngyönyörszerzéshez, de gyors orgazmushoz nem.

Az eszközt biztosította:

18402719_1715026325189131_2687360006623680043_n.jpg 

 

A Nagy Férfi Maszturbátor Teszt 1. rész

A Nagy Férfi Maszturbátor Teszt 1. rész

A Nagy Férfi Maszturbátor Teszt 1. rész

A Tenga tojás

 n_05006310000-4.jpg

A férfi maszturbálása még ma is tabunak számít. A pasi veri a farkát és kész. Sokszor gáznak, vagy még undorítónak is titulálják. Pedig maszturbálni jó és fontos is. Megtanítja, mi az ami jó nekünk, megismerjük a testünket, a vágyainkat. Jobb esetben. Vagy stikában veri mindenki a farkát.

Ezért ha férfi szexuális segédeszközről beszélünk, néma csendet találunk. Azok szimplán perverz dolgok. Ma egy női vibrátor viszont már trendinek számít, büszkén mesélik a nők, kinek milyen van, megjelentek a prémium verziók is, meg formatervezett, illetve telefonnal irányíthatóak is. A női maszturbálás ezen része ma már mondhatni elfogadott. Egy nő szégyen nélkül vásárolhat és használhat segédeszközt.

De mi a helyzet a férfivel?

Ő mit vehet, mit használhat, egyáltalán mi mire jó, illetve mi jó egyáltalán. Ezt a kérdést szeretném kicsit jobban körbejárni, bemutatva több eszközt.

Úgy válogattam össze az eszközöket, hogy a legnépszerűbb termékeket kerestem meg, illetve arra is figyeltem, hogy árban és minőségben is legyen választék. Az eszközöket a Vágyaim.hu webáruház biztosította, közösen tettük össze a tesztelésre szánt eszközöket.

A tesztelés leírása

 

Minden eszközt többször használtam, megvizsgálva, hogy egy gyors maszturbálás esetén hogyan használható, milyen egy lassú kényeztetés esetén, illetve alkalmas-e arra, hogy páros játékban használható legyen. A két fő nézőpont a gyors maszturbálás és a lassú kényzetetés kiemelése volt.

Tíz paraméter alapján értékeltem minden eszközt:

Minőség: a kidolgozás, a csomagolás, iletve az anyag minősége

Forma: az eszköz szépsége, mennyire passzol a farokhoz, mekkora az anatómiai azonosság

Kényelmi érzés: használata mennyire fárasztó, mekkora odafigyelést igényel a használata

Valóság index: mennyire ad életszerű érzést használat közben

Izgatási sebesség: milyen gyorsan izgat fel

Izgalmi szint tartás: mennyire képes megadni és fenntartani egy jobb élményt

Használati index: milyen könnyű elkezdeni, használni, illetve mennyire könnyű a tisztítása

Plusz érzés index: mennyivel ad több izgalmat, mint a hagyományos maszturbálás

Visszatérési index: mennyire ad örömet, hogy újra használjam

Élmény index: önmagában képes egyedi örömet adni

 

Minden paraméter 1-10 közötti pontszámot kapott, értelemszerűen az 1 a legkevésbé megfelelő, a 10 pedig a tökéltes paramétert jelöli.

 

Minden eszközt magamon teszteltem. Minden eszközhöz vízbázisú sikosítót használtam.

A legegyszerűbb és egyben legolcsóbb eszközzel kezdtem, a Tenga Tojással. Ez nem más mint egy szilikon köpeny, ami a farokra húzható. Mint egy nagyon vastag óvszer. A makkra helyezve, bal kézzel tartani, majd a job kézzel lehet ráhúzni a farokra, és kvázi ezzel, vagy ha jobban tetszik ebben maszturbálni.

Igen, kicsit olyan, mint gumiban kiverni. A szilikon köpeny belső oldala érdes, ami plusz izgalmi érzést adhatja. Több verzió érhető el, mindegyiknek más a belső kiképzése. Ez egy egyszer használatos eszköz, bár olvastam olyat, hogy óvszerrel többször is használható. Dupla gumi élvezet azért sok lenne. De ha nem ejakulálsz bele, párszor használható.

A Tenga (pontosabban Tenga Inc. (有限会社 典雅 Yūgen Gaisha Tenga) egy 2005-ben alakult japán vállalat, főként férfi szexuális segédeszközök gyártására.

Egyik fő terméke, sőt mondhatni alap terméke az Egg, azaz a tojás, ez az egyszer használatos szilikon köpeny.

Igazából kb. akkora, mint egy Kinder Meglepetés tojás, azaz Szex Kinder Tojás Férfiaknak. Nagyjából annyi idő is kicsomagolni a fóliából, mint a csoki tojást. A műanyagtojást szétpattintva kezünkben is van az eszköz. Van hozzá csomagolva sikosító is, ezért erre külön nincs is szükség. Maga a köpeny nagyon laza, könnyen a merev farokra helyezhető.

Igen ehhez az eszközhöz teljesen merev farok kell, tehát előtte fel kell izgatnunk magunkat, majd amikor kellően erős az erekció, belecsurgatjuk a köpenybe a sikosítót, majd bal kézzel a makkra helyezve jobb kézzel lehúzzuk. Mivel nagyon nyúlékony minden nagyságú farokra passzolni fog.

Már csak az izgatás van hátra. Mivel a kezünk erejével szabályozzuk a szorítást, teljesen ránk van bízva, milyen intenzitással játszunk. Javaslom, előtte legyen minél melegebb a sikístó, mert a hideg folyadék visszavehet az izgalomból. Bár érezni a belső érdességet, én nem éreztem azt a hatalmas különbséget a hagyományos maszturbáláshoz képest, és ez nem hasonlítható egy műpunci-punci érzéséhez sem.

Számomra ez, mint egyszerű maszturbációs eszköz nem igazán jött be. Nem nagyon izgató, hogy egy szilikon valamibe verjemi. Ha már javasolnám kellene a használatát, inkább egy lassúbb kényeztető játéknál tudnám elképzelni, ott lenne epizód szerepe egy ilyen eszköznek akár, egyedül, akár páros játékban is.

Az értékelés

Minőség: 6, maga tojás ötletes, a szilikon köpeny inkább közepes minőség érzetet ad

Forma: 5, nem szép, de passzol minden mérethez

Kényelmi érzés: 6, nem több mint egy farokverés, de igazából mi szabályozzuk a teljes folyamatot

Valóság index: 1, ez csak egy farok verő eszköz, nem több

Izgatási sebesség: 2, mivel teljesen mi szabályozzuk az erősséget is, így rajtunk is múlik

Izgalmi szint tartás: 2, hasonlóan fenti ponthoz, mivel teljesen a mi kezünkben van az egész

Használati index: 8, egyszerű a használta, de eldobható

Plusz érzés index: 3, tényleg csak azért mert más

Visszatérési index: 2, önmagában nem használnám újra, max csak valami lassú játékban epizós szereplőként

Élmény index: 2, minimális különbség

Pontszám: 37/100

Önállóan ezt az eszköz max egyszeri próbára ajánlanám, de tartós használatra nem. Ahogy fentebb írtam, ha van több idő, és játékra van kedv, ez is bevehethető, de nem több.

Az eszközt biztosította:

18402719_1715026325189131_2687360006623680043_n.jpg